anaxiopistos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2003 Αλλοδαπός ένας στους τέσσερις κατοίκους της Ελλάδας το 2015 Σε 3.500.000 υπολογίζεται ο πληθυσμός των μεταναστών που θα ζουν στην Ελλάδα το 2015, σύμφωνα με τις προβολές των στοιχείων του ΟΗΕ και τη μελέτη που παρουσίασε σήμερα το Ινστιτούτο του Ανθρώπινου Δυναμικού του Παντείου Πανεπιστημίου. Δηλαδή ένας στους τέσσερις κατοίκους της Ελλάδας θα είναι αλλοδαπός[ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ON LINE Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2003]
Lyman_Zerga Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2003 Μα αν δεν πούμε για αλβανούς πως θα μας κατηγορίσουν για ξενόφοβους και ρατσιστές;
Edgar Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2003 Lyman_Zerga said: Μα αν δεν πούμε για αλβανούς πως θα μας κατηγορίσουν για ξενόφοβους και ρατσιστές; Milontas gia pakistanous, mipos?
Jaco Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2003 ʼσχετο, αλλά ρε συ anaxiopiste, όταν δείχνεις μια τέτοια έρευνα με αυτό το nickname, δεν ξέρω... Δεν σε πιστεύω μου φαίνεται... Είσαι λίγο αναξιόπιστος... :grin:
Edgar Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2003 Re si Jaco... pire tin xronomixani tou pyro, apo to allo topic, pige sto 2015 kai eide ta pragmata opos einai... Einai i pleon aksiopisti pigi...
Thanasis_a Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2003 Den thelo na eimai ratsistis alla den nomizo oti ftaine oi Albanoi pou einai albanoi!!!!!!!!! Ti lete?
Snolly Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2003 ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Για κάντε μια βόλτα στο Παρίσι. Κάθε καρυδιάς καρύδι. Για κάντε μια βόλτα στο Λονδίνο. Ινδοί, Αφρικανοί, Βρεττανοί, Αμερικάνοι, Έλληνες κλπ. Για κάντε μια βόλτα στη Νέα Υόρκη. Εκεί είναι που χάνεται η μπάλα. Μου έκανε εντύπωση που στην Ελλάδα το 95% είναι Έλληνες. Παγκοσμιοποίηση καλώς μας ήρθες.
Lyman_Zerga Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2003 Den thelo na eimai ratsistis alla den nomizo oti ftaine oi Albanoi pou einai albanoi!!!!!!!!! Ti lete? Λέμε ότι το έχουμε ξανασυζητήσει και μπορείς να ρίξεις μια ματιά στα παλιότερα posts.
Lyman_Zerga Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2003 ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Για κάντε μια βόλτα στο Παρίσι. Κάθε καρυδιάς καρύδι. Για κάντε μια βόλτα στο Λονδίνο. Ινδοί, Αφρικανοί, Βρεττανοί, Αμερικάνοι, Έλληνες κλπ. Για κάντε μια βόλτα στη Νέα Υόρκη. Εκεί είναι που χάνεται η μπάλα. Μου έκανε εντύπωση που στην Ελλάδα το 95% είναι Έλληνες. Παγκοσμιοποίηση καλώς μας ήρθες. Μπα, αυτό είναι διεθνισμός. Ξέρεις, αυτό που λέει όλα τα σύνορα ανοιχτά και τέτοια πράγματα.
DeCoN Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2003 Snollygoster said: ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Για κάντε μια βόλτα στο Παρίσι. Κάθε καρυδιάς καρύδι. Για κάντε μια βόλτα στο Λονδίνο. Ινδοί, Αφρικανοί, Βρεττανοί, Αμερικάνοι, Έλληνες κλπ. Για κάντε μια βόλτα στη Νέα Υόρκη. Εκεί είναι που χάνεται η μπάλα. Μου έκανε εντύπωση που στην Ελλάδα το 95% είναι Έλληνες. Παγκοσμιοποίηση καλώς μας ήρθες. Afto einai kalo dld. twra? XAXAXAXA, einai geloio! Afou den mporoume na yio8etisoume ta kala tous, as mimh8oume ta problhmata tous Pes mou oti kaneis plaka!!!!!!! PLEASE!
keleystis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2003 Opws leei kai enas filos mou: Egw den eimai ratsisths,AYTOS einai Alvanos !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.