jimmy007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Παιδιά γειά σας!Εχω αυτον (st3320620as) τον σκληρο 2 χρονια και οπως εβγαλα το βισμα (sata) και το ξαναβαλα έσπασε το πλαστικο που εχει ο δισκος πανω απο τα συρματακια (pin) του βυσματος του sata και τωρα δεν καθεται το καλωδιο επανω (αφου εσπασε το πλαστικο)! μηπως ξέρετε τι κανουμε σε αυτην την περιπτωση (καμια πατεντα) για να μην τον πεταξω?? Ευχαριστω!
liopyr Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δεν είμαι σίγουρος πως κατάλαβα, αλλά αν κολλήσεις με οτιδήποτε το καλώδιο πάνω στο δίσκο δε θα δουλέψει;
faklan Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Παιδιά γειά σας!Εχω αυτον (st3320620as) τον σκληρο 2 χρονια και οπως εβγαλα το βισμα (sata) και το ξαναβαλα έσπασε το πλαστικο που εχει ο δισκος πανω απο τα συρματακια (pin) του βυσματος του sata και τωρα δεν καθεται το καλωδιο επανω (αφου εσπασε το πλαστικο)!μηπως ξέρετε τι κανουμε σε αυτην την περιπτωση (καμια πατεντα) για να μην τον πεταξω?? Ευχαριστω! Κολλητήρι καλά'ι' και ζεστή σιλικόνη (Αν δεν μπορείς να το κάνεις εσύ βρές κανένα φιλαράκι ή κανα ηλεκτρονικό)
jimmy007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 ok παιδια ευχαριστω το κολησα με το κολλητηρι και δουλευει ρολοι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.