stergi17 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Εχω μια on board 5.1 καρτα ηχου και μια καρτα τηλεορασης pc tv wos.Η pc tv εχει την πρασινη εξοδο για ηχεια.Μπορω να την χρησιμοποιησω σαν 2η καρτα ηχου για το virtual dj??? (Επειδη θελω να ακουω το ενα κομματι απο τα ηχεια και το αλλο απο τα ακουστικα)
aledjo Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 οχι θες ακομα μια καρτα ηχου εστω των 10 ευρω. σε πολλες περιπτωσεις γινεται και με τη μια καρτα ηχου 5,1 αλλα δε ξερουμε αν μπορει να γινει με τη δικια σου.
stergi17 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 οκ!Παντως με την ενσωματομενη δοκιμασα ολεσ τις θυρες και ολεσ τις ρυθμισεις και το μονο που γινετε ειναι να το μετατρεπει σε μονοφωνικο...
plpapadopoulos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Εχω μια on board 5.1 καρτα ηχου και μια καρτα τηλεορασης pc tv wos.Η pc tv εχει την πρασινη εξοδο για ηχεια.Μπορω να την χρησιμοποιησω σαν 2η καρτα ηχου για το virtual dj??? (Επειδη θελω να ακουω το ενα κομματι απο τα ηχεια και το αλλο απο τα ακουστικα) Κατέβασε το ASIO 4 ALL (google it) και δες αν μπορεί να σου κάνει emulate τις εξόδους της 5.1 σου σαν 3 αυτόνομες εξόδους Line. Aν ναι, τότε 1/2 & 3/4 τα κανάλια σου σε Deck A and B αντίστοιχα και 5/6 το PFL σου (προακρόαση μέσω ακουστικών). Δουλεύει με το 99% των καρτών που το έχω δοκιμάσει ως ώρας. Καλή τύχη.
nick#18 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Παιδια 8ελω μια μικρη βοηθεια γιατι νομιζω δεν καταλαβα καλα... Κατεβασα το ASIO 4 ALL το εβαλα αλλα δε βγαζει το tray icon οπως λεει στο pdf των οδηγιων. Αυτο το προγραμμα μπορει να σου κανει την κα8ε τρυπα line-out οπως ειναι και οι ενσωματομενες της realtek που σου βγαζει να τσεκαρεις τι θελεις και κανει configure αναλογως? H καρτα που θελω να το δουλεψω ειναι μια Creative audigy 2 Ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.