vasilis_g Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 ξέρει κανένας να μου πει με ποιο πρόγραμμα θα γράψω ένα κείμενο πάνω σε φωτογραφία..? και να μπορώ να κάνω επεξεργασία κείμενου μετά.
Members gsarig Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Members Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 ξέρει κανένας να μου πει με ποιο πρόγραμμα θα γράψω ένα κείμενο πάνω σε φωτογραφία..?και να μπορώ να κάνω επεξεργασία κείμενου μετά. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα οποιοδήποτε πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας που υποστηρίζει layers όπως π.χ. το paint.net ή το gimp. Όταν φτιάξεις την εικόνα όπως τη θες την εξάγεις σε jpg, png ή ό,τι άλλο θες και κρατάς και το αρχείο στο φορμάτ του προγράμματος ώστε να μπορείς να το επεξεργαστείς αργότερα.
Zazula Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Αυτό που ζητάς γίνεται στο Photoshop (θα πρέπει να τη σώσεις ως psd). ΥΓ Ουπς, με πρόλαβαν.
parsifal Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 gsarig, σίγουρο αυτό για το Paint.NET; Έχω την εντύπωση ότι άπαξ και κάνεις κλικ εκτός του text box, το κείμενο παύει να είναι επεξεργάσιμο και έχει μετατραπεί σε bitmap! Σε περίπτωση που θέλεις διόρθωση/επεξεργασία του κειμένου, μόνο Undo μπορείς να κάνεις (ή να σβήσεις το layer, αν περιέχει μόνο το κείμενο) και να ξαναγράψεις το κείμενο από την αρχή. Για τα άλλα προγράμματα που αναφέρθηκαν (The GIMP και Photoshop) δε γνωρίζω αν συμβαίνει το ίδιο, καθώς δεν έχω εμπειρία χρήσης τους...
Zazula Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Για τα άλλα προγράμματα που αναφέρθηκαν (The GIMP και Photoshop) δε γνωρίζω αν συμβαίνει το ίδιο, καθώς δεν έχω εμπειρία χρήσης τους... Στο Photoshop CS2 που έχω είναι 100% σίγουρο: Μόλις ανοίξεις το psd και με επιλεγμένο το εργαλείο κειμένου πας στο κείμενο, κάνεις ό,τι αλλαγές θέλεις.
Members gsarig Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Members Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 gsarig, σίγουρο αυτό για το Paint.NET; Έχω την εντύπωση ότι άπαξ και κάνεις κλικ εκτός του text box, το κείμενο παύει να είναι επεξεργάσιμο και έχει μετατραπεί σε bitmap! Σε περίπτωση που θέλεις διόρθωση/επεξεργασία του κειμένου, μόνο Undo μπορείς να κάνεις (ή να σβήσεις το layer, αν περιέχει μόνο το κείμενο) και να ξαναγράψεις το κείμενο από την αρχή. Για τα άλλα προγράμματα που αναφέρθηκαν (The GIMP και Photoshop) δε γνωρίζω αν συμβαίνει το ίδιο, καθώς δεν έχω εμπειρία χρήσης τους... Πολύ σωστή η παρατήρηση, λάθος μου. Το κοίταξα τώρα και πράγματι το paint.net δεν σε αφήνει να επεξεργαστείς ξανά το κείμενο, ακόμη κι αν το βάλεις σε νέο layer (με ξεγέλασε το ότι υποστηρίζει τα layers). Το Gimp όμως το κάνει κανονικά (το έχω χρησιμοποιήσει ήδη για αυτό το σκοπό, αλλά το τσέκαρα κιόλας μόλις για σιγουριά )
micos000 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Και στο Photoshop ισχύει. Πρέπει όμως να ανοίξεις την εικόνα πάλι με το photoshop και αν την στείλεις σε κανέναν πρέπει να έχει και αυτός το photoshop και την ίδια γραμματοσειρά αλλιώς το κείμενο θα είναι με διαφορετική μορφοποίηση.
vasilis_g Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 thanks παιδια. το εκανα με το photoshop.
thanos713 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Μια διευκρίνιση, το photoshop ανοίγει jpg, και βγάζει αρχεία jpg, δεν βγάζει μόνο psd, απλώς τα psd έχουν τα layers που χρησιμοποιεί το photoshop για να την επεξεργαστείς όποτε θες...
tls_2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Οπως πολύ σωστά σου λένε τα παιδιά παραπάνω το photoshop είναι η καλύτερη λυση για το θέμα που το θες αλλά και γενικότερα για επεξεργασία εικόνας το photoshop είναι το καλύτερο!!!!!
roselina Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Μηπως ξερει κανεις με ποιο προγραμμα μπορω να αλλαξω δωρεαν χρωμα ματιων , μαλλιων και τετοια..;;
thanos713 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Γίνεται με το photoshop, ψάξε στο ίντερνετ για κάποιον tutorial...
micos000 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Μηπως ξερει κανεις με ποιο προγραμμα μπορω να αλλαξω δωρεαν χρωμα ματιων , μαλλιων και τετοια..;; Για δωρεάν, δεν μπορώ να φανταστώ κάτι καλύτερο από το Gimp.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.