romjustbe Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Εχω ενα router της belkin το εχω σετταρει σωστα απο οτι φαινεται γιατι μπορω να μπω στο Internet απο το Iphone μου αλλα δεν μπαινει απο 2 notebooks που εχω τις acer οταν τα βαλω να κανουν συνδεση ζηταει password το βαζω και δειχνει κατω κατω οτι το σημα ειναι εξαιρετικο και η συνδεση υψηλη αλλα δεν ανοιγει web site ουτε μπαινει msn γενικα ειναι σαν να μην εχει ιντερνετ ααα και επισης το ps3 παιζει κανονικα στο ιντερνετ με wifi ---------- Προσθήκη στις 13:43 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:39 ---------- ωραια μολις μπηκε το laptop αλλα σερνεται και εχω 8 mbps και δεν δικαιολογειται να κανει πιο αργα και απο pstn ---------- Προσθήκη στις 13:51 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:43 ---------- το συγκεκριμενο notebook (Acer aspire One) το πηρα μαζι μου σε ενα ταξιδι που εκανα, βρηκα απο το διπλα σπιτι μια συνδεση wifi και πηγαινε τελεια κατεβασα για παραδειγμα 5 ταινιες σε 3 ωριτσες και εδω δεν ανοιγει με την δικια μου συνδεση καλα καλα ουτε ενα site
poulinos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 dokimase αλλο καναλι.δοκιμασε αλλο κλειδωμα στο wireless.δοκιμασε με πιο νεους drivers και πιο νεο firmware gia ton router.και πανω απο ολα acer sucks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.