Προς το περιεχόμενο

Tιμες..

Tablet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εννοείται στηρίζουμε την ξένη αγορά, μέχρι να βάλουν μυαλό η από εδώ. Ότι και να πούμε για τους αντιπροσώπους εδώ δεν φτάνουν με τίποτα μαγαζιά του εξωτερικού σε ποιότητα και εξυπηρέτηση.

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απο εξωτερικο εχω αγορασει mbp, απο εκει θα ξανααγορασω... 450Ε ειχα γλιτωσει + οτι ειχα τοτε την δυνατοτητα να αγορασω applecare..

Και εκεινο ειναι στο 1/3 της "εκει" τιμης

Δημοσ.

Εδώ ελληνικά καταστήματα που κάνουν εισαγωγές από ξένους αντιπροσώπους έχουν πολύ καλύτερες τιμές, ποσο μάλλον αν το πάρεις κατευθείαν από εξωτερικό.

Δημοσ.
Εδώ ελληνικά καταστήματα που κάνουν εισαγωγές από ξένους αντιπροσώπους έχουν πολύ καλύτερες τιμές, ποσο μάλλον αν το πάρεις κατευθείαν από εξωτερικό.

Υπάρχουν και κάποιοι όμως από αυτούς που θέλουν να γίνουν πολυ-εκατομμυριούχοι σε μια μέρα, το έχουν αυτό αρκετοί Έλληνες στο αίμα τους.

Δημοσ.
Υπάρχουν και κάποιοι όμως από αυτούς που θέλουν να γίνουν πολυ-εκατομμυριούχοι σε μια μέρα, το έχουν αυτό αρκετοί Έλληνες στο αίμα τους.

Εννοείς πως με παράνομο τρόπο έχουν καλύτερες τιμες?

Δημοσ.

Βασικα πρεπει να γινει κατανοητο απο ολους μας και κυριως απο τους εισαγωγεις

που ειναι παντελως ασχετοι σε θεματα διαχειρησης εμπορευματος..

(οχι οτι ειμαι κανας ειδημων-απλη λογικη)το εξης..

Εχω ενα προιον που το πουλαω 10 ευρω , και απ'αυτο δινω 4 κομματια πχ και εχω κερδος 40

Οταν ομως το πουλησω 5 δε θα δωσω αυτοματα 10-15 κομματια 50-75??

Συνεπως πουλωντας φθηνοτερα στοχευω στην ποσοτητα και την επαναληψη της πωλησης και οχι

πουλαω ακριβα κερδιζοντας λιγο..

Παιδια πραγματικα εχω φιλους που εχουν ξοδεψει χιλιαδες χιλιαδων ευρω ψωνιζοντας μονο απ'εξω..

Εγω προσωπικα ουτε μια φορα δεν εχω ψωνησει απο ελλαδα μονο πραγματα που εχουν τιμες fix..

Δημοσ.

Πρόσφατα αγόρασα mac 400€ κάτω απο οτι το πουλάνε εδώ απο το ebay και μάλιστα από χώρα της ΕΕ. Καινούργιο στο κουτί του, χωρίς να του λείπει τπτ.

όταν μιλάμε για αμερική όμως το τελωνείο είναι πολύ - χωρίς να έχω εμπειρία, τυπικά το maximum είναι 27% + 21% ΦΠΑ.. αμα μου μπουμπουνίσει αυτά τα 2 ξέρω εγώ άντε γειά.. Μπορεί η διαφορά στις τιμές να είναι της τάξης των 500-600 ευρώ, αλλά απο αμερική θα πληρώσεις σίγουρα 150$ μεταφορικά και μετά με το τελωνείο αστα να πάνε. Χωρίς τελωνείο με κλειστά μάτια ψωνίζεις απο αμερική..

Επίσης το να το δηλώσεις ως gift μάλλον δε βοηθάει.. δεν είναι και τόσο στόκοι.. και να το δηλώσεις με μικρότερη αξία, ίσως βοηθήσει, αλλά αμα πάθει κάτι μετά μη περιμένεις απο την ασφάλεια να σου δώσει 3.000 ευρώ για το mac pro αν το έχεις δηλώσει για 1000...

Δημοσ.

Γιατί απλά δε τα δηλώσουμε ως επιστροφή από service; Και να λέμε στον έμπορο να στείλει την απόδειξη αγοράς με απλό ταχυδρομείο, σε άλλη αποστολή;

:rolleyes:

Δημοσ.
Γιατί απλά δε τα δηλώσουμε ως επιστροφή από service; Και να λέμε στον έμπορο να στείλει την απόδειξη αγοράς με απλό ταχυδρομείο, σε άλλη αποστολή;

:rolleyes:

ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΣ απλο πράγμα :-D

Δημοσ.

Γίνεται αν θέλει ο πωλητής, αλλά και πάλι είναι ρίσκο δεν είναι 100% σίγουρο ότι θα περάσει στο έτσι από το τελωνείο.

Την έχω πάθει έτσι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...