Προς το περιεχόμενο

Aldi Τετάρτη 24/3

kamui

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εξωτερικός σκληρός δίσκος 1,8'' Verbatim 250GB 79.99

http://www.aldi.gr/gr/html/offers/58_14913.htm?WT.mc_id=2010-03-19-09-28

Εξωτερικός σκληρός δίσκος 3,5" 1 TB MEDION 69.99

http://www.aldi.gr/gr/html/offers/58_14915.htm?WT.mc_id=2010-03-19-09-28

Πολυμηχάνημα all-in-one Officejet 4500 HP 89.99

http://www.aldi.gr/gr/html/offers/58_14912.htm?WT.mc_id=2010-03-19-09-28

Πληκτρολόγιο και ποντίκι Bluetooth MEDION 39.99

http://www.aldi.gr/gr/html/offers/58_14917.htm

Σετ ηχείων για Η/Υ 2.1 MEDION 29.99

http://www.aldi.gr/gr/html/offers/58_14918.htm?WT.mc_id=2010-03-19-09-28

Εξαρτήματα για Η/Υ USB Bluetooth,Mini Hub USB 2.0, 4 θυρών,Καλώδιο USB-Data-Link 2.0,Αναγνώστης καρτών 23 in 1 6.99

http://www.aldi.gr/gr/html/offers/58_14914.htm?WT.mc_id=2010-03-19-09-28

Δεν τα τσέκαρα στον τσιγκούνη λόγω μάρκας που δεν έχει αντίστοιχες σε καταστήματα.

Κλασσικά όλα με 3 χρόνια εγγύηση.

Και τέλος όχι μηχάνημα

Χαρτί εκτύπωσης φωτογραφιών # A4: συσκευασία 50 φύλλων ή 10 x 15 cm: συσκευασία 150 φύλλων 2,99

http://www.aldi.gr/gr/html/offers/58_14919.htm?WT.mc_id=2010-03-19-09-28

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

o 1,8" σκληρός "λέει" αλλά δυστυχώς δεν έχω κοντά μου aldi.

Καλές οι προσφορές ... λίγα τα aldi στην Αθήνα.

80€ για 250 γιγα; http://www.skroutz.gr/c/87/eksoterikoi-sklhroi-diskoi.html?keyphrase=250+gb

Είναι 1,8'' και σε πλαίσιο και e-shop τον έχουν 90,40, με έναν χρόνο λιγότερο εγγύηση

http://www.skroutz.gr/s/249637/Verbatim-Pocket-Hard-Drive-250GB.html

• Moderators
....

Πληκτρολόγιο και ποντίκι Bluetooth MEDION 39.99

http://www.aldi.gr/gr/html/offers/58_14917.htm

...

Αυτο το σετ ειναι παρομοιο (ιδια ακριβως εμφανιση αλλα λειπει "κοματι" δεξια!) με ενα που ειχε παλιοτερα το Lidl στα 20 ευρω. Οποτε κρινοντας μονο απο αυτο θα πω οτι το aldi πουλαει πολυ υποδεεστερα πραγματα σε διπλες τιμες απο τον συγγενη του! :shock:

(του lidl -με αυτο γραφω- ειχε κατω απο το space ροδα κυλισης και δεξιοτερα αλλα 10 κουμπια multimedia και περιστροφικο volume control. Και το ποντικι του ειχε 4 επιπλεον buttons στα αριστερα διακοπτη on/off απο κατω και εργονομικο σχημα, οχι απλο σαν αυτο του aldi)

Αυτο το σετ ειναι παρομοιο (ιδια ακριβως εμφανιση αλλα λειπει "κοματι" δεξια!) με ενα που ειχε παλιοτερα το Lidl στα 20 ευρω. Οποτε κρινοντας μονο απο αυτο θα πω οτι το aldi πουλαει πολυ υποδεεστερα πραγματα σε διπλες τιμες απο τον συγγενη του! :shock:

(του lidl -με αυτο γραφω- ειχε κατω απο το space ροδα κυλισης και δεξιοτερα αλλα 10 κουμπια multimedia και περιστροφικο volume control. Και το ποντικι του ειχε 4 επιπλεον buttons στα αριστερα διακοπτη on/off απο κατω και εργονομικο σχημα, οχι απλο σαν αυτο του aldi)

Κάνεις λάθος. Αυτό είναι bluetooth ενώ το άλλο είναι με USB wireless receiver.

Το Aldi στην Πειραιώς έχει ένα τέτοιο σετ (wireless) στη βιτρίνα των ηλεκτρονικών από τότε που τα είχαν βγάλει προσφορά, στα €19,99.

• Moderators
Κάνεις λάθος. Αυτό είναι bluetooth ενώ το άλλο είναι με USB wireless receiver.

....

Ποιο ακριβως ειναι το λαθος που κανω;

Οσο για το bluetooth που λες, και το σετακι που αναφερομαι στα 2.4Ghz ειναι με mini Dongle στα 2.4Ghz. Θα δωσεις 20 ευρω παραπανω (διπλη τιμη) για ενα σετ που λεει στο κουτι του bluetooth και εχει σαφως κατωτερο εξοπλισμο (ιδιος κατασκευαστης) ενω το αλλο λεει απλα "2.4Ghz" χωρις την λεξη bluetooth αλλα ειναι κλασεις ανωτερο; )

αυτο το Lidl πάντως το εχω κ εγω (απο αυτο γράφω κ εγω) μαμαει κ δέρνει!

εχω μεινει πολυ ικανοποιημένος κ οσοι το βλέπουν ρωτάνε απο που το πήρα!

(+ εχουμε ροδέλα κ καλύτερο ποντική οπως ειπε σωστα ο Matrixxx)

Παιδια υπαρχει ακομα αφτο στα lidl?Εχω κακη εμπειρια απο ασυρματα στα 2.4ghz με ενα trust που ειχα παρε απο e-shp.Αυτο αξιζει λετε?Αν μπορειτε να μου πειτε τι μαρκα ειναι!

slivercerst ειναι κ αυτην την στιγμη δεν το βρίσκεις ούτε με σφαίρες αλλα αν ρίχνεις που κ που καμια μάτια στις προσφορές του lidl ολο κ θα το ξαναβγάλουν

υ.γ. κ εγω απο Trust σε αυτο πήγα κ πραγματικά καμια σχέση!

Ποιο ακριβως ειναι το λαθος που κανω;

Οσο για το bluetooth που λες, και το σετακι που αναφερομαι στα 2.4Ghz ειναι με mini Dongle στα 2.4Ghz. Θα δωσεις 20 ευρω παραπανω (διπλη τιμη) για ενα σετ που λεει στο κουτι του bluetooth και εχει σαφως κατωτερο εξοπλισμο (ιδιος κατασκευαστης) ενω το αλλο λεει απλα "2.4Ghz" χωρις την λεξη bluetooth αλλα ειναι κλασεις ανωτερο; )

Νομίζω ότι όντως λίγο τα μπερδεύεις. Χωρίς να ξέρω κανένα από τα 2 προϊόντα, είναι εντελώς διαφορετικά τα bluetooth με τα wireless(wifi) ποντικια/keyboard/desktop sets...

Τα 2.4 που λες, είναι η συχνότητα που δουλεύει το wireless και αναφέρεται MONO σε wi-fi συσκευές. Τα bluetooth λειτουργούν με διαφορετικό τρόπο, και είναι άλλα τα πρωτόκολλα επικοινωνίας. Φαντάζομαι γνωρίζεις και τις διαφορές στον τρόπο λειτουργίας τους. Τα wireless πρέπει να έχουν "οπτική" επαφή με το WiFi dongle και maximum απόσταση ~2μ, ενώ τα bluetooth ΔΕΝ χρειάζεται να έχουν οπτική επαφή και δουλεύουν μέχρι και τα 10 μετρα θεωρητικά (πρακτικά ~7-8 τουλάχιστον το δικό μου). Εγώ φαντάσου συνέδεα το PC στο δωμάτιο με την ΤV του σαλονιού με ένα μακρύ DVI καλώδιο 10μετρο για να βλέπω ταινίες στην 42αρα και χρησιμοποιούσα το desktop set (ΒΤ) κανονικά από τον καναπέ (με τοίχο ενδιάμεσα).

Τώρα αν είναι καλύτερη αγορά τα δικό σου wifi set με 20€, με περισσότερες λειτουργίες και εργονομικό ποντίκι, εγώ θα συμφωνήσω. Αλλά αν κάποιος θέλει πχ αυτό που έκανα κι εγώ ή να λειτουργεί το PC από το κρεβάτι του χωρίς να χρειάζεται να γυρνάει το dongle όλη την ώρα, τότε θα πρέπει να πάρει κάτι τέτοιο (εγώ το δικό μου Microsoft ~140€).

Αυτό http://reviews.cnet.com/keyboards/microsoft-optical-desktop-elite/4505-3134_7-31139282.html

Κι εδώ από την κορυφαία Logitech, τα αντίστοιχα προϊόντα σε Wifi και Bluetooth. Δες διαφορά τιμής μόνο και μόνο που το ένα είναι bluetooth (γιατί λίγο πολύ τα ίδια είνα)ι:

http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard_mice_combos/&cl=gb,en&view=34?A1=1&A2=2&A3=3&A4=4&compProducts=3481&A5=5&compProducts=140&A6=6&A7=7&A8=8&A9=9&A10=10&A11=11

(παρεμπιπτόντως το 3200 wifi το έχω στο άλλο PC και μαμαει)

• Moderators
Νομίζω ότι όντως λίγο τα μπερδεύεις. Χωρίς να ξέρω κανένα από τα 2 προϊόντα, είναι εντελώς διαφορετικά τα bluetooth με τα wireless(wifi) ποντικια/keyboard/desktop sets...

...

Οκ, τα μπερδευω μην σου χαλασω το χατηρι. :-)

Δεν ξερω αν θα πρεπε να μιλησω αλλα θα το προσπαθησω για αλλη μια φορα...

Λες "wireless(wifi)".

Καταρχην αυτες οι δυο εννοιες ΔΕΝ ειναι ιδιες. Μια wireless συσκευη δεν ειναι υποχρεωτικο να δουλευει στα 2,4. Απο την αλλη Wi-fi = 2,4.

To bluetooth δουλευει στα 2.4Ghz οπως και το wi-fi οπως και το ασυρματο σετακι για το οποιο μιλαμε (των 20ευρω). Αλλα το καθενα απο αυτα τα 3 εχει διαφορετικο πρωτοκολλο επικοινωνιας και διαφορετικη ισχυ αναλογα το profile και εκδοση.

Λες "Τα wireless πρέπει να έχουν "οπτική" επαφή με το WiFi dongle και maximum απόσταση ~2μ, ενώ τα bluetooth ΔΕΝ χρειάζεται να έχουν οπτική επαφή και δουλεύουν μέχρι και τα 10 μετρα θεωρητικά (πρακτικά ~7-8 τουλάχιστον το δικό μου)"

Αυτο το περι οπτικης επαφης ειναι εντελως λαθος (εκτος αν ηθελες να πεις κατι αλλο).

Ειναι και τα δυο στην ιδια συχνοτητα (ηλεκτρομαγνητικα κυματα σε συχνοτητα που δεν "απαιτει" οπτικη επαφη, δεν εχει δηλαδη "τρελες" απωλειες απο τα συνηθη εμποδια) και το ποσο μακρια θα παει το ενα η το αλλο καθοριζεται κυριως απο την ισχυ τους. Περα απο εκει παιζουν ρολο και τα πρωτόκολλα επικοινωνιας με τους αλγοριθμους διορθωσης σφαλματων κλπ.

Το σετ για το οποιο μιλαμε (το φτηνο) αναφερει πανω στο δεκτη του μονο το λογοτυπο 2.4Ghz και στο κουτι αναφερει "SmartLink technology - no need for manual connecting". Δεν υπαρχουν τα γνωστα buttons που ειχαν τα παλαιοτερα wireless σετ για να συνδεθουν μεταξυ τους. Προσωπικα πιστευω οτι πιθανον να ειναι ενα customised bluetooth ή wi-fi και γι αυτο δεν αναφερει ενα απο τα δυο.

Τελος επι του πρακτεου να σου πω οτι η αποσταση που καλυπτει ειναι μεγαλη και οχι 2 μετρα με οπτικη επαφη που λες. Φτανει τουλαχιστον 8-9 μετρα, δεν μπορω να το τσεκαρω πιο μακρια. Στο κουτι βεβαια λεει 5, αλλα στην πραξη το κοβω για 10. Το πληκτρολογιο για να τα λεμε ολα, εχει λιγο μικροτερη εμβελεια απο το ποντικι και μετα τα 7-8 μετρα δεν πιανει. Το ποντικι παει γυρω στα 2 μετρα πιο μακρια. Ισως ομως να φταιει οτι στο keyboard εχω ακομα τις ιδιες μπαταριες μετα απο 6 μηνες χρησης. Δεν νομιζω οτι οποιοδηποτε "bluetooth" labeled set θα τα πηγαινε καλυτερα.

Ξαναλεω οτι ο κατασκευαστης των δυο αυτων σετ ειναι ο ιδιος, ειναι εντελως ομοιο το case του πληκτρολογιου και δεν αποκλειω να ειναι το "SmartLink" οπως ειπα και πριν, ενα ειδος bluetooth (ή και "κανονικο" bluetooth) και το εγραψαν ετσι για να αποφυγουν πιθανα πνευματικα δικαιωματα (αν ισχυει κατι τετοιο οπως πχ με το σημα της DTS ή της Dolby labs)

Ο δισκος στο 1 ΤΒ τι λέει ? Σκοπεύει να αγοράσει κανείς ? Να περιμένω κατι καλύτερο ?

Έχω πάρει έναν, μόνο usb τον έχω δουλέψει, προτείνω να περιμένεις κάτι άλλο, είναι αργός και δύσκολος.

Δεν δουλεύει ούτε στην τηλεόραση που έχω (LG) ούτε στο Wii

Οκ, τα μπερδευω μην σου χαλασω το χατηρι. :-)

Δεν ξερω αν θα πρεπε να μιλησω αλλα θα το προσπαθησω για αλλη μια φορα...

Λες "wireless(wifi)".

Καταρχην αυτες οι δυο εννοιες ΔΕΝ ειναι ιδιες. Μια wireless συσκευη δεν ειναι υποχρεωτικο να δουλευει στα 2,4. Απο την αλλη Wi-fi = 2,4.

To bluetooth δουλευει στα 2.4Ghz οπως και το wi-fi οπως και το ασυρματο σετακι για το οποιο μιλαμε (των 20ευρω). Αλλα το καθενα απο αυτα τα 3 εχει διαφορετικο πρωτοκολλο επικοινωνιας και διαφορετικη ισχυ αναλογα το profile και εκδοση.

Λες "Τα wireless πρέπει να έχουν "οπτική" επαφή με το WiFi dongle και maximum απόσταση ~2μ, ενώ τα bluetooth ΔΕΝ χρειάζεται να έχουν οπτική επαφή και δουλεύουν μέχρι και τα 10 μετρα θεωρητικά (πρακτικά ~7-8 τουλάχιστον το δικό μου)"

Αυτο το περι οπτικης επαφης ειναι εντελως λαθος (εκτος αν ηθελες να πεις κατι αλλο).

Ειναι και τα δυο στην ιδια συχνοτητα (ηλεκτρομαγνητικα κυματα σε συχνοτητα που δεν "απαιτει" οπτικη επαφη, δεν εχει δηλαδη "τρελες" απωλειες απο τα συνηθη εμποδια) και το ποσο μακρια θα παει το ενα η το αλλο καθοριζεται κυριως απο την ισχυ τους. Περα απο εκει παιζουν ρολο και τα πρωτόκολλα επικοινωνιας με τους αλγοριθμους διορθωσης σφαλματων κλπ.

Το σετ για το οποιο μιλαμε (το φτηνο) αναφερει πανω στο δεκτη του μονο το λογοτυπο 2.4Ghz και στο κουτι αναφερει "SmartLink technology - no need for manual connecting". Δεν υπαρχουν τα γνωστα buttons που ειχαν τα παλαιοτερα wireless σετ για να συνδεθουν μεταξυ τους. Προσωπικα πιστευω οτι πιθανον να ειναι ενα customised bluetooth ή wi-fi και γι αυτο δεν αναφερει ενα απο τα δυο.

Τελος επι του πρακτεου να σου πω οτι η αποσταση που καλυπτει ειναι μεγαλη και οχι 2 μετρα με οπτικη επαφη που λες. Φτανει τουλαχιστον 8-9 μετρα, δεν μπορω να το τσεκαρω πιο μακρια. Στο κουτι βεβαια λεει 5, αλλα στην πραξη το κοβω για 10. Το πληκτρολογιο για να τα λεμε ολα, εχει λιγο μικροτερη εμβελεια απο το ποντικι και μετα τα 7-8 μετρα δεν πιανει. Το ποντικι παει γυρω στα 2 μετρα πιο μακρια. Ισως ομως να φταιει οτι στο keyboard εχω ακομα τις ιδιες μπαταριες μετα απο 6 μηνες χρησης. Δεν νομιζω οτι οποιοδηποτε "bluetooth" labeled set θα τα πηγαινε καλυτερα.

Ξαναλεω οτι ο κατασκευαστης των δυο αυτων σετ ειναι ο ιδιος, ειναι εντελως ομοιο το case του πληκτρολογιου και δεν αποκλειω να ειναι το "SmartLink" οπως ειπα και πριν, ενα ειδος bluetooth (ή και "κανονικο" bluetooth) και το εγραψαν ετσι για να αποφυγουν πιθανα πνευματικα δικαιωματα (αν ισχυει κατι τετοιο οπως πχ με το σημα της DTS ή της Dolby labs)

+1 αυτο ήθελα να γράψω κ εγω πανω κατω κ βαριόμουνα! Για αυτό με την οπτικη επαφη ηταν παλιά σε ακουστικά με υπέρυθρες αλλα κ αυτα έφταναν (με οπτική επαφή παντα) σε απόστασης 5-6 μέτρων!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...