Haldol Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Καλημέρα! Ψάχνουμε ένα VESA stand για τοίχο για την Panny U10 42". Μιας και δεν έχω και τις καλύτερες σχέσεις με αυτά τα περιφερειακά είπα να ρωτήσω. Η συσκευή είναι γύρω στα 30 κιλά. Και προφανώς ψάχνω μια βάση που να μπορεί να τη στηρίξει άνετα, μη τη βρω στο πάτωμα καμιά μέρα. Καλό θα ήταν να μπορεί να δώσει και μια μικρή «κλίση» στη συσκευή. Η μετακίνηση αριστερά-δεξιά απαραίτητη, πάνω-κάτω αδιάφορη. Επίσης να αναφέρω πως κοιτάω πιο πολύ προς slim υλοποιήσεις. Δεν είναι και πολύ aesthetically-pleasing το να εξέχει μισό μέτρο απ' τον τοίχο το panel. Εύρος τιμών αδιάφορο. Αν το σηκώνει η τσέπη μου το παίρνω τώρα, αν όχι με κάρτα ή τον επόμενο μήνα. Και μια απορία που μου έχει δημιουργηθεί. Βλέπω στις σελίδες διαφόρων μαγαζιών για βάσεις π.χ. 600x400. Εμένα αν θυμάμαι η συσκευή είναι 400x300. Θα τη δεχτεί; Είναι δηλαδή η max διάσταση αυτή που παίρνει; Ή είναι fixed οι διαστάσεις, και παίρνει μόνο όσο λέει;
jimstr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 http://www.limnaios.gr/browse.asp?mainID=4&categoryID=58&subID=252 Μη το σκεφτεις καθόλου ακουσε με Vogels.com και το μαγαζί που την βρήκα διαθέσιμη. Εγω πήρα την 6345 200 euros και κάνει για όλα τα Vesa από 800 χ 450
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.