thanasis00 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 γεια σας! ένας γνωστός μου πήρε ένα pc με τα εξής χαρακτηριστικά: Intel Core i3 530 Intel BOXDH55TC Adata 2GB DDR3-1333 Ati Sapphire 5670 Όλα καλά με εγκατάσταση windows 7 και drivers μητρικής. Όταν όμως έρχεται η ώρα για drivers της κάρτας γραφικών, ενώ εγκαθίστανται σωστά, μόλις κάνει το restart το pc ανοίγει, φορτώνουν τα windows, και μόλις μπαίνει στην επιφάνεια εργασίας κλείνει. Και ακούγεται ένας περίεργος θόρυβος από το πολύπριζό μου (είναι ασφαλείας) και δεν ανοίγει πάλι το pc. πρέπει να το κλείσω από τον διακόπτη του τροφοδοτικού και να τον ξανανοίξω πάλι, για να κάνει τα ίδια (δηλαδή μόλις φορτώσουν τα windows να κλείσει). Δηλαδή χωρίς drivers στην κάρτα γραφικών, δουλεύει ρολόι το pc. Μήπως υπάρχει κάποια ασυμβατότητα windows 7- ati 5670 ή είναι πρόβλημα υλικού; Ευχαριστώ πολύ
SpirtouLisS Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 τι τροφοδοτικο εχει ο φιλος σου? κατα μεγαλη πιθανοτητα ειναι ελαττωματικο το pin τροφοδοσιας της καρτας.λογικα δεν εχει μονο ενα πινακι οποτε πες του να χρησιμοποιησει το 2ο. για να μην τη σηκωνει το τροφοδοτικο λιγο δυσκολα καθως η 5670 σε full load δεν ξεπερναει τα 70 w. αν δοκιμασεις και την καρτα σε αλλο pc και δεις οτι δουλευει τοτε σιγουρα ειναι τροφοδοτικο επισης με το ξεκινημα του υπολογιστη εχεις δεν εχεις βαλει drivers ξεκιναει ο ανεμιστηρας της καρτας?
thanasis00 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 η κάρτα δεν έχει pin για τροφοδοσία. μέγιστη κατανάλωση ειναι 75 watt που τα παίρνει από την pic-e. Το τροφοδοτικό είναι το Chieftec 500W 24pin οπότε δε νομίζω να έχει πρόβλημα στη τροφοδότηση του pc γενικά. Το ανεμηστηράκι γυρίζει κανονικά και χωρίς drivers... είναι το πιο περίεργο πρόβλημα που έχω δει!
SpirtouLisS Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 αν ειναι καινουργιο το pc δεν εχει νοημα να κανει κατι αλλο. επιστροφη για ελεγχο απο εκει που το πηρε. δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο. οντως αποκλειουμε και το ελλατωματικο τροφοδοτικο. δοκιμαστε την καρτα σε αλλο υπολογιστη. βασικο αυτο
thanasis00 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 θα το στείλω πίσω στο πλαίσιο. Δε βγάζω άκρη πλέον. Και δυστυχώς είναι λίγο δύσκολο να τη δοκιμάσω σε άλλο μηχάνημα τη κάρτα. Να δούμε τι θα πουν και οι τεχνικοί του πλαισίου. Πάντως πιστεύω ότι έχει η κάρτα πρόβλημα, γιατί ούτε στο gpu-z τη διαβάζει.
theo_s Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 το ιδιο προβλλημα αντιμετωπισα μολις σημερα και εγω μαλλον παω για plaisio για ελεγχο ---------- Προσθήκη στις 20:22 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:21 ---------- thanasis00 τι εγινε το πηγες πλαισιο? ---------- Προσθήκη στις 20:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:22 ---------- εμενα επισης οταν εβγαλα την καρτα γραφικων, ζεματαγε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.