sotos81 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Γεια σε ολους!Εχω αγορασει οπως και πολλοι αλλοι φανταζομαι εναν ψηφιακο δεκτη τηλεορασης ο οποιος εχει την δυνατοτητα εγγραφης του προγραμματος που βλεπεις σε usb οπως και ολοι οι ψηφιακοι δεκτες.Το προβλημα ειναι οτι το αρχειο που εξαγει εχει καταληξη .dvr (προσοχη οχι dvr-ms εχει διαφορα) και με οποιο προγραμμα και αν δοκιμασα να το αναπαραγω στο pc δυστυχως κανενα δεν μπορεσε να το παιξει.Επισης εχω δοκιμασει και παρα πολλους codec οι οποιοι δεν εκαναν τιποτα.Επισης εχω ψαξει και για προγραμματα μετατροπης του αρχειου,και δεν καταφερα τιποτα.Οποιος φιλος εχει συναντησει το ιδιο προβλημα και το ελυσε η αν καποιος γνωριζει ας μας πει!
parsifal Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Software. Ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.
MIJAS Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Γεια σε ολους!Εχω αγορασει οπως και πολλοι αλλοι φανταζομαι εναν ψηφιακο δεκτη τηλεορασης ο οποιος εχει την δυνατοτητα εγγραφης του προγραμματος που βλεπεις σε usb οπως και ολοι οι ψηφιακοι δεκτες.Το προβλημα ειναι οτι το αρχειο που εξαγει εχει καταληξη .dvr (προσοχη οχι dvr-ms εχει διαφορα) και με οποιο προγραμμα και αν δοκιμασα να το αναπαραγω στο pc δυστυχως κανενα δεν μπορεσε να το παιξει.Επισης εχω δοκιμασει και παρα πολλους codec οι οποιοι δεν εκαναν τιποτα.Επισης εχω ψαξει και για προγραμματα μετατροπης του αρχειου,και δεν καταφερα τιποτα.Οποιος φιλος εχει συναντησει το ιδιο προβλημα και το ελυσε η αν καποιος γνωριζει ας μας πει! i hope this helps http://www.moviecodec.com/file-types/codec-for-dvr-file-format-5738/2#msg1498204
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.