Προς το περιεχόμενο

Τι Συναγερμο να βαλω?

zartius

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια χαρα σε ολους.

Αγορασα ενα hyundai accent απο ενα κολλητο αλλα δυστηχως δεν εχει ηλεκτρονικες κλειδαριες.Καθε βραδυ ματωνω να ψαχνω στο σκοταδι την κλειδαρια.

Ειδα και αποειδα και ειπα να βαλω ενα συναγερμο οποτε να εχω και λιγη ασφαλεια να εχω και ηλεκτρονικο κλειδωμα/ξεκλειδωμα με το remote.

Με καποιους που μιλησα μου ειπαν για clifford αλλοι μου ειπαν οτι ειναι υπερβολη να βαλω συναγερμο clifford μιας και δεν με ενδιαφερει η αμφιδρομη επικοινωνια.

Τελικα κατεληξα σε cobra αλλα εχει ιδια τιμη με τον απλο clifford.Cobra G193 ή clifford Matrix +1?

Τον cobra τον βαζει ενα μαγαζι διπλα στο σπιτι μου και με βολευει ενω clifford πρεπει να παω καπου ταξιδακι να μου τον φορεσουν.

Aπλα θελω να ρωτησω και την γνωμη σας αν ειναι ποιοτικοι οι cobra και αξιζει στα ιδια λεφτα να τον προτιμησω απο clifford γιατι το τελευταιο που με ενδιαφερει ειναι οι ψευδοσυναγερμοι και να ξυπναει η γειτονια εξαιτιας μου.

Ποια η γνωμη σας και τι προτεινετε ? Βασικα δεν θελω να ξεπερασω τα 250Ε-300Ε.(με εγκατασταση εννοειται)

Ευχαριστω εκ των προτερων!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

να εχει τουλ.κυλιόμενους μεταβαλλόμενους κωδικους(αν και σε αυτα τα λεφτα περνεις καλους συναγερμους ετσι κ αλλιως)

http://library.techlink.gr/4t/article-main.asp?mag=1&issue=90&article=2387

Γεια χαρα σε ολους.

Αγορασα ενα hyundai accent απο ενα κολλητο αλλα δυστηχως δεν εχει ηλεκτρονικες κλειδαριες.Καθε βραδυ ματωνω να ψαχνω στο σκοταδι την κλειδαρια.

Ειδα και αποειδα και ειπα να βαλω ενα συναγερμο οποτε να εχω και λιγη ασφαλεια να εχω και ηλεκτρονικο κλειδωμα/ξεκλειδωμα με το remote.

Με καποιους που μιλησα μου ειπαν για clifford αλλοι μου ειπαν οτι ειναι υπερβολη να βαλω συναγερμο clifford μιας και δεν με ενδιαφερει η αμφιδρομη επικοινωνια.

Τελικα κατεληξα σε cobra αλλα εχει ιδια τιμη με τον απλο clifford.Cobra G193 ή clifford Matrix +1?

Τον cobra τον βαζει ενα μαγαζι διπλα στο σπιτι μου και με βολευει ενω clifford πρεπει να παω καπου ταξιδακι να μου τον φορεσουν.

Aπλα θελω να ρωτησω και την γνωμη σας αν ειναι ποιοτικοι οι cobra και αξιζει στα ιδια λεφτα να τον προτιμησω απο clifford γιατι το τελευταιο που με ενδιαφερει ειναι οι ψευδοσυναγερμοι και να ξυπναει η γειτονια εξαιτιας μου.

Ποια η γνωμη σας και τι προτεινετε ? Βασικα δεν θελω να ξεπερασω τα 250Ε-300Ε.(με εγκατασταση εννοειται)

Ευχαριστω εκ των προτερων!!!!

αν δεν εχει κλειδαριες δεν νομιζω να σου κλειδωνει αυτοματα.

τσεκαρε το πρωτα πριν βαλεις συναγερμο

δες και για meta....με ένα 200άρι κοντά καθάρισες και είναι καλοί...

Βασικα το παλικαρι που βαζει συναγερμους κοντα στο σπιτι μου (που με βολευει να παω) βαζει cobra Και metasystem αλλα ιδια τιμη μου ειπε στα 250Ε με εγκατασταση ή δικο μου συναγερμο και 100Ε η εγκατασταση οποτε σκεφτομαι να αγορασω εναν clifford Που βρηκα στα 160Ε απλο χωρις πολλα πολλα αλλα δεν παυει να ειναι clifford.

Αυτο που δεν ξερω ειναι αν οι cobra εχουν κυλιωμενους κωδικους οποτε με προβληματιζει να τον βαλω.

Οποιαδηποτε προταση δεκτη να ειστε καλα για τις απαντησεις σας.

αν δεν εχει κεντρικο κλειδωμα (ποιας χρονιας ειναι το accent σου; γιατι τουλαχιστον απο το 2000 ειχαν κεντρικο κλειδωμα σαν στανταρ...μηπως εχει και δεν σου δουλευει; ) ειναι πολυ ευκολο να βαλεις αυτο το κιτ:

http://cgi.ebay.co.uk/NEW-2-4-door-UNIVERSAL-CENTRAL-LOCKING-KIT-FITS-ANY-CAR_W0QQitemZ370344691431QQcmdZViewItemQQptZUK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM?hash=item563a4386e7

και μετα με το συναγερμο θα σου κλειδωνει/ξεκλειδωνει.

αν δεν εχει κεντρικο κλειδωμα (ποιας χρονιας ειναι το accent σου; γιατι τουλαχιστον απο το 2000 ειχαν κεντρικο κλειδωμα σαν στανταρ...μηπως εχει και δεν σου δουλευει; ) ειναι πολυ ευκολο να βαλεις αυτο το κιτ:

http://cgi.ebay.co.uk/NEW-2-4-door-UNIVERSAL-CENTRAL-LOCKING-KIT-FITS-ANY-CAR_W0QQitemZ370344691431QQcmdZViewItemQQptZUK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM?hash=item563a4386e7

και μετα με το συναγερμο θα σου κλειδωνει/ξεκλειδωνει.

Ειναι accent 2003, το πηρα μεταχειρισμενο απο ενα φιλο αλλα δεν ειχε ποτε κλειδι με κουμπακι για να κλειδωνει/ξεκλειδωνει το αυτοκινητο μου ειπε.Υποθετω πως δεν το επελεξε ισως σαν extra οταν το αγορασε.Παντως στην huyndai Που ρωτησα δεν μπαινει μετα παρα μονο αν βαλω συναγερμο οποτε γιαυτο αρχισα να ψαχνομαι για να βαλω συναγερμο.

Μηπως να παρω την κεντρικη αντιπροσωπεια να ρωτησω γιατι και εμενα μου φανηκε περιεργο γιατι εχω δει huyndai Πολυ παλιοτερα και εχουν ολα κεντρικο κλειδωμα....Τι να πω.

απ ότι κατάλαβα το αμάξι έχει κεντρικό κλείδωμα αλλά όχι τηλεχειρισμό, οπότε μ ένα συναγερμό θα είναι οκ.

zartius όταν γυρνάς το κλειδί στην κλειδαριά, ανεβαίνουν όλες οι ασφάλειες ή μόνο του οδηγού;

απ ότι κατάλαβα το αμάξι έχει κεντρικό κλείδωμα αλλά όχι τηλεχειρισμό, οπότε μ ένα συναγερμό θα είναι οκ.

zartius όταν γυρνάς το κλειδί στην κλειδαριά, ανεβαίνουν όλες οι ασφάλειες ή μόνο του οδηγού;

Βασικα 2πορτο ειναι , ναι οταν ξεκλειδωνω απο την πορτα του οδηγου ξεκλειδωνει και του συνοδηγου, οπως επισης εσωτερικα οταν κλεινω την ασφαλεια της πορτας του οδηγου κλεινει και του συνοδηγου.

Οταν ξεκλειδωνω ομως απο του συνοδηγου την πορτα ξεκλειδωνει μονο αυτη, γιαυτο μου ειπε χρειαζεται ενα μοτερακι ο τεχνικος που θα βαλει τον συναγερμο.

ακριβως αυτο..για λογους οικονομιας στην πορτα του οδηγου στο accent δεν εχουν μοτερακι αλλα ενα απλο διακοπτακι (στα υπολοιπα μοντελα εχουν κανονικα). δηλαδη πρεπει να μπει μοτερακι κι εκει και θα εισαι οκ. δεν ξερω ποσο θα στο χρεωσει αυτος που θα σου βαλει το συναγερμο, αλλα στο ebay δεν θα σου παει πανω απο 5-6 ευρω.

Τελικα εβαλα ενα cobra G193.Τιποτα το ιδιαιτερο χωρις αντικραδασμικο γιατι ζητουσε extra 20E αλλωστε για αλλη δουλεια τον ηθελα να ανοιγω/κλεινω το αυτοκινητο με το remote.

Ψιλοαπογοητευμενος γιατι μετα τα 12-14 μετρα δεν πιανει το τηλεκοντρολ , ο τεχνικος μου ειπε οτι ετσι λειτουργει οχι απο παρα πολυ μακρια για να μην υπαρχει θεμα με τα scanners .Τι να πω.......

Να ειστε καλα για ολες τις απαντησεις σας !

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...