Lucifer Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Λοιπόν, ψάχνω τα 14 επεισόδια της "σειράς" αυτής που ξεκίνησε εκείνη την ένδοξη χρονιά. Έχετε καμιά ιδέα από που μπορώ να τα κατεβάσω; Υπ' όψιν, δεν είναι παράνομο, καθώς τα δικαιώματα έχουν εκλείψει και η σειρά υπάγεται πλέον στο public domain.
Moderators Gi0 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Check your pms. Γι αυτα μιλας ετσι? http://www.imdb.com/title/tt0031022/
KilliK Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 για κοιτα στο archives.org συνηθως εκει βαζουν ταινιες που εχουν βγει στο Public domain. Παντως η καλυτερη Χολμς σειρα θεωρειται αυτη που γυριστηκε το 80,με τον πρωταγωνιστη που τον επαιζε τοσο τελεια ωστε ζουσε τον ρολο ακομα και στην προσωπικη του ζωη.Στο τελος τρελαθηκε και πεθανε. !! δεν θυμαμαι μονο πως τον λενε η πως λενε το αγγλικο καναλι που την γυρισε την σειρα. ---------- Προσθήκη στις 23:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:16 ---------- Check your pms.Γι αυτα μιλας ετσι? http://www.imdb.com/title/tt0031022/ ωπα gi0 στειλε και σε εμενα με ενδιαφερει.
Moderators Gi0 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 ωπα gi0 στειλε και σε εμενα με ενδιαφερει. Δεν του εστειλα link,αλλα του ειπα που να τα βρει,εαν εχει λογαριασμο ή βρει καποιο invite.O λογαριασμος με τον οποιο τα βρηκα δεν ειναι δικος μου και δεν μπορω να του ξεσκισω το ratio,στελνοντας το torrent. Οποιος ειναι απο Σαλονικα,μπορω να του τα δωσω.
Sellers Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Οποιος ειναι απο Σαλονικα,μπορω να του τα δωσω. Εγώ είμαι απο Σαλονικα, αλλά δεν τα θέλω... Κρίμα.
Moderators Gi0 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Εγώ είμαι απο Σαλονικα, αλλά δεν τα θέλω... Κρίμα. Γαμωτο...και με τι θα ανταλλαξω εγω τις μπυρες?Λεφτα??Πφφφ...
tolis_01 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Βρήκα κάτι αλλά δεν ξέρω αν είναι αυτό. Στο μεγαλύτερο (με τα περισσότερα μέλη) warezάδικο. Στέλνω pm στον Lucifer να το δει.... (και σε όποιον άλλο θέλει φυσικά) PS: Εκεί που το βρήκα έχει ανοιχτές εγγραφές και είναι σε rapidshare.
Lucifer Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Να ευχαριστήσω και εδώ τον τόλη και τον gi0. Τη σειρά του 78 την έχω και τη βλέπω, αλλά είναι κάπως "στημένη" και οι ηθοποιοί παραείναι του θεάτρου για να είναι πειστικοί. Όχι πως είναι κακή ε, αλλά ο Rathbone θεωρείται κορυφή.
Members gsarig Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Members Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Κάτσε γιατί δεν κατάλαβα... τη βρήκες τη σειρά του 39 ή ακόμα; Αν όχι, pες mου γιατί κι εγώ μπορώ να βοηθήσω (καλό είναι να σου χρωστάνε χάρη οι moderators )
Lucifer Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Τη βρήκα τελικά μετά από το link του Τόλη. Είναι ελεύθερου registration το site, οπότε κομπλέ. Τώρα κάνας υπότιτλος δε θα έβλαπτε γιατί ο ήχος είναι από μπομπίνα που την πέταξες στο λάκκο με τους νυχοκόπτες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.