Προς το περιεχόμενο

Acer aspire one. Slot επέκτασης για 3g modem ειναι αυτο;

makis129

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ

Ανοιξα ενα καπακι στο netbook μου d250 και ειδα ενα slot που μου μοιαζει επεκτασης.

Ο λογος που το εψαξα ειναι γιατι θελω να δω αν υπαρχει τροπος να βαλω ενα 3g modem.

Αν καποιος ξερει παρακαλω να μου πει.

post-63230-129063074699_thumb.jpg

Δημοσ.
Δεν γνωριζει κανεις τι εξυπηρετει αυτη η slot;

φιλε μου εχω ακριβως το ιδιο και το εχω προσεξει και εγω.αποτι εμαθα ειναι για να βαλεις καρτα bluetooth αν και δν βρηκα πουθενα τιποτα.γενικοτερα ειναι θυρα επεκτασης αλλα δεν πιστευω να χρειαστει.λεγοντας θυρα 3g τι εννοεις για ιντερνετ on the go;;γιατι αυτα νομιζω ειναι με φλασακι μονο

Δημοσ.

To 3G modem ειναι ενα πλακετακι που εχει υποδοχη για μια SIM, με αυτην και με την συνδρομη στην εταιρια κινητης μπορεις να εχεις προσβαση σε γρηγορο internet. Που θα βρεις την καρτα αυτη δεν ξερω.

Δημοσ.
φιλε μου εχω ακριβως το ιδιο και το εχω προσεξει και εγω.αποτι εμαθα ειναι για να βαλεις καρτα bluetooth αν και δν βρηκα πουθενα τιποτα.γενικοτερα ειναι θυρα επεκτασης αλλα δεν πιστευω να χρειαστει.λεγοντας θυρα 3g τι εννοεις για ιντερνετ on the go;;γιατι αυτα νομιζω ειναι με φλασακι μονο

Ως θυρα επεκτασης την βλεπω και εγω. Πιστευα πως υπαρχει το πλακετακι που λεει ο orck

To bluetooth που βρικες ποσο κοστιζει;

To 3G modem ειναι ενα πλακετακι που εχει υποδοχη για μια SIM, με αυτην και με την συνδρομη στην εταιρια κινητης μπορεις να εχεις προσβαση σε γρηγορο internet. Που θα βρεις την καρτα αυτη δεν ξερω.

Καμια ιδεα πως θα το ψαξω στο internet;

Δημοσ.

Αυτο ειναι mini pci-x θυρα που παιζει σε ολα τα laptop. Συνηθως κουμπωνει η wifi, αλλα στα AspireOne ειναι (απο τον κατασκευαστη δλδ) για το 3G module. Για bluetooth δεν ξερω τι παιζει, καθως οι περισσοτεροι κατασκευαστες χρησιμοποιουν αλλους κοννεκτορες

Δημοσ.

αυτο εδω ειναι που ψαχνετε...αλλα πρεπει το λαπτοπ να εχει και την θυρα αναγνωσης για την καρτα σιμ και τις κεραιες..

το λινκ ειναι ενημερωτικο.λογικα καπου πρεπει να εχει και φθηνοτερο

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.533739&u=HUAWEI-EM770-HSPA-EMBEDDED-PC-MODULE

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...