Προς το περιεχόμενο

My Poko customized web απεγκατασταση

gargoyle1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια γεια χαρα,πριν λιγο καιρο εγκατεστησα σαν προσθετο στον firefox την My Poko toolbar ,επειδη ομως ο mozila αρχισε να σερνεται την απεγκατεστησα,μου αφησε ομως μια μηχανη αναζητησης την My Poko customized web,την οποια προσπαθω να βγαλω αλλα δεν μπορω,δεν υπαρχει πλεον ουτε σαν προσθετο, ουτε σαν επεκταση στον mozila, αλλα ουτε και την βλεπω πουθενα εγκατεστημενη στο pc ,καμμια βοηθεια απο καποιον που να ξερει?ευχαριστω.

Δημοσ.

Μπορείς να τροποποιήσεις τις μηχανές αναζήτησης και να τη διαγράψεις. Αριστερά του πεδίου της αναζήτησης, έχει ένα μικρό βελάκι που κοιτά προς τα κάτω. Κάνεις κλικ και επιλέγεις Manage Search Engines. Αν δεν το βρίσκεις πες.

Επίσης, πες μας ποια είναι η γνώμη σου για τη χρησιμότητα της my poco toolbar. Τι δε σου άρεσε και τι σου άρεσε

Δημοσ.

το εκανα αυτο που μου ειπες και δουλευει,αλλα εγω θελω να διαγραφει τελειως το πλαισιο αναζητησης ,να μην εμφανιζεται καθολου,εδω μου αφηνει τουλαχιστον μια.Τωρα για την toolbar δεν προλαβα να την δοκιμασω γιατι οπως ειπα επιβραδυνε τον firefox και την εβγαλα ,αλλα θελω να βγαλω τελειως το πλαισιο αναζητησης.

Δημοσ.

Ποιο πλαίσιο εννοείς φίλε μου , εάν μπορώ να σε βοηθήσω

Διοτι εαν οντως εκανες σωστα το unistall δεν μενει τιποτα

*Οσο αφορα οτι σου επιβραδυνε τον Mozilla εγω σε δικα μου τεστ

με την toolbar και χωρις σε δικα μου Pc αλλα και σε φιλων διαφορα

δεν εχω καταλαβει

Δημοσ.

*Οσο αφορα οτι σου επιβραδυνε τον Mozilla εγω σε δικα μου τεστ

με την toolbar και χωρις σε δικα μου Pc αλλα και σε φιλων διαφορα

δεν εχω καταλαβει

Στον ie που τη δοκίμασα έχει τραγική διαφορά.

Και πως να μην έχει, αφού είναι ένα toolbar ΝΑ μετά συγχωρήσεως :mrgreen:

Δημοσ.

Θα πατήσεις δεξί κλικ πάνω στον Firefox και λογικά θα δεις 4 εντολές και η κάτω κάτω θα λέει προσαρμογή.Αν λοιπόν πατήσεις την προσαρμογή θα σου ανοίξει ένα πλαίσιο,πιάσε την μπάρα που δεν θέλεις και σύρε την εκεί μέσα,πατάς το ολοκληρώθηκε και αν όλα πήγανε καλά θα έχει εξαφανιστεί η μπάρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...