SpirosLouis Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Καλησπέρα, Εχω αγοράσει κάποσο καιρό πριν τα ηχεία logitech x-210. Τώρα τελευταία όταν ανεβοκατεβάζω τον ήχο ο δεξιός δορυφόρος βγάζει έναν παράξενο ήχο, φανταστείτε σαν να τσαλακώνετε κάποιο χαρτί κάτι τετοιο. Δεν έχω κάρτα ήχου(της μητρικής έχω). Αν θυμάμαι καλά μάλιστα ο ήχος άρχισε να γίνεται μετά από τα παράσυτα ενός κινητού που ήταν κοντά. Προς το παρόν αυτός ο ήχος γίνεται με το ανεβοκατέβασμα του ήχου (στιγμιαία δηλαδή) και σε μερικά μουσικά κομάτια. Ποτέ δεν τα έχω βάλει στο full, αλλά αρκετές φορές έχω ανεβοκατεβάσει απότομα και επαναλαμβανόμενα την ένταση.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Μαλλον εχει πιασει σκονη το ρυθμιστικο εντασης ηχου και κανει "παρεμβολες", τις οποιες ακους... Δεν ειναι τιποτα. Μαλιστα, δεν πρεπει να εχει σχεση το μουσικο κομματι που παιζει εκεινη τη στιγμη... PS: Aπο το κινητο δεν παιζει να παθει ποτε τιποτα. Ισως μονο να ακουσεις ενα μπιπ μπιπ αν το κινητο ειναι πολυ κοντα και αν εκεινη τη στιγμη λαμβανει/στελνει μηνυμα/κληση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.