Optimistic Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Καλησπέρα, απο εχθες το μεσημερι εχω προβλημα με το Hotmail. Oταν παω να στειλω email μου εμφανιζει το παρακατω μηνυμα "Αυτήν τη στιγμή ο λογαριασμός έχει αποκλειστεί και δεν είναι δυνατή η αποστολή μηνυμάτων. Εάν πιστεύετε ότι δεν έχετε παραβιάσει τους Όρους χρήσης του Windows Live, επικοινωνήστε με την υποστήριξη πελατών." Το περιεργο ειναι οτι μπορω να δεχτω email, αλλα δεν μπορω να στειλω. Ξερεις κανεις τι μπορει να συμβαινει???
Sotosgl Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Καλησπέρα, απο εχθες το μεσημερι εχω προβλημα με το Hotmail.Oταν παω να στειλω email μου εμφανιζει το παρακατω μηνυμα "Αυτήν τη στιγμή ο λογαριασμός έχει αποκλειστεί και δεν είναι δυνατή η αποστολή μηνυμάτων. Εάν πιστεύετε ότι δεν έχετε παραβιάσει τους Όρους χρήσης του Windows Live, επικοινωνήστε με την υποστήριξη πελατών." Το περιεργο ειναι οτι μπορω να δεχτω email, αλλα δεν μπορω να στειλω. Ξερεις κανεις τι μπορει να συμβαινει??? Tι περιμενεις; Στειλε mail και εξηγησε τους οτι δεν spammares εσυ αλλα πατησες σε ενα link και σου εκλεψαν τον κωδικο. Μαλλον κατι τετοιο εγινε...
Optimistic Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 .....οοοοο..δηλαδη εχει γινει κατι τετοιον...γι αυτο μετα δεν μπορω να στειλω κανενα email.... ---------- Προσθήκη στις 16:17 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:14 ---------- Tι περιμενεις;Στειλε mail και εξηγησε τους οτι δεν spammares εσυ αλλα πατησες σε ενα link και σου εκλεψαν τον κωδικο. Μαλλον κατι τετοιο εγινε... οταν παταω "στην υποστηριξη των πελατων" δεν μπορει να μου εμφανισει το Link...λες να μου τον ακυρωσαν τελειως τον κωδικο? Δεν μπορω να κανω κατι...ξερεις κανεις που μπορω να στειλω καποιο εμαιλ απο αλλον λογαριασμο (γιατι απο τον υπαρχον δεν μπορω) και να τους πω να μου τον ξανανοιξουν....Μπορει να με βοηθησει καποιοσ???? Ειναι σημαντικο για εμενα να κρατησω αυτον τον λογαριασμο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.