Προς το περιεχόμενο

Τι λέτε για το Registry Reviver;

monoxromos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλοι εχω εγκαταστησει δοκιμαστικη εκδοση του Registry Reviver.Βλεπω οτι βρισκει πολλα σφαλματα,καπου 2000!

Αλλα στην εκδοση που εχω διορθωνει μονο 25 σφαλματα,μηπως ξερετε αν κυκλοφορει και ελευθερη εκδοση; ή εστω on line;

Δεκτο και προσωπικο μηνυμα.

Ευχαριστιες.

Δημοσ.
μηπως ξερετε αν κυκλοφορει και ελευθερη εκδοση;

Από το website του προγράμματος:

IS THERE A FREE VERSION OF REGISTRY REVIVER?

You can try a free scan with Registry Reviver and have 25 errors fixed totally for free. After that you can choose to purchase Registry Reviver, have all errors in your registry fixed and have it scanned and cleaned on regular basis or to uninstall the program.

Άρα η απάντηση στο ερώτημά σου είναι «Όχι».

Αφού ψάχνεις για μία δωρεάν λύση, γιατί δεν κοιτάς κάποιο εναλλακτικό πρόγραμμα που δίνεται εξαρχής ως freeware; Όπως π.χ. το CCleaner ή το COMODO Registry Cleaner;

Δημοσ.

Δεν υπάρχει κάτι που δεν το βρίσκεις τζάμπα, απλώς στο insomnia δεν πρόκειται να σου το πουν γιατί είναι κατά των κανόνων λειτουργίας του...

Δημοσ.

Scam registry software.

Used for the distribution of "rogue" security or other such applications.

Τα λαθη που βρισκει εναι ψευτικα. χρησιμοποiησε καπιο αλλο, ccleaner, glarys untilities. Αυτο καντο unistall.

Δημοσ.

@monoxromos

Υπάρχουν άλλα δωρεάν που κάνουν άψογη δουλειά. Τα έχουν αναφέρει.

@boombastik

Scam registry software.

Used for the distribution of "rogue" security or other such applications.

Τα λαθη που βρισκει εναι ψευτικα. χρησιμοποiησε καπιο αλλο, ccleaner, glarys untilities. Αυτο καντο unistall.

Μπορείς να τεκμηριώσεις ότι είναι scam software; Που το διάβασες; Το έχεις διασταυρώσει;

Δημοσ.

Στο HPhosts το reviversoft reported as scam. Wot(web advisor) το εχει με κιτρινο κι στα σχολια αναφερετε scam. Επισης διαγραφετε απο το a-squared (rogue registry cleaner).:shifty:

Δημοσ.

Να ξεκαθαρίσω κάτι. Δεν έχω σχέση με την reviver. Δεν το ξέρω το πρόγραμμα και ούτε έχω σκοπο να το δοκιμάσω, αλλά υπάρχει τεράστια διαφορά ανάμεσα στις έννοιες αναποτελεσματικό και scam(απάτη). To XP Antispyware 2009 είναι απάτη, όπως και το dr guard, αλλά πριν γράφουμε κάτι ας κάνουμε μια μικρή διασταύρωση, αλλιώς φαινόμαστε αναξιόπιστοι (γενικά στο forum).

Στο HPhosts το reviversoft reported as scam. Wot(web advisor) το εχει με κιτρινο κι στα σχολια αναφερετε scam. Επισης διαγραφετε απο το a-squared (rogue registry cleaner).:shifty:

Συνεχίζω να πιστεύω ότι έχεις λάθος πληροφορίες και θα επιθυμούσα τα links που αναγράφουν εμπεριστατωμένα ότι είναι scam (όπως κάποια άλλα security tools). Για αυτά που έστειλες

Wot (είναι το http://www.mywot.com/en/scorecard/reviversoft.com ; )

Εσυ θεωρείς τρια σχόλια-comments (εκ των οποίων 2 αρνητικά) εμπεριστατωμένη ανάλυση; Στο Wot βάζει ο κάθε ένας ότι θέλει. Αν πάω και κάνω comment για insomnia ως απάτη-scam σημαίνει ότι είναι;

HPhosts ( είναι το http://www.hosts-file.net/ ; )

Είναι στη λίστα το hosts file αλλά και εδώ είναι όπως το wot. Στέλνεις ένα email και λες ότι είναι προβληματικό και scam. Δεν έχει διαδικασίες ελέγχου ή επιβεβαίωσης. Δεν το θεωρώ εμπεριστατωμένη πηγή.

a-squared (είναι το antimaleware της emsisoft; )

Μπορείς να μας δώσεις κάποιο link;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...