Προς το περιεχόμενο

NOVA ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Φθηνότερη κατά 27,74 ευρώ στην Κύπρο!

jabar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ουσιαστικά πουλάνε, συγκριτικά με την Ελλάδα, στην μισή τιμή στην Κύπρο, παρότι το μέσο εισόδημα εκεί είναι υψηλότερο.

Λέτε να το κάνουν επειδή έχουν πιο... καλόκαρδους διευθυντές στην Nova Κύπρου? Δεν νομίζω. Μάλλον ο μέσος Κύπριος καταναλωτής είναι λιγότερο βλάξ και περισσότερο συνειδητοποιημένος από τους δικούς μας. Όπου τους παίρνει θα πουλήσουν φύκια για μεταξωτές κορδέλλες.

Δημοσ.

Ναι αλλά ξεχνάτε ότι το Full Pack μαζί με το LTV και Alfa που έχουν τα διακιώματα της Premier (σημαντικό για εμάς) και του Κυπριακού (σημαντικό για αυτούς) κοστίζει 60 ευρώ όσο είναι και η συνδρομή στην Ελλάδα. Οπότε αν είσαι ντόπιος και σε ενδιαφέρουν το δικό σου πρωτάθλημα και το καλύτερο πρωτάθλημα που είναι η Premier. H Τιμή είναι μία η άλλη με μόνο πλεονέκτημα του Κυπριακού ότι έχει Primera και Bundesliga επιπλέον.

Δημοσ.

Αν δε σε ενδιαφερει το ποδοσφαιρο ομως(οπως εμενα)??????

Ειχε ακουστει οτι και στην ελλαδα η ΝΟΒΑ θα ξεκινουσε τα βασικα(μονο τα free to air) me 15 euro και μετα θα μπορουσε ο καθενας να προσθεσει τα καναλια που ηθελε με την αντιστοιχη επιβαρυνση.

Αλλα βλεπετε στην ελλαδα ισχυει ο ελευθερος ανταγωνισμος......:lol::lol::lol:

Δημοσ.

το κυπριακο με τα 33ε δεν εχει τα ελληνικα καναλια+Το Ελληνικό πακέτο έχει και Champions league (τα δικαιώματα cl στην κυπρο τα έχει το sigma εως 2012)

Δημοσ.
εγω πάντως για το start pack της Nova δινω 16 ευρα το μηνα γιατί εχω κ 4νετ οπότε παει κ οι δυο λογαριασμοί -20%!

nova + double play με ολα απεριόριστα και το πακετο που εχεις βγήκε με 40€ το μήνα...

Εξακολουθεί όμως η νοβα να είναι απατη, εγω γι'αυτο δε βαζω μεχρι να ρίξει τιμές...

Δημοσ.

εμενα με εχει χιλιοβολεψει πάντως, εγω εχω τη 4νετ χωρίς απεριόριστες κλήσεις στα 20ευρα κ οι γονείς μου στη γερμανια τα απλα ιδιωτικά κανάλια με 16 ευρα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...