AMDAKIAS Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2003 Γεια και χαρά σε όλους. Θα ήθελα να ζητήσω μια βοήθεια απο όλους εσάς . Έχω την παραπάνω κάρτα αλλά έχω χάσει το CD και θέλω να την ενεργοποιήσω. Όποιος έχει την συγκεκριμένη κάρτα και έχει το CD και μπορεί να μου το αντιγράψει ή να μου πείτε εάν υπάρχει πουθενά στο Internet για να το κατεβάσω θα με βοηθούσατε παάρα πολύ. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
LEFteriz Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2003 Καλησπέρα, λοιπόν το σαιτ της εταιρίας είναι www.leadtek.com.tw απο εκει πηγαινε εκει που λεει drivers και κατεβασε τους drivers για την καρτα σου. Αν δεν εχει, δοκιμασε να βαλεις τους οδηγούς για την winfast tv 2000 . Αν και παλι δε γινεται δουλειά, δοκίμασε τις 2 παρακατω σελίδες που έχουν προγράματα που δουλεύουν σε όλες τις κάρτες. www.borgtv.org www.dscaler.org
amoschov Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 Eho tin karta,eho ke to Cd. Den mu dulevi omos me ta XP. katevasa oti drivers vrika se diafora site ala vgazi sinehia minima provlima driver 126.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.