sir_platanight Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Καλησπερα εχω ενα Cosmos RC-1000 αλλα τα εχω λιγο χαλια μεσα εκει..και βλεπω σε διαφορα screenshot αλλων ποσο προσεγμενα τα εχουν ολα μεσα...και ζηλευω!!!υπαρχει καποιος που εχει το ιδιο tower ετσι ωστε να μπορεσει να μου δωσει διαφορες συμβουλες και Tips για να κανω ενα καλο case modding... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Είχα κάνει εγώ ένα κόσμος, take a look μπας και βοηθήσει http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=288105 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Technology fan Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Κ γω κάτοχος, δες ενα καπάκι αν σ ενδιαφέρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StavrosD Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Ενδιαφέρομαι να πάρω και εγώ ένα. Μπορείτε να μου πείτε τι θερμοκρασίες πιάνουν οι δίσκοι όταν τους τοποθετείτε στις κάτω θέσεις; Οποιοδήποτε πρόγραμμα για Smart monitoring αναφέρει την θερμοκρασία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Technology fan Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπερα εχω ενα Cosmos RC-1000 αλλα τα εχω λιγο χαλια μεσα εκει..και βλεπω σε διαφορα screenshot αλλων ποσο προσεγμενα τα εχουν ολα μεσα...και ζηλευω!!!υπαρχει καποιος που εχει το ιδιο tower ετσι ωστε να μπορεσει να μου δωσει διαφορες συμβουλες και Tips για να κανω ενα καλο case modding... Δες ακόμα ένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.