Προς το περιεχόμενο

κάρτα γραφικών dragon age origins

sinkazama82

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδω και ενα μηνα περίπου προσπαθω να φτιαξω ενα μηχάνημα με μεταχειρισμενα ως επι το πλειστον κομματια απο το ebay μεχρι 200ε. Ενα όμως πράγμα που θέλω σίγουρα να κάνω ειναι να παίξω το Dragon Age origins .Κοιτώντας τα requirements http://forums.vgrequirements.info/showthread.php?t=7534 αποφάσισα να ψάξω να βρω τις κάρτες γραφιικών που προτείνει για βέλτιστο αποτέλεσμα. Έχει νόημα να αγοράσω μία από τις δύο από το E bay(στην ελλάδα δεν βρήκα καμία από τις δύο) ή να ψάξω για καμία πιο καινούρια η οποία θα μου δίνει καλύτερη απόδοση. Υπ'όψιν ψάχνω για κάρτα μέχρι 30ε μεταχειρισμένη από ebay, οπότε το πολύ μεχρι 70ε καινούρια απο εδώ.

Δημοσ.

4770?

Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι πολύ μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες.

Δημοσ.
4770?

Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι πολύ μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες.

Εχω ένα ερώτημα και ένα υποερώτημα.

α) Ρωτάς ή απαντάς?

β)(Αν απαντάς) Εννοείς ότι αυτό το μοντέλο είναι καλύτερο και στα λεφτά που αναφέρω?

Δημοσ.

Για να το κάνω και λίγο πιο λιανα αυτό που ψάχνω είναι μοντέλα καλύτερα ή τουλάχιστον με τις ίδιες δυνατότητες με τα nVidia GeForce 8800 GTS/ATI Radeon HD 3850 έως 70ε

Δημοσ.
4850 αν καταλαβαινω τι παει να φτιαξει μαλλον θα φαει τρελοοο bottleneck

Καταρχας δεν παιζει να κραταει 4850:o

Δημοσ.

Λοιπόν ως τώρα έχω πάρει τα εξής:

ECS Elitegroup A770M-A Sockel AM2+

AMD Phenom X3 8550,3x2,2Ghz

2GB DDR2 Arbeitsspeicher DDR2-SDRAM

σκληρούς είχα ήδη

Δημοσ.
Καταρχας δεν παιζει να κραταει 4850:o

Αν εννοείς πως δν θα ΄κρατάει¨ στο παιχνίδι είσαι λίγο λάθος

Μια χαρά κουτί θα σου έρθει αν βρείς καμία 4850 μεταχ.

Δημοσ.
Αν εννοείς πως δν θα ΄κρατάει¨ στο παιχνίδι είσαι λίγο λάθος

Μια χαρά κουτί θα σου έρθει αν βρείς καμία 4850 μεταχ.

Χωρις καλη τροφοδοσια...δεν παει πουθενα m8..

Δημοσ.
To τροφοδοτικό είναι αυτό Enermax PSU EPR425AWT PRO82 + 425W

To μόνιτορ είναι ένα Samsung Syncmaster 740N 17" Ανάλυση 1280χ720

οοο μια χαρα!

Αν δεν σκευτεσαι ν'αλλαξεις οθονη πανε σε'αυτην εδω http://www.plaisio.gr/ProductPreview.aspx?Catalog=20&Category=69977735&Product=1145967

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...