Προς το περιεχόμενο

Πως να πληρώνετε λιγότερα για το κινητό

WizeMan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έγραψα ένα άρθρο που πιστεύω θα βοηθήσει πολλούς να μπουν σε μια "γραμμή" για να μειώσουν το κόστος του κινητού τους: (Για ολόκληρο το άρθρο κάνετε click ΕΔΩ

Δεν μπορώ να καταλάβω πως ανεχόμουν να πληρώνω 100άρες κάθε μήνα στα δίκτυα κινητής. Όσο σπούδαζα μπορώ να πω ότι ίσως μου χρειαζόταν ένα πακέτο με αρκετά λεπτά, αλλά τώρα πλέον που έχω μπει σε άλλη φάση, το να πληρώνω 100€ το μήνα για κινητό μου φαίνονταν υπερβολή. Υπερβολή και για το ποσό αλλά και για το ΤΙ παίρνω με αυτά τα χρήματα.

Η κατάσταση λοιπόν ήταν:

Πρόγραμμα Cosmote i60 με 60 ευρώ πάγιο το οποίο μου έδινε 300 λεπτά χρόνο ομιλίας, 250 sms και 750MB δεδομένων για internet.

Από αυτό λοιπόν εκτός του ότι σχεδόν πάντα ξεπερνούσα το χρόνο ομιλίας περίπου κατά 10 ευρώ και βάλε (ενώ sms άντε το πολύ 20-30 το μήνα οπότε πλήρωνα τζάμπα τα sms… επίσης δεδομένα ποτέ δεν ξεπέρασα τα 350MB το μήνα) κατά περίπου τα 10-15 ευρώ, είχα και το ΤΕΛΟΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΩΝ ΚΙΝΗΤΗΣ καπάκι από επάνω το οποίο ήταν περίπου 15% … δηλαδή 60+10 = 70 συν κάτι υπηρεσίες που σου κολλάνε πήγαινε 75 συν 15% τέλος συνδρομητών μας κάνουν 89,5 ευρώ λογαριασμό κινητού.

Πως θα μπορούσα να μειώσω όμως το λογαριασμό κινητής χωρίς να αλλάξω τις βασικές μου συνήθειες / ανάγκες; Οι εταιρίες κινητής έχουν «οικονομικά προγράμματα» τόσο «καλά» σχεδιασμένα που στην ουσία κανένα δεν εξυπηρετεί ακριβώς τις ανάγκες σου. Θα ακολουθήσουμε 3 βασικά βήματα για να μειώσουμε το λογαριασμό του κινητού μας…

ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

Δημοσ.

Δεν διάβασα ακόμα το άρθρο σου, πάντως εγώ έχω ζαλιστεί από τις διαφημίσεις της κινητής τηλεφωνίας, όπως και από τις υπαλλήλους στο γερμανό που κάθε φορά επιμένουν να προσπαθούν να σε πείσουν να κάνεις μία καινούργια σύνδεση....

Δημοσ.

Εγώ πλήρωνα 30-40Ε τον μήνα. Τους τελευταίους μήνες όλοι οι λογαριασμοί μου είναι αρνητικοί. Πως γίνεται αυτό;

Έβαλα ένα πρόγραμμα συμβολαίου με μηδενικό πάγιο, όταν ακόμα υπήρχε, συγκεκριμένα το wind 0. Αφού πέρασε ένας χρόνος η wind Μου έδωσε και επιδότηση γύρω στα 90Ε την οποία έβαλα σαν μηνιάια μέιωση του λογαριασμού, γύρω στα 5Ε τον μήνα. Τις περισσότερες ώρες της ημέρας βρίσκομαι στο γραφείο ή στο σπίτι. Οπότε παίρνω όποιον θέλω απο το σταθερό στο σταθερό του και τα κινητά που παίρνω τα παίρνω voip απο πρόγραμμα με φτηνές κλήσεις.

Έτσι απο το κινητό καλώ ελάχιστα, δεν ξεπερνάει τα -5Ε που έχω απο την επιδότηση, οπότε δεν μπαίνει και ΦΠΑ και τέλος κινητής.

Δημοσ.
Δεν διάβασα ακόμα το άρθρο σου, πάντως εγώ έχω ζαλιστεί από τις διαφημίσεις της κινητής τηλεφωνίας, όπως και από τις υπαλλήλους στο γερμανό που κάθε φορά επιμένουν να προσπαθούν να σε πείσουν να κάνεις μία καινούργια σύνδεση....

Τα δήθεν οικονομικά προγράμματα μόνο οικονομικά δεν είναι. Ενώ αυτά τα τύπου "Flexi" είναι μεγάλη κλεψιά, έχεις πάγιο με μεικτή χρήση αλλά δεν σου ξεκαθαρίζει αν ξεπεράσεις αυτή τη χρήση τι θα σε χρεώσει σαν extra (ομιλία, sms, data)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...