Προς το περιεχόμενο

Θα με τρελανει το HP με το περιεργο κολλημα .. :(

onty

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετω την παρεα.. Εχω ρε παιδια το hp dv5-1145ev και προχθες εβαλα τα windows seven 32 bit. Αφου ολοκληρωσε την εγκατασταση και εκανε restart κολλησε και δεν ελεγε να εκκινησει. Παραμενει στην αρχικη μαυρη οθονη που λεει HP και δεν κανει τιποτα. Εβγαλα την μπαταρια της μητρικης και την κανονικη τροφοδοσιας για 15 λεπτα αλλα τιποτα. Αποσυνδεσα τον σκληρο και τον εβαλα στο desktop μου οπου και τον αναγνωρησε κανονικα και εκανα και παλι φορματ και περασα εκ νεου τα 7.. αλλα οταν τον εβαλα στο λαπτοπ τα ιδια .. Ανοιξα το λαπτοπ χωρις σκληρο συνδεμενο και μπηκε κανονικα στα bios. Λες και εχει προβλημα ο sata controller και οταν συνδεω σκληρο κολλαει το συμπαν.. Τσαμπα τετοιο καλο λαπτοπ ?? Καθε ιδεα καλοδεχουμενη ρε παιδια .

Δημοσ.

αν καταλαβα καλα εκανες φορματ και ξαναπερασες τα windows εχοντας το δισκο στο σταθερο υπολογιστη?

και περιμενεις να σου δουλεψει ετσι?

αφου εχει περασει τους drivers απο τον σταθερο.........

Δημοσ.

μπορεις να τρεξεις τα διαγνωστικα της HP μεσα απο το BIOS του φορητου.

μεσα απο το BIOS μπορεις να κανεις ελεγχο σε δισκο και μνημες.

οτι εγινε κανονικα η εγκατασταση σε αλλο υπολογιστη μπορει να σημαινει οτι οντως λειτουργει κανονικα ο δισκος, αλλα μπορει να ηταν τυχαιο και απλα να εγραψε τα δεδομενα σε κομματι του δισκου που δεν εχει προβλημα

αν εκει δεν σου παρουσιασει καποιο προβλημα τοτε το πιο πιθανο ειναι

οτι εχει προβλημα η μητρικη. ( με καθε επιφυλαξη, διαγνωση απο Internet ειναι λιγακι δυσκολη)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Χαιρετω την παρεα.. Εχω ρε παιδια το hp dv5-1145ev και προχθες εβαλα τα windows seven 32 bit. Αφου ολοκληρωσε την εγκατασταση και εκανε restart κολλησε και δεν ελεγε να εκκινησει. Παραμενει στην αρχικη μαυρη οθονη που λεει HP και δεν κανει τιποτα. Εβγαλα την μπαταρια της μητρικης και την κανονικη τροφοδοσιας για 15 λεπτα αλλα τιποτα. Αποσυνδεσα τον σκληρο και τον εβαλα στο desktop μου οπου και τον αναγνωρησε κανονικα και εκανα και παλι φορματ και περασα εκ νεου τα 7.. αλλα οταν τον εβαλα στο λαπτοπ τα ιδια .. Ανοιξα το λαπτοπ χωρις σκληρο συνδεμενο και μπηκε κανονικα στα bios. Λες και εχει προβλημα ο sata controller και οταν συνδεω σκληρο κολλαει το συμπαν.. Τσαμπα τετοιο καλο λαπτοπ ?? Καθε ιδεα καλοδεχουμενη ρε παιδια .

κανε bios update μπορει η εκδοση που εχεις να φταει. ειχα αντιστοιχο προβλημα το οποιο λυθηκε ετσι.

αν το μηχανημα ηρθε με vista περνα το recovery και δες αν λειτουργει. αν δεν πιασει τοτε ειναι ο sata controller.

Δημοσ.

Καταρχήν ο δίσκος πρέπει να γίνει format και να εγκατασταθούν τα windows μόνο επάνω στο laptop και όχι σε άλλο σύστημα, μετά δοκίμασε μήπως το HP έχει τίποτα οδηγούς που πρέπει να εγκατασταθούν πριν την εγκατάσταση των windows.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...