apd453 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 @GeorgeMan: Δεν σημαίνει ότι οι γονείς σου είναι πλούσιοι, αλλά ένα κράτος δεν μπορεί να φορολογεί τον καθένα με διαφορετικά κριτήρια. Όμως οι κανόνες του παιχνιδίου είναι δεδομένοι, δλδ όταν οι γονείς σου θα αποφασίσουν να χτίσουν, ξέρουν ότι θα πρέπει να πληρώσουν και τον αντιστοιχό φόρο. Αν δεν μπορούν, δεν πρέπει να χτίσουν. Αλλίως θα έρθει κάποιος να πει, ότι εγώ έκανα το σκατό παξιμάδι να πάρω μια Porsche, τι σημαίνει, ότι μου τρέχουν από τα παντζάκια? Άλλος θα πει το ίδιο για ένα σκάφος, επειδή έχει τρέλα με την θάλασση, κ.ο.κ. Μεγαλύτερο πρόβλημα είναι οι συνεχόμενες αλλαγές στη φορολογία κατ'εμέ παρά οι λεπτομέρειες. Το πρόβλημα με την Ελλάδα(ο βασικός λόγος που δεν γίνονται επενδύσεις εδώ) είναι ότι όταν έγινε το σπίτι georgeman δεν υπήρχε φορολογία. Αν υπήρχε δεν θα το έκαναν. Αν δεν το έκαναν δεν θα έβαζε το κράτος το χ φόρο γιατί δεν θα εισέπραττε πολλά. Θα έβαζε λοιπόν έναν άλλο φόρο. Ο οποίος θα ήταν άδικος γιατί στην Ελλάδα φορολογούνται αυτά που έχουν οι περισσότεροι και όχι αυτά που έχουν οι λιγότεροι που έχουν όμως τα περισσότερα. Καλό εε... Εδώ σε θέλω κάβουρα να περπατάς στα κάρβουνα.
Typhoon Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Το πρόβλημα με την Ελλάδα(ο βασικός λόγος που δεν γίνονται επενδύσεις εδώ) είναι ότι όταν έγινε το σπίτι georgeman δεν υπήρχε φορολογία. Αν υπήρχε δεν θα το έκαναν. Αν δεν το έκαναν δεν θα έβαζε το κράτος το χ φόρο γιατί δεν θα εισέπραττε πολλά. Θα έβαζε λοιπόν έναν άλλο φόρο. Ο οποίος θα ήταν άδικος γιατί στην Ελλάδα φορολογούνται αυτά που έχουν οι περισσότεροι και όχι αυτά που έχουν οι λιγότεροι που έχουν όμως τα περισσότερα.Καλό εε... Εδώ σε θέλω κάβουρα να περπατάς στα κάρβουνα. Ναι συμφωνώ, άλλωστε αυτό εννοούσα και με την τελευταία μου πρόταση. Από εκεί και πέρα αναμένουμε να δούμε τι θα γίνει με το νέο σύστημα.
Praetorianos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Πάντως η Ελλάδα συνεχίζει να έχει τα μεγαλύτερα ποσοστά ιδιοκατοίκησης στην Ευρώπη με 80%+ τουλάχιστον μέχρι πριν από λίγα χρόνια. Στο εξωτερικό δεν είναι τόσο συνηθισμένο το "έχω το σπίτι από τον παππού/μπαμπά μου". Δεν το λέω για να υπερασπιστώ τα μέτρα, απλά σαν άχρηστη πληροφορία της ημέρας.
oneofthem Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 καθόλου άχρηστη κι εγώ αυτό θα γραφα απλά βαριέμαι να το αναλύσω, τι θα γράφουμε αυτά που ξέρουμε έτσι τους μάθανε έτσι τους μεγαλύτερους έτσι κάνανε αλλά δεν τους φταίει κανείς άλλος imo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.