manos44 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Γειά σας παιδιά, θέλω να ρωτήσω εάν μπορω με κάποιο τρόπο να συνδέσω το PC με το κινητό κ να έχω ίντερνετ στο PC απο το κινητό! Χρησιμοποιω ΧP κ το κινητο μου ειναι ΝΟΚΙΑ Ν95! Ευχαριστώ...
micos000 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Έχεις πρόγραμμα Internet στον λογαριασμό του κινητού σου; Εγώ το είχα κάνει με ένα Ericsson K800i το οποίο το εγκατέστησα με τους drivers και το βρήκε σαν modem. Είχα βρει κάτι ρυθμίσεις (δεν θυμάμε που) και τα κατάφερα σε XP αλλά όχι σε VISTA. Αν δεν έχεις πρόγραμμα internet, καλύτερα να πάρεις ένα πακέτο με usb, sim και internet στα λεφτά που θέλεις να δώσεις.
manos44 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Ναι έχω κάποια δωρεά ΜΒ στο κινητό κ σκέφτομαι να τα εξαντλήσω απο το PC αλλα δε ξέρω με ποιό τρόπο μπορεί να γίνει η σύνδεση ανάμεσα στις 2 συσκευές!
micos000 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Η σύνδεση θα γίνει με το καλώδιο usb που (μάλλον) έχει το N95. Θα σου ζητήσει drivers, βάλε το cd και κάνε εγκατάσταση. Αν δεις ότι σου εγκατέστησε κάποιο modem μετά πρέπει να βρεις τις ρυθμίσεις. Αυτές είναι διαφορετικές για κάθε φορέα, επικοινώνησε με το τμήμα εξυπηρέτησης και ρώτα τους. Αν βρω τις ρυθμίσεις ή τους ξέρει κάποιος άλλος θα στις δώσουμε. EDIT: Δες ένα Guide για NOKIA. EDIT 2: Το βρήκα, είναι ΕΔΩ.
manos44 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου θα το κοιτάξω κ θα προσπαθήσω μήπως κ καταφέρω τίποτα!
pp6210 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Φίλε μου κατέβασε το nokia pc suite από την ΝΟΚΙΑ και εγκατέστησέ το, συνέδεσε το τηλέφωνό σου μέσω USB και τρέξε τον wizard για σύνδεση στο νετ. Το έχω κάνει για Ε51 σε ΧΠ και σε Βιστα, σχεδόν αυτόματα, αρκεί να ξέρεις τις ρυθμίσεις του πάροχου κινητής - αν ε΄χεις voda καρτοκινητό μπορώ να σου τις δώσω εγώ.
manos44 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Εντάξει παιδιά τα κατάφερα! Σας ευχαριστώ πολυ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.