giannh80 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 το πρόβλημα μου : προχθές το πρωί με πήρε ένας γνωστός μου τηλέφωνο και μου είπε να σταματήσω να του στέλνω e-mails. η απάντηση μου φυσιολογική …… μα δεν σου έχω στείλει εδω και καιρό e-mail. από προχθές το απόγευμα λοιπόν προσπαθώ να μπω στον λογαριασμό μου και δεν μπορώ. από ότι έχω καταλάβει μετά που με κάποιο τρόπο βρήκαν τον κωδικό για το e-mail μου, άλλαξαν την εναλλακτική διεύθυνση που είχα δώσει για password recover και την ερώτηση ασφαλείας. ερώτηση λοιπόν πρώτη : πως μου πήραν τον κωδικό ; (χρησιμοποιώ internet security 2010 kaspersky) ερώτηση δεύτερη : παίζει να μου έχουν πάρει και άλλους κωδικούς αφού μου έχουν πάρει τον κωδικό του e-mail ; (αν και μετά από έλεγχο που έκανα δεν είχα κάποιο πρόβλημα με άλλους κωδικούς, και έκανα αλλαγή σε όλους) ερώτηση τρίτη μπορώ να επανακτήσω τον λογαριασμό μου τύπου @yahoo.com ; (έχω γύρω στις 500 επαφές αποθηκευμένες μέσα και από τηλεφωνική επαφή που είχα με αρκετούς έχουν λάβει e-mails από τον λογαριασμό μου) έχω διαβάσει αρκετά άρθρα εδώ αλλά κανένα δεν ήταν πλήρες ή αρκετα κατατοπιστικο.
tom-f Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Κάτι γίνεται τελευταία, ξέρω 2 άτομα που έχουν πάθει το ίδιο. Το θέμα είναι οτι για να το επαναφέρεις πρέπει να δώσεις την απάντηση ασφαλείας. Εαν σε εσένα την έχουν αλλάξει και αυτή πολύ φοβάμαι ότι το χαιρετάς το παλιό σου mail. Μακάρι να ξέρει κανένας κάποιον τρόπο να βοηθήσω και εγώ τους γνωστούς μου, αφού αυτοί δεν θυμούνται καν την απάντηση ασφαλείας.
Vancas Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Απάντηση 1 Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να σου πάρει κάποιος τον κωδικό. Από sniffing σε δημόσια ασύρματα δίκτυα, key logger στο pc. Απάντηση 2 Αν δε προσέχεις γενικά τότε ναι. Στη συγεκριμένη περίπτωση αν έχουν κλέψει μόνο τον κωδικό του mail σου, μπορούν μέσω αυτού να βρούν π.χ. κωδικό facebook που είναι ενεργοποιημένος σε αυτό το mail. Απάντηση 3 Αν σου έχουν αλλάξει όλα τα στοιχεία που έχουν σχέση με τον κωδικό, δεύτερο e-mail, ερώτηση ασφαλείας κλπ τότε δεν μπορείς να τον επανακτήσεις. Σε account τύπου yahoo, hotmail κλπ είναι αδύνατο.
giannh80 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Απάντηση 1Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να σου πάρει κάποιος τον κωδικό. Από sniffing σε δημόσια ασύρματα δίκτυα, key logger στο pc. Απάντηση 2 Αν δε προσέχεις γενικά τότε ναι. Στη συγεκριμένη περίπτωση αν έχουν κλέψει μόνο τον κωδικό του mail σου, μπορούν μέσω αυτού να βρούν π.χ. κωδικό facebook που είναι ενεργοποιημένος σε αυτό το mail. Απάντηση 3 Αν σου έχουν αλλάξει όλα τα στοιχεία που έχουν σχέση με τον κωδικό, δεύτερο e-mail, ερώτηση ασφαλείας κλπ τότε δεν μπορείς να τον επανακτήσεις. Σε account τύπου yahoo, hotmail κλπ είναι αδύνατο. δεν ξερω αν προσεξες προσπαθησα παντως να δωσω αρκετες πληροφοριες.... εγραψα οτι εχω προστασια για ιους, προφανως δεν χρησιμοποιω ασυρματο δυκτιο σπιτι μου.
lexmark Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Η προστασια απο ιους δεν λεει και πολλα. Με καποιο τροπο σου πηραν τον κωδικο. Το ιδιο ειχε παθει ενας γνωστος μου με τον λογαριασμο hotmail του οπως επισης και του facebook του. Αυτος την εψαχνε με δωρεαν μαρκες αν θυμαμαι καλα, για το ποκερ του facebook, και βρηκε μερικες σελιδες που ζητουσαν τον λογαριασμο και τον κωδικο του, οπου και τα εδωσε... (Ασχολιαστο!!!) Αν ειναι hotmail λογαριασμος πας εδω: https://support.live.com/eform.aspx?productKey=wlidvalidation&ct=eformcs&scrx=1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.