Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με WLV k Firefox σε windows7

CoOliO

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας...Έχω 2 προβληματάκια!!!Αυτά τα 7 με έχουν καταστρέψει!!Το 1ο πρόβλημα μου είναι στ Firefox..Όταν μπαίνω στ facebook κ προσπαθώ να ανοίξω κάποιο βιντεάκι μου λέει συνέχεια να κατεβάσω το flash player ενώ το έχω κάνει πόσες φορές και στο youtube βλέπω κανονικά τα βιντεάκια...Το 2ο τώρα και μεγαλύτερο προβληματάκι αντιμετωπίζεται στον windows live messenger..Tον ανοίγω κολλάει για κάποια δευτερόλεπτα!!Πάω να στέιλω η να μου στείλουν ένα νέυμα πάλι το ίδιο με πιο μεγάλη καθυστέρηση!!!Έκανα επιδιόρθωση το messenger πάλι τίποτα!!Μετά δοκίμασα να το κάνω απεγκατάσταση κ να περάσω το παλιό messenger που είχα και τα κατάφερα,αλλά ενώ πήγαινει να μπει μου έλεγε πως υπάρχει πιο νέα έκδοση κ δεν μπορούσα να μπω αν δεν την κατεβάσω....Κάποια βοήθεια υπάρχει???Έχω κουραστεί με το messenger k το χρειάζομαι ιδιαίτερα!!!!Σας ευχαριστώ...

Δημοσ.

Δες ένα HACK για να νομίζει το msn ότι είναι η νέα έκδοση.

Μια άλλη λύση είναι να κάνεις δεξί κλικ στην συντόμευση και να βάλει συμβατότητα για windows 2000.

Τέλος δοκίμασε κάποιο άλλο messenger. Υπάρχουν δεκάδες, αλλά επειδή δεν ασχολούμε με msn δεν ξέρω ποιό είναι το καλύτερο. Πρόσφατα που χρειάστηκα messenger έβαλα το miranda.

Έχω ακούσει καλά λόγια για το Trillian Pro αλλά δεν είναι δωρεάν.

Δημοσ.

Στο τελευταίο στάδιο του hack στο save δεν μπορεί να το κάνει..Καμιά άλλη λύση?Ευχαριστώ για την βοήθεια!!!!

Δημοσ.

Πρέπει να κλείσεις το msn από τις διεργασίες αν τρέχει αλλιώς δεν το σώζει.

Κάνε δεξί κλικ στην taskbar και πάτα Διαχείριση εργασιών.

Πήγαινε στις Διεργαίες.

Τερμάτισε την διεργασία του msn. Το όνομα της είναι κάτι σε msnmsgr (περίπου).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...