tHEMATE Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Παιδια πηρα σημερα μια μνημη ram 1 gb και την τοπο8ετησα στην κενη 8εση που ειχε μεινει στην mobo μου εχω ηδη 3*1gb και τωρα προσ8εσα αλλο 1.Το προβλημα ειναι το εξης: δεν διαβαζει την Μνημη.Λεω 8α ειναι ελλατωμικη και την βαζω σε αλλη υποδοχη μνημης και δουλευε..Οποτε φτεει η συκγεκριμενη 8εση υποδοχη μνημης στην mobo μου κα8ως οποια μνημη και να βαλω εκει δεν την διαβαζει.Λετε να πρεπει να ενοργοποιησω τιποτα?Κατι με τα ρευματα ισως?Η΄ειναι απλα χαλασμενη..Δεν την ειχα χρησιμοποιησει μεχρι σημερα ξανα..
Dropsreef Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Tο πρωτο που μου ερχεται στο μυαλο ειναι να εχεις 32bit εκδοση λειτουργικου συστηματος οποτε αναγκαστικα αναγνωριζει μεχρι 3,25gb ram!
tHEMATE Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 windows 7 32 bit.Αλλα δεν εχει καμια σημασια αυτο..ειναι κατι αλλο και οχι ποσο μπορει να διαβασει το εκαστοτε λειτουργικο κα8ως οποια μνημη και να βαλω στο συγγεκριμενο socket δεν τις διαβαζει. .Και με 2 gb να ανοιξω το pc (με το 1 γιγα πανω στην συγγεκριμενη υποδοχη) 8α εχω 1 γιγα δια8εσιμο ,σαν να μην εχει τιποτα πανω
vasilisga Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 μηπως ειναι το 4ο στην σειρα σλοτ? νομιζω πρεπει να ξεκινας απο το 1ο σλοτ και να προχωρας, δηλαδη πρωτα θα βαλεις στο 1ο μετα στο 2ο μετα στο 3ο και μετα στο 4ο, δεν μπορεις να τα πηδας στην περιπτωση σου φανταζομαι, φαινεται σαν να μην δουλευει επειδη εχεις οπως ειπες 32bit λειτουργικο
tHEMATE Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Aπο την μια ναι ειναι το 4ο slot αλλα παλι δεν νομιζω οτι φταιει η σειρα,κα8ως δοκιμασα συνδιασμους εβαλα στο 2ο και στο 3ο ,μονο στο 3ο και μονο στο 2ο και διαβαζε κανονικα οτι εβαζα..στο 4 Δεν λεει να διαβασει τιποτα..
vasilisga Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Aπο την μια ναι ειναι το 4ο slot αλλα παλι δεν νομιζω οτι φταιει η σειρα,κα8ως δοκιμασα συνδιασμους εβαλα στο 2ο και στο 3ο ,μονο στο 3ο και μονο στο 2ο και διαβαζε κανονικα οτι εβαζα..στο 4 Δεν λεει να διαβασει τιποτα.. δεν ξερω φιλος, τι να σου πω περιμενε να σου απαντησει κανενας πιο εμπειρος
tHEMATE Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Μήπως είναι με mHz??Τί ddr είναι; ddr2 ..Tι mhz?
d3m0n Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Στο τέταρτο slot που δοκίμασες την μνήμη έχεις ξαναβάλει ποτέ κάποια άλλο dimm και έπαιξε ή πρώτη φορά το δοκιμάζεις;
tHEMATE Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Στο τέταρτο slot που δοκίμασες την μνήμη έχεις ξαναβάλει ποτέ κάποια άλλο dimm και έπαιξε ή πρώτη φορά το δοκιμάζεις; Το λεω και στο αρχικο μου post πρωτη φορα το χρησιμοποιησα
d3m0n Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Συγγνώμη δεν το είδα, τότε μαλλον υπήρχε πρόβλημα απ' την αρχή εφόσον δεν σου αναγνωρίζει και τα άλλα dimm. Edit:Μία λύση είναι να πουλήσεις όλα τα υπάρχοντα dimms, και να βρεις ένα καλό 2x2GB σε καλή τιμή στις Αγγελίες.
Tablet Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 μηπως ειναι το 4ο στην σειρα σλοτ?νομιζω πρεπει να ξεκινας απο το 1ο σλοτ και να προχωρας, δηλαδη πρωτα θα βαλεις στο 1ο μετα στο 2ο μετα στο 3ο και μετα στο 4ο, δεν μπορεις να τα πηδας Δεν παιζει αυτο που λες...
dhmak Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) ...................................... Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2012 από dhmak
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα