Thanofski Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Την επαθα και εγω με το 360...μου βγαζει Ε74 error και αναβει κοκκινο το κατω δεξια τεταρτιμοριο απο το button της κονσολας. Εχω χασει την αποδειξη και βιβλιαρακια κλπ,εχω την κονσολα 2 χρονια κοντα.Ξερει κανεις τι παιζει με την microsoft?Να ασχοληθω μηπως και γινει κατι ή να παω κατευθειαν για καινουργιο?
Phantolino Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 E74: I/O Hardware Error - HSIO related, could be crc error, or many things: There is high chance it's a scaler chip problem (the "ANA" or "HANA" chip near the AV cable connection) it can also be caused by a faulty AV cable so check that first. Microsoft covers this error under their 3-year warranty, this is availble to anyone who hasn't modified their console. contact MS to get a free replacement console before attempting to fix this yourself. Failing that this error In some cases it is a problem with the GPU and may be repairable by doing the x-clamp replacement Αφου δεν μπορεις με την εγγυηση να κανεις τιποτα ο πιο φτηνος τροπος ειναι να δοκιμασεις πρωτα κατι τετοιο: [ame]http://www.youtube.com/watch?v=FV4OX8-SQqY&feature=related[/ame] Με αυτο τον τροπο θα κανει reset το xbox (ειναι το ιδιο με το towel trick). Σε περιπτωση που αυτο δεν κρατησει και στο ξαναβγαλει μπορεις να δοκιμασεις μονος σου να κανεις το λεγομενο x-clam fix που ειναι σχετικα απλο αμα πιανει το χερι σου κατσαβιδι, ενας ωραιος οδηγος και γενικα περισσοτερα πανω στο θεμα βρεις εδω: http://360gr.forumotion.com/forum-f5/topic-t3682.htm Εαν δεν εισαι σιγουρος για τιποτα απο ολα αυτα μπορεις αν το πας σε καποιο μαγαζι που κανουν service σε αυτα και σιγουρα θα σου στοιχισει λιγοτερο απο μια καινουργια. Φυσικα η καλυτερη λυση ειναι να αγορασεις μια καινουργια κονσολα με jasper μητρικη να μην εχεις ποτε τετοια προβληματα
Thanofski Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Αφου δεν μπορεις με την εγγυηση να κανεις τιποτα ο πιο φτηνος τροπος ειναι να δοκιμασεις πρωτα κατι τετοιο: http://www.youtube.com/watch?v=FV4OX8-SQqY&feature=related Με αυτο τον τροπο θα κανει reset το xbox (ειναι το ιδιο με το towel trick). Σε περιπτωση που αυτο δεν κρατησει και στο ξαναβγαλει μπορεις να δοκιμασεις μονος σου να κανεις το λεγομενο x-clam fix που ειναι σχετικα απλο αμα πιανει το χερι σου κατσαβιδι, ενας ωραιος οδηγος και γενικα περισσοτερα πανω στο θεμα βρεις εδω: http://360gr.forumotion.com/forum-f5/topic-t3682.htm Εαν δεν εισαι σιγουρος για τιποτα απο ολα αυτα μπορεις αν το πας σε καποιο μαγαζι που κανουν service σε αυτα και σιγουρα θα σου στοιχισει λιγοτερο απο μια καινουργια. Φυσικα η καλυτερη λυση ειναι να αγορασεις μια καινουργια κονσολα με jasper μητρικη να μην εχεις ποτε τετοια προβληματα Ευχαριστω για τις συμβουλες κατ αρχας.Ο πρωτος τροπος εχω την εντυπωση οτι ειναι κατι προσωρινο και ειναι θεμα χρονου να ξανασκαλωσει η κονσολα ή κανω λαθος? οσο για το κατσαβιδι προτιμω να μην δοκιμασω κατι τετοιο. θα επικοινωνησω με MS και βλεπουμε υποθετω...
Phantolino Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Ναι ειναι αλλα εξαρτατε απο το ποσο παιζεις. Εαν την χρησιμοποιεις πολυ μπορεις επισης να την πουλησεις που ειναι επιδιορθωσιμη σε καποιο μαγαζι οπως το modguru.gr πχ και να αγορασεις μια καινουργια να ξεμπερδευεις.
gherudos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δεν χρειάζεσαι απόδειξη,τους λές το serial number και είσαι κομπλέ.Ελπίζω το MFR date να είναι μικρότερο από 3 χρόνια.
ghostgr_a_n Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Κανε οτι σε λεει ο gherudos. Και αν το εχεις flashαρει η το εχεις ανοιξει τα πλαστικα και το αυτοκολητο να ειναι σε καλη κατασταση(γιατι αλλιος δεν θα το φτιαξουν).
Antretng Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Βασικά αν είναι flasharismeni με την ixterme 1.6 να φροντίσει να το αλλάξει γιατί στο τυπικό έλεγχο που κάνουν είναι σύνδεση στο net και όπως όλοι ξέρουμε είναι very detectable και μπορεί να του την γυρίσουν όπως την έστειλε.
Phantolino Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Βασικά αν είναι flasharismeni με την ixterme 1.6 να φροντίσει να το αλλάξει γιατί στο τυπικό έλεγχο που κάνουν είναι σύνδεση στο net και όπως όλοι ξέρουμε είναι very detectable και μπορεί να του την γυρίσουν όπως την έστειλε. +1 , αμα τελικα ισχυει η εγγυηση ακομα μην το ξεχασεις αυτο.
Thanofski Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Αποδειξη δεν εχω,το MFR date ειναι του 2006 και flasharisma 1.41 οποτε υποθετω οτι την λυση της microsoft την ξεχναω.Το εχω δωσει σε ενα μαγαζι να μου πει αν και τι μπορει να κανει και απο κει και περα βλεπουμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.