Προς το περιεχόμενο

Αναζητηση Ψηφιακης.....

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γνώμη μου, ας μην προτρέπουμε κάποιον να φύγει τόσο πάνω από το όριο της τιμής που θέτει. Αλλιώς, να προτείνω και εγώ την G11.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για την Panasonic Lumix DMC-TZ7 θα ήθελα να προσθέσω το εξής.

Αν χρησιμοποιείς τη μηχανή τραβώντας φωτογραφίες όχι στα 10 Megapixel αλλά στα 2 ή 3 που δίνουν ανάλυση 1600χ1200 ή 2048χ1536 αντίστοιχα, (εγώ χρησιμοποιώ ανάλυση 1600χ1200 γιατί αυτό το μέγεθος γεμίζει την οθόνη μου), τότε το οπτικό zoom της μηχανής ανεβαίνει στα 21.4χ (25-535mm).

Μπορείτε να μου προτείνετε και μένα κάποιο μοντέλο?Να σημειώσω οτι μπορώ να διαθέσω μέχρι 150ευρώ...( υπάρχουν καλά μοντέλα στα 150,ε?)Ευχαριστώ...

Αξιοπρεπεστατη για μενα στα λεφτα αυτα αυτη και αυτη.:-)

Μιας και μιλαμε για ψηφιακες, πως θα κατατασσετε εσεις τις παρακατω απο αποψη ποιοτητας και αντοχης?

Η δικια μου αποψη ειναι :

1) canon

2) sony

3) olympus

4)samsung

5) panasonic

Σκεφτομαι να προβω σε αγορα, εξου και το γκαλοπ ^^

Από άποψη ποιότητας φωτογραφίας (φακός, απόδοση χρωμάτων, γεωμετρία κλτ) η δική μου κατάταξη είναι η παρακάτω:

1) Panasonic -Leica (τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιώ συνεχώς την FZ28 και είναι πολύ καλή με τρομερό φακό ακόμα και σε φουλ ζουμ)

2) Canon (έχω δοκιμάσει την Sx200 και έχει πολύ πιο σκοτεινό φακό στο φουλ ζουμ ενώ δυσκολεύεται και στο φοκους σε χαμηλό φως. Οι φωτογραφίες της πάντως είναι καλές)

3) SONY

4) Olympus (μπορεί να είναι και καλύτερη της SONY...)

5) Samsung (δεν την ξέρω...)

Μπορείτε να μου προτείνετε και μένα κάποιο μοντέλο?Να σημειώσω οτι μπορώ να διαθέσω μέχρι 150ευρώ...( υπάρχουν καλά μοντέλα στα 150,ε?)Ευχαριστώ...

εναλλακτικές προτάσεις...

Kodak

Pentax

Nikon

Olympus

ή

Olympus 4030

Sony

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας...Να ρωτήσω και κάτι ακόμα?Οι Kodak θεωρούνται καλές μηχανές γενικά?

Γενικά είναι σε μια consumer κατηγορία και προσφέρουν πολύ καλά χαρακτηριστικά για την τιμή τους.

Διαθέτουν φακό SCHNEIDER-KREUZNACH που είναι αρκετά ποιοτικός. Για καθημερινή χρήση είναι αρκετά αξιόπιστες.

Ευχαριστώ και πάλι....Η αλήθεια είναι οτι κάτι δεν μου κάθεται καλα στις Kodak...Πάντως,σίγουρα θα καταλήξω σε κάποια απο αυτές που μου προτείνατε εδω...:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...