Προς το περιεχόμενο

Αναζητηση Ψηφιακης.....

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα παιδια!!

Αποφασισα να αποκτησω μια σχετικα καλη μηχανη, ξεκινησα το ψαξιμο κ κατεληξα (με την βοηθεια του φορουμ φυσικα...) σε αυτες τις τεσσερις

1) Panasonic Lumix DMC-TZ7

2) Panasonic DMC-TZ 8

3) Samsung WB550

4) Canon SX200 IS

Θα ηθελα την βοηθεια σας ωστε να καταφερω να καταληξω γιατι οι γνωσεις μου δεν επαρκουν, οπως καταλαβαινετε!!!:-D:-D

Ευχαριστω εκ των προτερων

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω σου προτινω panasonic ή canon.Η samsung ειναι αξιομαχη μηχανη αλλα δεν ειναι στο επιπεδο των αλλων 2 μηχανων.Απο εκει και περα δινω ενα + παραπανω στην panasonic με το μονο μειον που εχει να ειναι οτι δεν εχει Ελληνικο μενου.Παντος αν δεν βιαζεσαι περιμενε γτ ερχονται οι καινουριες σειρες καθως και μια sony που ακουγεται που ειναι πολυ καλη,η HX 5V,η οποια εχει 25mm ευρυγωνιο φακο με 10χ ζοομ και 1080pHD video.Σου δινω και λινκ να δεις http://www.katerelos.gr/product_info.php?cPath=227_263&products_id=10574

Καταρχην ευχαριστω για τις απαντησεις!!

Εχω δει την καινουργια σειρα κ της panasonic αλλα κ της samsung, επισης κ την sony κ η αληθεια ειναι οτι ειναι καλυτερες.....Οποτε ας αλλαξουμε τις αρχικες 4 επιλογες στις εξης 3

1) Sony DSC-HX 5V

2) Panasonic DMC-TZ 10

3)Samsung WB 650

τωρα νομιζω οτι μπερδευτηκα περισσοτερο....... :)

Καταρχην ευχαριστω για τις απαντησεις!!

Εχω δει την καινουργια σειρα κ της panasonic αλλα κ της samsung, επισης κ την sony κ η αληθεια ειναι οτι ειναι καλυτερες.....Οποτε ας αλλαξουμε τις αρχικες 4 επιλογες στις εξης 3

1) Sony DSC-HX 5V

2) Panasonic DMC-TZ 10

3)Samsung WB 650

τωρα νομιζω οτι μπερδευτηκα περισσοτερο....... :)

α)Για την sony σου ειπα οτι ακουγεται οτι ειναι πολυ καλη..

β)Μαλλον δεν διαβασες αυτα που σου εγραψα πιο πανω.σου ειπα να πας σε panasonic και canon.οχι samsung

Οποτε οι επιλογες σου ειναι:

α)TZ 10,εφοσον την εβαλες μονος σου στις επιλογες σου.

β)Canon sx200 ή sx210

γ)Sony HX-5V με επιφυλαξη.

Αυτο παντος που σου προτινω ειναι να πας σε ενα μαγαζι που να μπορεις να τις τεσταρεις.για να δεις ποια σου αρεσει περισσοτερο

α)Για την sony σου ειπα οτι ακουγεται οτι ειναι πολυ καλη..

β)Μαλλον δεν διαβασες αυτα που σου εγραψα πιο πανω.σου ειπα να πας σε panasonic και canon.οχι samsung

Οποτε οι επιλογες σου ειναι:

α)TZ 10,εφοσον την εβαλες μονος σου στις επιλογες σου.

β)Canon sx200 ή sx210

γ)Sony HX-5V με επιφυλαξη.

Αυτο παντος που σου προτινω ειναι να πας σε ενα μαγαζι που να μπορεις να τις τεσταρεις.για να δεις ποια σου αρεσει περισσοτερο

Τα διαβασα αλλα σκεφτηκα οτι θα ηταν πιο "τιμιο" για ολα τα μοντελα η νεα συγκριση-αναζητηση να γινει στα τελευταια μοντελα ολων των εταιρειων.....

Δλδ η TZ 10 δεν ειναι καλυτερη απο την TZ 7? (ετσι δεν ειναι το λογικο αφου προκειται για εξελιξη μοντελου....???)

Τα διαβασα αλλα σκεφτηκα οτι θα ηταν πιο "τιμιο" για ολα τα μοντελα η νεα συγκριση-αναζητηση να γινει στα τελευταια μοντελα ολων των εταιρειων.....

Δλδ η TZ 10 δεν ειναι καλυτερη απο την TZ 7? (ετσι δεν ειναι το λογικο αφου προκειται για εξελιξη μοντελου....???)

Σαν μηχανη στην ουσια δεν ειναι...απλως η TZ 10 ειναι 12MP ενω η ΤΖ 7 ειναι στα 10MP..αυτη ειναι η διαφορα τους.

Νομιζω οτι καταληγω στην Panasonic εκτος κ αν βρω σε καλυτερη, απο την κανονικη τιμη την Sony!!!

Οπως κ να χει...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!

Μιας και μιλαμε για ψηφιακες, πως θα κατατασσετε εσεις τις παρακατω απο αποψη ποιοτητας και αντοχης?

Η δικια μου αποψη ειναι :

1) canon

2) sony

3) olympus

4)samsung

5) panasonic

Σκεφτομαι να προβω σε αγορα, εξου και το γκαλοπ ^^

Τί αντοχή, σκοπός της μηχανής δεν είναι να την πετάς από εδώ και από εκεί!

Έπειτα, δεν μπορούμε να γενικεύουμε και να λέμε "ποιά εταιρία φτιάχνει τις καλύτερες μηχανές", όλες έχουν καλά και κακά κομμάτια. Πάντως, στην λίστα σου η panasonic θα έπρεπε να είναι αρκετά (έως πολύ) πιο ψηλά, η sony πιο κάτω και η samsung λίγο πιο κάτω!

Εξαιρετικές εταιρίες επίσης είναι η Fuji και η Ricoh.

Παντως με 78 ευρω που κοστιζει η Kodak Easyshare M341 νομιζω οτι αξιζει το ρισκο. Την τριτη που θα την αγορασω θα σας πω και εντυπωσεις αφου βλεπω οτι μαλλον δεν την εχει κανεις.

Δεν είναι καθόλου ρίσκο, μια χαρά θα είναι. Οι φωτογραφίες που θα βγάλεις σε εξωτερικούς και καλά φωτισμένους εσωτερικούς χώρους θα είναι πολύ καλές. Τα ζόρια θα υπάρξουν μόνο σε συνθήκες μέτριου φωτισμού.

φίλε αν προλαβαίνω να πώ και εγώ μια γνώμη...

η Canon PowerShot SX200 IS έχει ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ζούμ και σταθεροποιητή!!

Το ζούμ της είναι κορυφαίο (αν σκέφτεσαι να τραβάς με πολύ ζούμ ίσως είναι η πιο ιδανική)

Εδώ θα σου πρότεινα την Canon PowerShot SX210 IS αν και έχει τσιμπημένη τιμή... είναι σούπερ... σαφώς πιο βελτιωμένο μοντέλο.

Το ζούμ στις Panasonic δέν το έχω δοκιμάσει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...