Darth_Fanis Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Ρε παιδιά το κατεβαστήρι που έχω είναι Pentium 4 640 3.2Ghz, 2 GB RAM DDR2 667 OCZ,ATI HD3650 256 RAM GDDR3 και ΧΡ SP3. Σκέφτομαι να του βάλω τα 7 64 bit. Αξίζει δηλ θα μου τα σηκώνει; Επίσης καμιά φορά παίζω Μodern Warfare 2 και ΑVP3 θα μου μειωθούν πολύ οι επιδόσεις ; Μήπως να παραμέινω στα XP;;;
Moderators Gi0 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Nαι θα τα σηκωσει ανετα.Το αν θα επηρρεασει τα παιχνιδια σου ειναι μια διαφορετικη ερωτηση απο το αν τα σηκωνει.Καλυτερα απο τα xp που εχεις οσον αφορα τις επιδοσεις στα παιχνιδια δεν θα ειναι. Αν βαλεις αλλα 2gb ram για να εχουν και λογο υπαρξης τα 64bit και θελεις να δεις και dx10-11,τοτε βαλτα.
chiderboy Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. Εδώ πολλοί τα βάζουν σε netbook με atom... Σε επιδόσεις δε νομίζω να δεις τεράστιες διαφορές πέρα του ότι θα έχεις πολύ λιγότερη διαθέσιμη RAM για παιχνίδια και άλλες εφαρμογές
vasilisga Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 για ποιο λογο σε κατεβαστηρι να ψαχνεσαι για να βαλεις τα 7 και δη τα 64bit? ασε τα xp ειναι πολυ καλα
Darth_Fanis Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 O βασικός λόγος είναι οτι τα ΧP τα έχω σκυλοβαρεθεί για αυτο θέλω να βάλω τα 7 και λόγω του οτί είναι και πιο καλά. Αλλά μάλλον θα υπάρχει θέμα με τη RAM διότι στον αλλό η/υ που έχω τα 7 σε gaming συνθήκες μια φόρα μου έτρωγαν 2,3 GB RAM !! Eυτυχώς έχω 4. Μάλλον θα πέσουν πολύ οι επιδόσεις...
antonl Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 «Έτρωγαν» 2.3GB πιθανόν επειδή είχαν 4GB διαθέσιμα. Κι εγώ δε βρίσκω το λόγο να βάλεις Win7 64 σε κατεβαστήρι (απ τη στιγμή που δεν έχεις πρόβλημα) αλλά δε φαντάζομαι ότι θα χεις κανα πρόβλημα.
chiderboy Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Καλά είναι πάντως σιγά σιγά να αρχίσουμε να ξεκολλάμε από τα XP. 10 χρόνων λειτουργικό είναι Και εγώ με XP είμαι. Θέλω να τα βγάλω κάποια στιγμή απο τον κύριο υπολογιστή μου αλλά τα έχω καραβολευτεί. 5 χρόνια έχω να κάνω format και έχω κάνει άπειρες αλλαγές και πειράματα στον υπολογιστή τόσα χρόνια και ακόμα πάνε ρολόι. Ότι καλύτερο έχει περάσει από τα χέρια μου από Microsoft Πρέπει όμως κάποια στιγμή να ξεκολλήσουμε
Darth_Fanis Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 «Έτρωγαν» 2.3GB πιθανόν επειδή είχαν 4GB διαθέσιμα.Κι εγώ δε βρίσκω το λόγο να βάλεις Win7 64 σε κατεβαστήρι (απ τη στιγμή που δεν έχεις πρόβλημα) αλλά δε φαντάζομαι ότι θα χεις κανα πρόβλημα. Tι εννοείς; Οτι αν είχα 2 GB θα έτρωγαν λιγότερο πχ 1.6; Aν είναι έτσι να τα βάλω...
vasilisga Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Καλά είναι πάντως σιγά σιγά να αρχίσουμε να ξεκολλάμε από τα XP. 10 χρόνων λειτουργικό είναι Και εγώ με XP είμαι. Θέλω να τα βγάλω κάποια στιγμή απο τον κύριο υπολογιστή μου αλλά τα έχω καραβολευτεί. 5 χρόνια έχω να κάνω format και έχω κάνει άπειρες αλλαγές και πειράματα στον υπολογιστή τόσα χρόνια και ακόμα πάνε ρολόι. Ότι καλύτερο έχει περάσει από τα χέρια μου από Microsoft Πρέπει όμως κάποια στιγμή να ξεκολλήσουμε αν δεν υπαρχει καποιος σοβαρος λογος για να ξεκολησουμε γιατι να το κανουμε?
Moderators Gi0 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Tι εννοείς; Οτι αν είχα 2 GB θα έτρωγαν λιγότερο πχ 1.6; Aν είναι έτσι να τα βάλω... Nαι αυτο εννοει(και δεν θα ειναι 1.6 τα gb που θα πιανουν).
chiderboy Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 αν δεν υπαρχει καποιος σοβαρος λογος για να ξεκολησουμε γιατι να το κανουμε? Επειδή έχουν αρχίσει να μένουν πίσω σε υποστήριξη νέων τεχνολογιών και προτύπων κυρίως Κατά τα άλλα παραμένουν full λιτά,εύχρηστα,πρακτικά και αξιόπιστα
fe31h Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Απο την αλλη μπορεις να κανεις τα ΧΡ σαν τα 7 προσθαιτοντας διαφορα εφε.... δεν ξερω αν θα γινουν πιο βαρια ή τι αλλο.. παντως εχω βρει καποιες τρελες εκδοσεις ΧΡ που μονο δεν τις βαριεσαι
Luffy-san Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Tι εννοείς; Οτι αν είχα 2 GB θα έτρωγαν λιγότερο πχ 1.6; Aν είναι έτσι να τα βάλω... Οχι παλι την ιδια μνημη θα πιανει , μονο που τα υπολοιπα MB θα "χρησιμοποιουνται" απο το σκληρο σου, με πιο αργες επιδοσεις εννοειτε...:p ( χωρις πλακα......)
Moderators Gi0 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Οχι παλι την ιδια μνημη θα πιανει , μονο που τα υπολοιπα MB θα "χρησιμοποιουνται" απο το σκληρο σου, με πιο αργες επιδοσεις εννοειτε...:p ( χωρις πλακα......) Εννοεις δηλαδη οτι για να"σηκωθουνε"τα 7 χρειαζονται περιπου 2gb ειτε αυτο ειναι ram ειτε pagefile?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.