niksakl Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Άδικα ηρέμησες αφού μπορείς να κάνεις εισαγωγή του pdf σε word....
Land_Of_Banania Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Ε μετά γίνεται μπάχαλο όμως κατά την μετατροπή pdf to word, από όσο ξέρω. Anyway για να μην το παρακάνουμε με το offtopic, πολύ ωραία τα προγράμματα που προαναφέρθηκαν από όσο τα κοίταξα στο google. Από άποψη δυσκολίας να τα μάθεις τι παίζει?
Zazula Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Από άποψη δυσκολίας να τα μάθεις τι παίζει? Εξαρτάται από την έφεση που έχεις και την τριβή. Εγώ έμαθα το QuarkXPress 3.11 το 1993 σε Mac μέσα σε ένα βράδυ. Μιλάμε για μια εποχή που στα pc δούλευα με PW... Ήταν αποκάλυψη! Τέλειο πρόγραμμα (με τις παραξενιές του, ΟΚ — αλλά πολύ μπροστά από το τι άλλο υπήρχε τότε), διάβασα και κάνα δυο βιβλία και πολύ σύντομα πέταγα (έφτασα στο ακραίο σημείο να το χρησιμοποιώ για επεξεργαστή κειμένου, γιατί έκανα σε αυτό και παπάδες και πιο γρήγορα απ' ό,τι στο Word 6.0/95 σε pc). Δεν ξέρω, από τα τέσσερα που ανέφερα στο ποστ #4 ήταν μακράν το πιο intuitive, σε πήγαινε μόνο του. Τα άλλα, παρότι ήρθα σε επαφή μαζί τους όταν πια είχα πολύ περισσότερες γνώσεις κι εμπειρία στον τομέα, δεν μου βγαίναν τόσο φυσικά όσο το Quark. Είναι μάλλον αυτό που λένε για τις πρώτες αγάπες. Ε ρε, τι μου θυμίσατε, τώρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.