Προς το περιεχόμενο

iPhone 4G

pathfinder27200

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια μου ηρθε η επιδοτηση και δεν ξερω αν πρεπει να παρω το iphone 3gs τωρα ή να περιμενω για το 4g. Εχει ακουσει κανεις τιποτα;

Sent from my iPhone using Insomnia.app

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.
Ρε παιδια μου ηρθε η επιδοτηση και δεν ξερω αν πρεπει να παρω το iphone 3gs τωρα ή να περιμενω για το 4g. Εχει ακουσει κανεις τιποτα;

Παρε το 3gs.

Δημοσ.

Καλά πόση επιδότηση σου ήρθε??? :shock:

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα για νέο iPhone - ούτε καν φήμες δεν υπάρχουν!

Οπότε δεν τίθεται θέμα να ονειρευόμαστε τα (ανύπαρκτα προς το παρόν) χαρακτηριστικά του.

Υπενθυμίζω ότι η Apple ανακοίνωσε το αρχικό iPhone τον Ιανουάριο του 2007 και το έθεσε σε κυκλοφορία τον Ιούνιο 2007.

Έναν χρόνο μετά, τον Ιούνιο 2008, ανακοίνωσε και έθεσε σε κυκλοφορία το iPhone 3G.

Τέλος, έναν χρόνο αργότερα, τον Ιούνιο 2009, ανακοίνωσε και έθεσε σε κυκλοφορία το iPhone 3Gs.

Οπότε, αν περιμένουμε κάτι, λογικό είναι να το περιμένουμε τον Ιούνιο 2010. ;)

Δημοσ.

Περίπου ανά χρόνο βγαίνουν από όσα έχουμε δει ως τώρα.

Βάλε και τις διαθεσιμότητες στη χώρα μας, βάλε και τις π##στιές των παρόχων για να σου φορτώσουν και νέα -πανάκριβα/ασύμφορα- συμβόλαια, ... πριν το Σεπτέμβρη δεν έχει νόημα να μιλάμε για νέο iPhone.

:-)

Δημοσ.
Περίπου ανά χρόνο βγαίνουν από όσα έχουμε δει ως τώρα.

Βάλε και τις διαθεσιμότητες στη χώρα μας, βάλε και τις π##στιές των παρόχων για να σου φορτώσουν και νέα -πανάκριβα/ασύμφορα- συμβόλαια, ... πριν το Σεπτέμβρη δεν έχει νόημα να μιλάμε για νέο iPhone.

:-)

Ξερει κανεις ακριβως ποτε θα ερθει???:rolleyes::rolleyes:

Α και λογικα αφου εχει ποιο μεγαλη οθονη,καμερα(5μεγαμπιξελς) δεν θα ειναι και ποιο ακριβω απο το 3gs?:whistle:

Α και κατι αλλο παιδια θα εχει ανοιχτο λειτουργικο???:confused:

• Moderators
Δημοσ.
Ξερει κανεις ακριβως ποτε θα ερθει???:rolleyes::rolleyes:

Oχι.

Α και λογικα αφου εχει ποιο μεγαλη οθονη,καμερα(5μεγαμπιξελς) δεν θα ειναι και ποιο ακριβω απο το 3gs?:whistle:

Μιλαμε για κατι που δεν υπαρχει αυτη τη στιγμη.Οτι και να ακουσεις/διαβασεις ειναι εικασιες.

Α και κατι αλλο παιδια θα εχει ανοιχτο λειτουργικο???:confused:

Οχι.

Δημοσ.

Τώρα έχεις το 3G ? η διάφορα τους πάντως (3Gs / 3G) είναι αρκετά μεγάλη στην ταχύτητα / Ram. Εμένα με έχει βολέψει απίστευτα το 3Gs και πλέον το 3G μου φαίνεται «χελώνα».

Με το 3Gs μπορείς να δουλεψεις χωρίς πρόβλημα το multitask και όλα τα τελευταία games.

Μπορείς να πάρεις το 3Gs και όταν με το καλό βγει το επόμενο , εύκολα το πουλάς και το παίρνεις

Δημοσ.

Πάρε το 3gs εννοείται γιατί θα αργήσει το 4g το βάρος το έχουν δώσει προς το παρόν στο ipad!!

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.
Ευχαριστω παιδες. Iphone 3gs δαγκωτο!!!

Και εγω θελω να το παρω:mrgreen::mrgreen:Δαγκωτο οπως ειναι να μην το σκεφτεσαι φιλε!!

---------- Προσθήκη στις 03:50 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:30 ----------

Τώρα έχεις το 3G ? η διάφορα τους πάντως (3Gs / 3G) είναι αρκετά μεγάλη στην ταχύτητα / Ram. Εμένα με έχει βολέψει απίστευτα το 3Gs και πλέον το 3G μου φαίνεται «χελώνα».

Με το 3Gs μπορείς να δουλεψεις χωρίς πρόβλημα το multitask και όλα τα τελευταία games.

Μπορείς να πάρεις το 3Gs και όταν με το καλό βγει το επόμενο , εύκολα το πουλάς και το παίρνεις

Εδω θα προσθεσω και ενα απο αυτα τα καινουργια παιχνιδια αυτουνου του τηλεφωνου!!!

(βιντεακι)http://www.youtube.com/watch?v=8fq7cfG2DNw&feature=related:-):-)

Δημοσ.
Δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα για νέο iPhone - ούτε καν φήμες δεν υπάρχουν!

Οπότε δεν τίθεται θέμα να ονειρευόμαστε τα (ανύπαρκτα προς το παρόν) χαρακτηριστικά του.

Υπενθυμίζω ότι η Apple ανακοίνωσε το αρχικό iPhone τον Ιανουάριο του 2007 και το έθεσε σε κυκλοφορία τον Ιούνιο 2007.

Έναν χρόνο μετά, τον Ιούνιο 2008, ανακοίνωσε και έθεσε σε κυκλοφορία το iPhone 3G.

Τέλος, έναν χρόνο αργότερα, τον Ιούνιο 2009, ανακοίνωσε και έθεσε σε κυκλοφορία το iPhone 3Gs.

Οπότε, αν περιμένουμε κάτι, λογικό είναι να το περιμένουμε τον Ιούνιο 2010. ;)

Αύγουστο η κυκλοφορία μάλλον θέλεις να πεις....:-)

ανακοίνωση ίσως ιούνιο-ιούλιο..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...