ghouls Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Καλησπέρα παιδιά!! Έχω το εξ εις πρόβλημα.. Στο pc μου έχω windows 7 ultimate 64-bit!!Μετά από format μου έκανα στον δίσκο μου πέρασα διάφορα προγράμματα μαζί και το flash player! το πρόβλημα μου είναι ότι ενώ κάνω κανονικά την εγκατάσταση του και τελειώνει το install και κάνω restart το pc... μου το ξανά ζητάει να το εγκαταστήσω οποιαδήποτε εφαρμογή το χρειάζεται !! χρησιμοποιώ google chrome και στην ιστοσελίδα του youtube φαίνονται όλα είναι κομπλέ με το flash player.... άμα ανοίξω την ίδια σελίδα με τον internet explorer μου το ζητάει για να δω video!! Δεν ξέρω τι μπορώ να κάνω!! όποιος γνωρίζει κάτι ας μου πει... ευχαριστώ προκαταβολικά.
Βασίλειος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Το έχεις εγκαταστήσει για τον Internet Explorer; Σίγουρα τον έχεις για τον Firefox ή για τον Chrome, αφού μπορείς και βλέπεις video μ' αυτούς. Αλλά, για τον IE, χρειάζεται να κατεβάσεις άλλη έκδοση του Flash Player. Θα την βρεις στο ίδιο site, εκεί απ' όπου κατέβασες και αυτήν που τρέχει τώρα στο PC σου.
ghouls Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Το έχεις εγκαταστήσει για τον Internet Explorer; Σίγουρα τον έχεις για τον Firefox ή για τον Chrome, αφού μπορείς και βλέπεις video μ' αυτούς. Αλλά, για τον IE, χρειάζεται να κατεβάσεις άλλη έκδοση του Flash Player. Θα την βρεις στο ίδιο site, εκεί απ' όπου κατέβασες και αυτήν που τρέχει τώρα στο PC σου. α οκ θα το δοκιμάσω και θα σου πω αν λειτούργησε! σε ευχαριστώ ! ---------- Προσθήκη στις 22:47 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:38 ---------- Το έχεις εγκαταστήσει για τον Internet Explorer; Σίγουρα τον έχεις για τον Firefox ή για τον Chrome, αφού μπορείς και βλέπεις video μ' αυτούς. Αλλά, για τον IE, χρειάζεται να κατεβάσεις άλλη έκδοση του Flash Player. Θα την βρεις στο ίδιο site, εκεί απ' όπου κατέβασες και αυτήν που τρέχει τώρα στο PC σου. Τελικά λειτούργησε ... σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.