Προς το περιεχόμενο

Visual Basic

mpikos66

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δε πρέπει να το εγκαταστήσεις. Στα Vista & τα 7 είναι προεγκατεστημένο. Είναι κομμάτι του λειτουργικού στην ουσία.

Τώρα αν εσύ επιμένεις να θες να χρησιμοποιείς σύγχρονα προγράμματα με λειτουργικό εννιά ετών δε σου φταίει κανείς.

Σχεδον ολα τα συγχρονα προγραμματα που κυκλοφορουν εχουν συμβατοτητα με xp οποτε επιβαλλεται κατα καποιον τροπο να τρεχει η εφαρμογη και σε xp τουλαχιστον εφοσον μαλιστα υπαρχουν πολλοι που εχουν τα xp εγκατεστημενα στον υπολογιστη τους.

Με την ευκαιρια να ρωτησω αν ξερει κανεις αν τα xp εχουν καποια προεγκατεστημενη εκδοση του framework αν και δεν νομιζω και ποια εκδοση του .net framework εχουν τα vista & 7.

Ευχαριστω

Δημοσ.
Σχεδον ολα τα συγχρονα προγραμματα που κυκλοφορουν εχουν συμβατοτητα με xp οποτε επιβαλλεται κατα καποιον τροπο να τρεχει η εφαρμογη και σε xp τουλαχιστον εφοσον μαλιστα υπαρχουν πολλοι που εχουν τα xp εγκατεστημενα στον υπολογιστη τους.

Με την ευκαιρια να ρωτησω αν ξερει κανεις αν τα xp εχουν καποια προεγκατεστημενη εκδοση του framework αν και δεν νομιζω και ποια εκδοση του .net framework εχουν τα vista & 7.

Ευχαριστω

Βαλε αυτο στο address bar %systemroot%\Microsoft.NET\Framework και πες μου τι βακελους εχεις

Δημοσ.
Βαλε αυτο στο address bar %systemroot%\Microsoft.NET\Framework και πες μου τι βακελους εχεις

Εχω vista+sp2 και εμφανιζει φακελους v.1.0, v1.1, v2.0, v3.0, v3.5.

Καλη σκεψη αλλα νομιζω πως δεν εχει νοημα διοτι εχω ηδη εγκατεστημενο το visual studio 2008 με .net framework 3.5.

Αυτο παιζει αν το κανω σε καθαρη εγκατασταση windows χωρις προσθηκη αλλων προγραμματων. Θα το δοκιμασω στα 7 που εχω καθαρη εγκατασταση σε virtual machine.

---------- Προσθήκη στις 02:36 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:28 ----------

Το εκανα και στα 7 και εμφανισε τους ιδιους φακελους. Πως γινεται ομως ο φακελος v3.5 να εχει μεγεθος 6ΜΒ και ο v2.0 68MB?

Δημοσ.

Λογικά συμβαίνει επειδή οι εκδόσεις του .NET (μέχρι την 3.5) δεν είναι «ανεξάρτητες» αλλά η νεότερη χρησιμοποιεί ως «βάση» την πιο παλιά.

Από την 4.0 είναι αυτόνομο.

Δε παίρνω κι όρκο, αλλά λογικά γι αυτό συμβαίνει.

Δημοσ.
Λογικά συμβαίνει επειδή οι εκδόσεις του .NET (μέχρι την 3.5) δεν είναι «ανεξάρτητες» αλλά η νεότερη χρησιμοποιεί ως «βάση» την πιο παλιά.

Από την 4.0 είναι αυτόνομο.

Δε παίρνω κι όρκο, αλλά λογικά γι αυτό συμβαίνει.

Σωστά. Τα frameworks 2.0, 3.0, 3.5 χρησιμοποιούν το .NET Runtime 2.0. Οι προσθήκες στα 3.0 και 3.5 αφορούν class libraries και σε κάποιες περιπτώσεις service pack στο runtime. Βλέπε .NET Framework Evolution Map.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...