nikarus Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Γεια σας φτιάχνω την πτυχιακή μου και σε ένα κομμάτι θέλω να στέλνονται e-mail στους χρήστες. Στο php.ini εχω ρυθμήσει τον smtp και sendmail from. χρησιμοποίησα και ενα script αποστολής mail και όλα δείχνουν ότι στέλνεται αλλα στο ταχυδρομειο δεν φτάνει τίποτα.. Ο provider μου είναι η hol. Δοκίμασα όμως και το mail server του ΤΕΙ αλλα τίποτα.. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος;;
samplist Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 rtflf (read the f***ing logs first) . Που σημαίνει, βρες και μάθε να διαβάζεις τα logs server σου για να ανακαλύψεις αρχικά αν κάτι δε πάει καλά με το script σου κλπ. Υπάρχουν πάρα πολλοί λόγοι που μπορεί να μη φεύγει το mail.
isay Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Σε τι λειτουργικό τρέχει ο server; Το smtp είναι ανοιχτό από τα firewall του server; Το log τι λεει; Το κοίταξες; Δες και τι γράφει το manual.
nikarus Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 χρησιμοποιω wamp server και τρέχει σε windows.. το access.log γράφει Http/1.1 200 33.. Τώρα όσο αφορά το firewall.. πως θα δω αν είναι ανοιχτο;
isay Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Αυτό που φοβόμουν (windows). Πρέπει να βάλεις τον smtp (outgoing) σερβερ του ΤΕΙ. Αν δεν ξέρεις ποιος είναι, ρώτα στο network center του ΤΕΙ.
nikarus Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 εχω βάλει τον smtp του ΤΕΙ αλλα πάλι τίποτα δεν γινετε... (για outgoing βάζουμε pop3.κατι...; )Υπάρχει περίπτωση να παραμποδίζονται απο firewall του ΤΕΙ λόγω αγνωστης ip;;
isay Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Για incoming βάζουμε pop3 κάτι Για outgoing είναι κάτι σε smtp ή gate ή mailgate O server τρέχει ΜΕΣΑ στο ΤΕΙ ή στο σπίτι σου; Αν τρέχει μέσα στο υποδίκτυο του ΤΕΙ, τότε απαιτείται ο smtp του ΤΕΙ. Αν δεν ξέρεις ποιος είναι, ρώτα στο network center του ΤΕΙ. Αν τρέχει σπίτι σου, απαιτείται ο smtp του παροχού internet που έχεις σπίτι σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.