Προς το περιεχόμενο

networking δυνατότητες των windows 7 home premium

xalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σεταρω ένα πολύ μικρο δίκτυο και οι υπολογιστές αυτή τη στιγμή τρέχουν windows 7 home premium. Ουσιαστικά μιλάμε για ένα modem-router, 2 pc, 1 δικτυακό πολυμηχάνημα-fax και 1 nas. Όλα αυτά θα ακουμπήσουν σε ένα switch 8ari της Netgear. Δυστυχώς περιμένω ακόμα την ενεργοποίηση της ADSL και έτσι δεν μπόρεσα να δοκιμάσω το παραπάνω setup. Η απορία μου είναι αν θα γίνει η δουλειά με τα windows 7 home premium η να ζητήσω upgrade σε windows 7 pro.

Δημοσ.

Ξεκίνησα σήμερα με το NAS αλλά δε μου δούλεψε, και γι αυτό σκέφτηκα μήπως κάτι τρέχει με τα windows. Ψάχνοντας το manual είδα ότι πρέπει να αλλάξω format στους δίσκους και θα το κάνω μέσα από το setup αλλά μου μπήκε το μικρόβιο μήπως κάτι τρέχει με τα windows...

Δημοσ.

Τελικά γίνεται μια χαρά η δουλειά, είτε με καρφωτες ip είτε με το hdcp του router

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.

μια ερώτηση κι από μένα σχετικά με δικτύωση στα win7 home premium

πως μπορώ να κάνω share ένα φάκελο και όταν πάει να συνδεθεί κάποιος με winXP ή Vista να ΜΗΝ ζητάει κωδικό?

διάβασα για λύσεις του στυλ να υπάρχει ίδιο account στα άλλα pc αλλά δε με βολεύει αυτό.

εγώ χρειάζομαι απόλυτα ελεύθερο και ανοιχτό share ενός φακέλου σε win7!

γίνεται?

Δημοσ.

Τα 7 έχουν ελεύθερο το public ενός user. Δεν μπορείς να το κανείς μέσω του public?

Έχεις ενεργό το file sharing στο trust center!

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.

τον κωδικό μου τον ζητάει όταν πάω να ανοίξω το //192.168.1.χ που αντιστοιχεί στον συγκεκριμένο υπολογιστή με τα win7 πριν ακόμα φτάσω στο σημείο να επιλέξω ποιο share θέλω οπότε δεν είναι θέμα μόνο του public κάποιου user αλλά γενικό.

το trust center που το βρίσκω ? έχω ενεργό το sharing αρχείων και εκτυπωτών αν εννοείς αυτό.

Δημοσ.
τον κωδικό μου τον ζητάει όταν πάω να ανοίξω το //192.168.1.χ που αντιστοιχεί στον συγκεκριμένο υπολογιστή με τα win7 πριν ακόμα φτάσω στο σημείο να επιλέξω ποιο share θέλω οπότε δεν είναι θέμα μόνο του public κάποιου user αλλά γενικό.

το trust center που το βρίσκω ? έχω ενεργό το sharing αρχείων και εκτυπωτών αν εννοείς αυτό.

Δοκίμασε αυτό:

control panel->Chooce homegroup and sharing options(Network and Interface)->change advanced settings->(Public folder sharing) Turn on sharing so anyone with network access can read and write files in the Public folders.

Δημοσ.

τώρα το δοκίμασα και δυστυχώς το ίδιο κάνει και πάλι

δηλαδή με το που δώσω το //192.168.1.χ ζητάει κωδικό

να σημειώσω πως στα vista έχω shared φάκελο για τον οποίο δεν ζητείται κανένας κωδικός όταν πάει να συνδεθεί κάποιος απλά και μόνο δίνοντας πλήρη δικαιώματα σε Everyone στο share permissions και στο security (και το public folder sharing είναι off)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...