ennia Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Καλησπερα..... πριν 2 μερες (επιτελους μετα απο ενα μηνα ταλαιπωριας) εγινε η συνδεση μου με τη HOL. η συνδεση εχει γινει στο τηλ του σπιτονοικορη μου. εκει εχει εγκατασταθει και το modem ( αυτο που δινει η hol.) εγω μενω ακριβως απο κατω του. και αυτος και εγω συνδεομαστε ασυρματα με τη μονη διαφορα οτι αυτος ειναι ακριβως διπλα και εχει laptop και εγω (pc) με ασυματο στικακι TP-LINK. εγω δεν εχω και το καλυτερο σημα... με πεταει αρκετες φορες. πειτε μου κανα τροπο που να μπορεσω να ενισχυσω το σημα μου και να μην με πεταει συνεχεια εξω. αν δεν βρω λυση αναγκαστηκα θα συνδεθω με καλωδιο αλλα ειναι λιγο ταλαιπωρια.
isay Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Η δικιά σου σύνδεση στο τηλ του ιδιοκτήτη; Ποιος πληρώνει; Τράβα τηλεφωνικό καλώδιο στο σπίτι σου και βάλε το router στο σπίτι σου και άσε αυτόν να χτυπιέται με το σήμα.
ennia Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Η δικιά σου σύνδεση στο τηλ του ιδιοκτήτη; Ποιος πληρώνει; Τράβα τηλεφωνικό καλώδιο στο σπίτι σου και βάλε το router στο σπίτι σου και άσε αυτόν να χτυπιέται με το σήμα. 50% ο καθενας. απλα αυτος εχει τηλ γραμμη.... εγω. για αυτο. ---------- Προσθήκη στις 22:20 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:18 ---------- Με ενα repeater ισως; αυτο θα το βαλω στο δικο μου pc? ειναι κατι σαν το TP-LINK που εχω?
AlexNet Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Σου έχω πιο οικονομική λύση, πάρε μια προέκταση usb και βάλε το στικάκι κάπου που να έχει καλύτερη λήψη.
isay Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δηλαδή αυτός με τα μισά λεφτα έχει και τηλέφωνο και Internet. Anyway είναι δικό σας θέμα. Πες του να βάλει το router πάνω από το δικό σου δωμάτιο, να το βάλει στο πάτωμα και να "ξαπλώσει" την κεραία. Επίσης δες αν η κεραία του router είναι αποσπώμενη και βάλε μια πιο μεγάλη. Από την πλευρά σου θα σου πρότεινα να αγοράσεις κάρτα ή usb με κεραία ( ενδεικτικά αυτή ή αυτή ) και με μια επέκταση (αν πάρεις usb) βάλε τη όσο πιο κοντά γίνεται στο ταβάνι.
ennia Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 πηρα αυτην http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.616618&u=LEVEL-ONE-WUA-0614-150M-WIRELESS-N-USB-ADAPTER και την περιμενω αυριο..... θα δω πως θα παει και θα σας πω.
ennia Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 πηρα αυτην http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.616618&u=LEVEL-ONE-WUA-0614-150M-WIRELESS-N-USB-ADAPTER και την περιμενω αυριο..... θα δω πως θα παει και θα σας πω. τελικα παει μια χαρα......εχω αρκετα καλο σημα και δεν με πεταει...... ευχαριστω για τη βοηθεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.