Προς το περιεχόμενο

Δυνατότητές DVD recorder - Κάποιος με LG RH-387;

taksidiotis2003

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Σκέφτομαι να αγοράσω ένα DVD recorder και ήθελα να ρωτήσω τα εξής:

1. Αν και κατέληξα στο ανωτέρω μοντέλο (LG RH-387), θα ήθελα να ξέρω εάν η ύπαρξη σκληρού δίσκου, δίνει πραγματικό πλεονέκτημα ευκολίας

2. Η δυνατότητα προγραμματισμού είναι η ίδια και σε μοντέλα με δίσκο και σε μοντέλα χωρίς δίσκο;

3. Να υποθέσω ότι η ύπαρξη δίσκου σου δίνει θεωρητικά την δυνατότητα να γράψεις 2-3 πράγματα που θέλεις, να τα κάνεις playback από τον δίσκο και να τα σβήσεις χωρίς να πρέπει να τα γράψεις σε DVD για να τα δεις

4. Δεν θα μπορούσε κάποιος να αγοράσει ένα μοντέλο χωρίς δίσκο και μετά να προσθέσει δίσκο (υπάρχει μοντέλο που επιβεβαιωμένα να μπορεί να γίνει;)

5. Ειδικά για το αναφερόμενο μοντέλο LG RH-387, πόσο εύκολο είναι στην χρήση του ειδικά από άνθρωπο μεγάλης ηλικίας με βασικές γνώσεις όσο το "πως διορθώνω τα χρώματα στην τηλεόραση";

6. Αν προγραμματίσεις το συγκεκριμένο μοντέλο και κοπεί το ρεύμα, όταν το ρεύμα επανέλθει, ο προγραμματισμός έχει χαθεί ή συνεχίζει από εκεί που έμεινε;

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας

Δημοσ.

Έχω ένα philips με σκληρό δίσκο. Τρομερό εργαλείο! Για εμένα ο σκληρός είναι must. Φαντάσου πως δεν έχω βάλει ποτέ δισκάκι στο dvd! Προγραμματίζω, γράφω, σβήνω μόνο απο τον σκληρό. Παράλληλα κάνει και time shift δηλαδή βλέπεις τηλεόραση μέσω του recorder και μπορείς ανα πάσα στιγμή να κάνεις pause και πίσω στο τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...