geotri314 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Γεια σας παιδια. Εδώ και καιρό έχω ένα πρόβλημα που μάλλον φαντάζει μικρό και αστείο αλλά ίσως να εξελιχθεί σε κάτι σοβαρό. Πριν απο μερικούς μήνες έγιναν κάποια έργα στο δρόμο που περνά μπροστά από το σπίτι μου. Συγκεκριμένα έσκαψαν για να περάσουν κάποιους σωλήνες νερού αν δεν κάνω λάθος και όταν ήρθε η ώρα να το σκεπάσουν το έκαναν τόσο άσχημα που τώρα πια υπάρχει μια λακόυβα βάρους 10-15 εκατοστών στην άκρη του δρόμου. Το πρόβλημα είναι πως από τότε, όποτε περνάει κάποιο βαρύ όχημα ή και κάποιο μικρότερο αλλά με μεγάλη ταχύτητα νοιώθω το σπίτι να δονείται. Ελάχιστα βέβαια, αλλά πρόκειται για δόνηση, παρόλα αυτα. Ξέρει κανείς με ποιον πρέπει να επικοινωνήσω για να ρθουν να το διορθώσουν? Υπάρχει περίπτωση σοβαρής ζημιάς στο σπίτι αν δεν διορθωθεί, είναι δηλαδή συνηθισμένο κάτι τέτοιο, το έχει αντιμετωπίσει άλλος? Τέλος, αν δεν έρθει κάποιος να κάνει κάτι, και όντως προκληθεί ζημιά στο σπίτι, υπάρχει τρόπος να αποζημιωθώ από καποιον, και αν ναι τι πρέπει να κάνω από τώρα? Ευχαριστώ και συγνώμη για την πολυλογία.
ksaplostra Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Γεια σας παιδια. Εδώ και καιρό έχω ένα πρόβλημα που μάλλον φαντάζει μικρό και αστείο αλλά ίσως να εξελιχθεί σε κάτι σοβαρό. Πριν απο μερικούς μήνες έγιναν κάποια έργα στο δρόμο που περνά μπροστά από το σπίτι μου. Συγκεκριμένα έσκαψαν για να περάσουν κάποιους σωλήνες νερού αν δεν κάνω λάθος και όταν ήρθε η ώρα να το σκεπάσουν το έκαναν τόσο άσχημα που τώρα πια υπάρχει μια λακόυβα βάρους 10-15 εκατοστών στην άκρη του δρόμου. Το πρόβλημα είναι πως από τότε, όποτε περνάει κάποιο βαρύ όχημα ή και κάποιο μικρότερο αλλά με μεγάλη ταχύτητα νοιώθω το σπίτι να δονείται. Ελάχιστα βέβαια, αλλά πρόκειται για δόνηση, παρόλα αυτα. Ξέρει κανείς με ποιον πρέπει να επικοινωνήσω για να ρθουν να το διορθώσουν? Υπάρχει περίπτωση σοβαρής ζημιάς στο σπίτι αν δεν διορθωθεί, είναι δηλαδή συνηθισμένο κάτι τέτοιο, το έχει αντιμετωπίσει άλλος? Τέλος, αν δεν έρθει κάποιος να κάνει κάτι, και όντως προκληθεί ζημιά στο σπίτι, υπάρχει τρόπος να αποζημιωθώ από καποιον, και αν ναι τι πρέπει να κάνω από τώρα? Ευχαριστώ και συγνώμη για την πολυλογία. Περίμενε τις εκλογές ή την επόμενη φορά που θα ερθουν να τρυπήσουν,τώρα και να έρθουν,απλα θα ρίξουν λιγη πίσσα.
damastes Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 απευθύνσου στην υπηρεσία που έκανε τα τεχνικά έργα. Αν έχει δημοτική υπηρεσία ύδρευσης η πόλη, πάρε τους τηλέφωνο να επιβεβαιώσεις οτι έκαναν αυτοί τα έργα και μετά να κάνεις αίτηση εγγράφως. Η απευθύνσου γενικά και στον δήμο σου, λογικά θα έχει υπηρεσία παραπόνων.
geotri314 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Χμμ, δυστυχως δεν ειμαι σίγουρος για το ποια υπηρεσία έκανε τα έργα. Αλλά η υπηρεσία παραπόνων του δήμου ακούγεται καλό. Αν υπάρχει...
damastes Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 αν έβαζαν σωλήνες λογικά η υδρευση θα είναι ή η αποχέτευση, που είναι συνήθως δημοτικές
kfyros Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Το μπάζωσαν χωρίς να το συμπιέσουν. Η λακούβα θα μεγαλώσει με τις βροχές και πολύ πιθανό να γίνει κάποια ζημιά σε όχημα ή ακόμα χειρότερα να πέσει κάποιο μηχανάκι μέσα.
xpapias Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Αυτό που θα μπορούσες να κάνεις αν δεις ότι δε διορθώνεται είναι να ρίξεις εσύ λίγο χώμα. Ή μάλλον να ρίχνεις. Εφόσον αυτό όντως σε ενοχλεί με το σπίτι. Πολύ τραγικό πάντως αυτό που συμβαίνει με την Ελλάδα. Κανένας απολύτως προγραμματισμός. Έχουν ξηλώσει το δρόμο μπροστά από το σπίτι μου τουλάχιστον 5 φορές την τελευταία 7ετία. Μια ΕΥΔΑΠ, μια φυσικό αέριο, μια για να τον ασφαλτοστρώσουν από την αρχή, την άλλη επειδή μετά την ασφαλτόστρωση υπήρχαν κακοτεχνίες και έπαθε καθίζηση. Έλεος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.