BaLsAmoMenos Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Κατι αλλο τωρα. Ρε @@sos@@, νταξει και εγω δεν παω τους μπατσους και ακομη περισσοτερο τους σημαιοφορους αλλα ηρεμησε λιγο κοπελα μου. Το οτι πιαστηκε καποιος που ηταν/νομιζε_πως_ηταν/του_ειπαν_να_πει_οτι_ηταν δικος "μας" δεν τον αθωωνει αυτοματως. Ουτε το Κρατος ειναι το αιμοβορο θηριο που καταβροχθιζει τους αντιφρονουντες ουτε οι αναρχικοι/αριστεροι/δεξιοι/γαυροι ειναι οι αγαθοι πολεμιστες του καλου που οτι και να κανουν η ιδιοτητα τους τους αθωωνει. Δυστυχως δεν ζουμε σε Χουντα για να κανει ο εξεργεμενος οτι γουσταρει και να δικαιολογειται ετσι αυτοματως. Ζουμε σε μια υποτιθεμενη δημοκρατια που οταν κανεις μαλακια την πληρωνεις εκτος και αν εχεις λεφτα και γνωστους.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Κατι αλλο τωρα. Ρε @@sos@@, νταξει και εγω δεν παω τους μπατσους και ακομη περισσοτερο τους σημαιοφορους αλλα ηρεμησε λιγο κοπελα μου. Το οτι πιαστηκε καποιος που ηταν/νομιζε_πως_ηταν/του_ειπαν_να_πει_οτι_ηταν δικος "μας" δεν τον αθωωνει αυτοματως. Ουτε το Κρατος ειναι το αιμοβορο θηριο που καταβροχθιζει τους αντιφρονουντες ουτε οι αναρχικοι/αριστεροι/δεξιοι/γαυροι ειναι οι αγαθοι πολεμιστες του καλου που οτι και να κανουν η ιδιοτητα τους τους αθωωνει. Δυστυχως δεν ζουμε σε Χουντα για να κανει ο εξεργεμενος οτι γουσταρει και να δικαιολογειται ετσι αυτοματως. Ζουμε σε μια υποτιθεμενη δημοκρατια που οταν κανεις μαλακια την πληρωνεις εκτος και αν εχεις λεφτα και γνωστους.
liopyr Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Για να είμαστε ξεκάθαροι και να μη δημιουργούνται ψευδείς εντυπώσεις, το νήμα περί αναρχίας κλειδώθηκε λόγω ανοίκιας συμπεριφοράς άλλου χρήστη (ενδεικτική της κατ' επανάληψη αποδεδειγμένης αδυναμίας των θαμώνων να χειριστούν φορτισμένα θέματα), και όχι αυτού του χρήστη που κατονομάζεις. Eχμ, θα ξεκινούσα να εξηγώ πως ορισμένες φορές, συμπεριφορές προσβλητικές προς τον άνθρωπο, (με την ευρεία εώς αυθαίρετη έννοια που μπορεί να πάρει η συγκεκριμένη λέξη) είναι πολύ πιο άσχημες από κάποιες προσωπικές. Δε το κάνω σεβόμενος το γεγονός πως εδώ δεν είναι ο κατάλληλος χώρος για να ξεκαθαριστούν οι όποιες εντυπώσεις, πράγμα που εσύ Snoob (λόγω ιδιότητας) θα έπρεπε να το γνωρίζεις καλύτερα από τους ...θαμώνες (?).
liopyr Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Για να είμαστε ξεκάθαροι και να μη δημιουργούνται ψευδείς εντυπώσεις, το νήμα περί αναρχίας κλειδώθηκε λόγω ανοίκιας συμπεριφοράς άλλου χρήστη (ενδεικτική της κατ' επανάληψη αποδεδειγμένης αδυναμίας των θαμώνων να χειριστούν φορτισμένα θέματα), και όχι αυτού του χρήστη που κατονομάζεις. Eχμ, θα ξεκινούσα να εξηγώ πως ορισμένες φορές, συμπεριφορές προσβλητικές προς τον άνθρωπο, (με την ευρεία εώς αυθαίρετη έννοια που μπορεί να πάρει η συγκεκριμένη λέξη) είναι πολύ πιο άσχημες από κάποιες προσωπικές. Δε το κάνω σεβόμενος το γεγονός πως εδώ δεν είναι ο κατάλληλος χώρος για να ξεκαθαριστούν οι όποιες εντυπώσεις, πράγμα που εσύ Snoob (λόγω ιδιότητας) θα έπρεπε να το γνωρίζεις καλύτερα από τους ...θαμώνες (?).
Super Moderators Snoob Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Προσωπικά, δεν κατονόμασα κανένα χρήστη, ούτε προκάλεσα εγώ καμία συζήτηση. Αυτό δε σημαίνει ότι θα επιτρέψω στο όποιο μέλος να δημιουργεί εντυπώσεις για τους λόγους που κλειδώθηκε ένα θέμα.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Προσωπικά, δεν κατονόμασα κανένα χρήστη, ούτε προκάλεσα εγώ καμία συζήτηση. Αυτό δε σημαίνει ότι θα επιτρέψω στο όποιο μέλος να δημιουργεί εντυπώσεις για τους λόγους που κλειδώθηκε ένα θέμα.
ClouD Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Το θέμα μας δεν είναι αν είναι αθώος ή ένοχος ο Μάριος Ζ., αν είναι αθώοι ή ένοχοι η μαθήτρια του Λυκείου ή οι οπαδοί του Λεβαδειακού (παρεπιμπτόντως, τα δύο τελευταία παραδείγματα είναι ψεύτικα και σίγουρα υπερβολικά. [/b']Όμως εξίσου υπερβολικό είναι και του παράδειγμα του Μάριου Ζ., που όμως είναι πραγματικότητα). Το θέμα μας είναι ότι μετά από περίπτωσεις όπως αυτή του Μάριου, από παντού ακούς τη φράση: “Είδες τί έπαθε αυτός που κατέβηκε στην πορεία;”
ClouD Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Το θέμα μας δεν είναι αν είναι αθώος ή ένοχος ο Μάριος Ζ., αν είναι αθώοι ή ένοχοι η μαθήτρια του Λυκείου ή οι οπαδοί του Λεβαδειακού (παρεπιμπτόντως, τα δύο τελευταία παραδείγματα είναι ψεύτικα και σίγουρα υπερβολικά. [/b']Όμως εξίσου υπερβολικό είναι και του παράδειγμα του Μάριου Ζ., που όμως είναι πραγματικότητα). Το θέμα μας είναι ότι μετά από περίπτωσεις όπως αυτή του Μάριου, από παντού ακούς τη φράση: “Είδες τί έπαθε αυτός που κατέβηκε στην πορεία;”
@@sos@@ Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Το θέμα μας δεν είναι αν είναι αθώος ή ένοχος ο Μάριος Ζ., αν είναι αθώοι ή ένοχοι η μαθήτρια του Λυκείου ή οι οπαδοί του Λεβαδειακού (παρεπιμπτόντως, τα δύο τελευταία παραδείγματα είναι ψεύτικα και σίγουρα υπερβολικά. Όμως εξίσου υπερβολικό είναι και του παράδειγμα του Μάριου Ζ., που όμως είναι πραγματικότητα). Το θέμα μας είναι ότι μετά από περίπτωσεις όπως αυτή του Μάριου, από παντού ακούς τη φράση: “Είδες τί έπαθε αυτός που κατέβηκε στην πορεία;” Κατι αλλο τωρα. Ρε @@sos@@, νταξει και εγω δεν παω τους μπατσους και ακομη περισσοτερο τους σημαιοφορους αλλα ηρεμησε λιγο κοπελα μου. Το οτι πιαστηκε καποιος που ηταν/νομιζε_πως_ηταν/του_ειπαν_να_πει_οτι_ηταν δικος "μας" δεν τον αθωωνει αυτοματως. Ουτε το Κρατος ειναι το αιμοβορο θηριο που καταβροχθιζει τους αντιφρονουντες ουτε οι αναρχικοι/αριστεροι/δεξιοι/γαυροι ειναι οι αγαθοι πολεμιστες του καλου που οτι και να κανουν η ιδιοτητα τους τους αθωωνει. Δυστυχως δεν ζουμε σε Χουντα για να κανει ο εξεργεμενος οτι γουσταρει και να δικαιολογειται ετσι αυτοματως. Ζουμε σε μια υποτιθεμενη δημοκρατια που οταν κανεις μαλακια την πληρωνεις εκτος και αν εχεις λεφτα και γνωστους. για αυτήν γίνεται η κουβέντα, δικαίωμα είναι το διαδηλώνειν ,όχι αυτό που γράφεις, αλλά έτσι θέλουν να μας το περάσουνε Το θέμα μας δεν είναι αν είναι αθώος ή ένοχος ο Μάριος Ζ.' date=' αν είναι αθώοι ή ένοχοι η μαθήτρια του Λυκείου ή οι οπαδοί του Λεβαδειακού ([b']παρεπιμπτόντως, τα δύο τελευταία παραδείγματα είναι ψεύτικα και σίγουρα υπερβολικά.[/b] Όμως εξίσου υπερβολικό είναι και του παράδειγμα του Μάριου Ζ., που όμως είναι πραγματικότητα). Το θέμα μας είναι ότι μετά από περίπτωσεις όπως αυτή του Μάριου, από παντού ακούς τη φράση: “Είδες τί έπαθε αυτός που κατέβηκε στην πορεία;” Το θέμα μας δεν είναι αν είναι αθώος ή ένοχος ο Μάριος Ζ., αν είναι αθώοι ή ένοχοι η μαθήτρια του Λυκείου ή οι οπαδοί του Λεβαδειακού (παρεπιμπτόντως, τα δύο τελευταία παραδείγματα είναι ψεύτικα και σίγουρα υπερβολικά. Όμως εξίσου υπερβολικό είναι και του παράδειγμα του Μάριου Ζ., που όμως είναι πραγματικότητα). Το θέμα μας είναι ότι μετά από περίπτωσεις όπως αυτή του Μάριου, από παντού ακούς τη φράση: “Είδες τί έπαθε αυτός που κατέβηκε στην πορεία;” cloud
ClouD Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 και είχανε λέει τα πρόσωπα τους σιδερωμένα απ' το μηδέν.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Ας μην βιαζόμαστε να χαρακτηρίσουμε κάποιους ως "αγωνιστές" ή μη οποιασδήποτε ομάδας ή οργάνωσης. Άλλωστε οι άνθρωποι κατηγορούνται ακόμη, δεν έχει αποδειχθεί τίποτα.Δεν ξέρω αλλά μόνο σε εμένα φαίνεται λίγο περίεργη η όλη ιστορία; Ίδομεν. Το "αγωνιστές" το είπα προφανώς ειρωνικά! Σίγουρα όμως όλοι αυτοί δεν μου φαινονται για καθημερινούς ανθρώπους της διπλανής πόρτας! Το πρόβλημά μου δεν είναι οι ίδιοι και οι πιθανές εγκληματικές τους πράξεις αλλά γενικότερα αυτή η άμεση υποστήριξη στους "συντρόφους" που συλλαμβάνονται κατά καιρούς, οι καταλήψεις σχολών (έστω και για λίγο) με μια γαρνιτούρα μερικών μολότωφ έτσι για να "ανάψουν" τα αίματα!
@@sos@@ Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=0NM7VyTS4O4[/ame] και σε πρώτο πλάνο
Super Moderators billdanos Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 http://www.youtube.com/watch?v=0NM7VyTS4O4 και σε πρώτο πλάνο Ξεκινάς μια χαρά! Όπως βλέπεις και στα πλάνα, υπάρχουν νέοι ανθρώποι που διαμαρτύρονται για κάτι που θεωρούν άδικο και γενικώς όλα καλά! Μετά όμως, πέφτει το μάτι σου για άλλη μια φορά πάνω στο κτίριο της Ακαδημίας όπου κάποιος βαρεμένος έγραψε την π@π@ρι@ του με σπρέι και ακυρώνεται η όλη προσπάθεια! Λίγο αργότερα ακούς τα πρώτα συνθήματα που είναι εμετικά -τα οποία ευτυχώς δεν ασπάζονται όλοι οι παρευρισκόμενοι- και αποχωρείς διακριτικά απογοητευμένος! Και πριν προλάβεις να πεις κάτι έξυπνο να σε προλάβω και να σου πω πως ήμουν εκεί έχοντας μια πολύ ενδιαφέρουσα κουβέντα με κάτι γνωστούς...
Lucifer Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 και σε πρώτο πλάνο Αν λέμε για το 1.24, ΚΑΛΗ ΦΑΣΗ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.