Προς το περιεχόμενο

Συμπαράσταση σε άδικη φυλάκιση νεαρού

sugata

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το τσογλανι με το κρανος και το ροπαλο ειναι και γαμω τα παιδια. Σπαει τα παντα και τον πληρωνουν κιολας.

Αυτη ειναι δουλεια οχι αστεια. :P

Ακομα και αυτος που το κανει απο χομπυ ειναι εξισου γαματος.

Ψαξε να βρεις ομως ποιος του δινει δουλεια και τον συντηρει στη θεση που εχει. Εκτος κι αν θεωρησουμε οτι ΟΛΟΙ οσοι πχ ειχαν το κρανος και το ροπαλακι στα επεισοδια του αλεξη, ηταν "εργαζομενοι"

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
Έχει μια μεγάλη ευκολία στο να την βρίσκουν πάρα πολλοί μάρτυρες που θέλουν να καταθέσουν....

Μου αρέσει που έχεις σοβαρά επιχειρήματα.

Μάλιστα...

• Super Moderators
Δημοσ.
ανέφερα την ιδιότητά,δάσκαλος, για να απάντήσω στην απορία του Nauseas (αν είχε την εσφαλμένη εντύπωση πως ο μάριος ήταν κολυμβητής-σαν αθλητής-) και μόνο για αυτόν τον λόγο, σαφέστερη απάντηση σε αυτήν την απορία έδωσε ο kage post-άροντας την φωτογραφία.

η συσχέτιση που έκανες είναι εντελώς λανθασμένη και δημιουργεί αποπροσανατολισμό στο θέμα αυτού του thread...

βέβαια billdanos ξέρω γιατί το έκανες και γιατί έβαλες και τα συγκεκριμένα emoticons

"Δημιουργεί αποπροσανατολισμό" ή απλά "χαλάει την πιάτσα"? Θα μου επιτρέψετε να βλέπω και να αξιολογώ τα πράγματα σύμφωνα με τις δικές μου σκέψεις και προβληματισμους και όχι όπως θέλει ο κάθε "ψευτοεπαναστάτης" που του αρέσει να γράφει ωραία δοκίμια (αν τα γράφει ο ίδιος...). Προφανώς δεν αναφέρομαι σε σένα έτσι? :-)

Τα emoticons δύσκολα θα καταλάβει κάποιος ακριβώς γιατί τα χρησιμοποιώ οπότε μην προσπαθείς να βγάλεις άκρη! B)

Δεν έχω τίποτα με τους original αναρχικούς οι οποίοι γενικώς έχουν έναν ωραίο και καθαρό τρόπο σκέψης και γενικώς γουστάρω να συζητάω μαζί τους κλπ κλπ κλπ. Το πρόβλημα ξεκινάει με τα "μπουμπούκια" που στο όνομα της αναρχίας -και καλά- βρίσκουν ευκαιρία να βγάλουν τα άρρωστα απωθημένα τους όπου βρουν ευκαιρία! Sorry αλλά αυτούς δεν μπορώ να τους λυπηθώ ούτε να τους υποστηρίξω.

Δεν ξέρω αν οι ίδιοι οι αναρχικοί επιθυμούν να τους συνδέει ο κόσμος με την εικόνα ατόμων με κουκούλες και καδρόνια στα χέρια...

Τώρα για τη συγκεκριμένη περίπτωση του "νεαρού" δεν μπορώ να έχω ολοκληρωμένη εικόνα γιατί δεν ασχολήθηκα με την υπόθεση ώστε να δω με λεπτομέρειες και τις 2 πλευρές (τι υποστηρίζει αυτός και τι η αναφορά της αστυνομίας). Όπως επίσης και στις υποτιθέμενες φωτογραφίες-ντοκουμέντα, δεν είδα πουθενά καποιο ..."σαμπουάν" όπως έλεγαν όλοι (εκτός αν έχω πρεσβυωπία και δεν βλέπω). Από την άλλη θα ήταν πάρα πολύ αστείο να συμμετείχε στην πορεία κρατώντας το ...ultrex! :P

Μια επιστολή του όμως από το κρατητήριο που διάβασα σήμερα, δεν μπορώ να πω πως με ενθουσίασε και με έπεισε, μιας και είχε το "στυλ" που εμένα προσωπικά με προβληματίζει με την "κακή" έννοια. Εκτός και αν δεν την έγραψε ο ίδιος...

B)

Δημοσ.

Όσο για την Κουρτοβικ όλοι ξέρουν τι μεθόδους χρησιμοποιεί....

Έχει μια μεγάλη ευκολία στο να την βρίσκουν πάρα πολλοί μάρτυρες που θέλουν να καταθέσουν....
από τον πληθυντικό αριθμό κατέληξες σε μια αίολη διαπίστωση που δείχνει μια ικανότητα που έχει η κούρτοβικ,εκτός αν τα μασάς και δεν έχεις τίποτα άλλο να τις προσάψεις... οπότε είναι καλύτερα να το αφήσεις , μην απαξιώνεις επαγγελματικά ανθρώπους μόνο και μόνο για να δημιουργήσεις εντυπώσεις...

Πάντως το τι είναι αναρχικός σηκώνει μεγάλη κουβέντα.

Σίγουρα πάντως δεν είναι το τσογλάνι με το κράνος και το ρόπαλο που "απαλοτριώνει αγωνιστικά" calvin klein jeans στην Αιόλου...:-)

...σίγουρα δεν είναι, γιατί δεν υπάρχει πολυκατάστημα που να πουλά αυτήν την μάρκα στην αιόλου...

Όσο για το τι έγινε , ας το βρουν οι δικαστές.

Η φάση μπορεί να βρωμάει και από τις δύο μπάντες.

έδεσες τον γάϊδαρο από το μαρούλι τώρα...

Πάντως αν κατέβαινα εγώ σε πορεία και με μπαγλαρώνανε οι μπάτσοι, δεν νομίζω να κάνανε εκδηλώσεις για να μαζέψουνε λεφτά για να με βγάλουνε τα καλόπαιδα στις καταλήψεις.;)

δοκίμασε για να τεστάρεις το "νομίζω" σου...

οικονομική ενίσχυση έχουν λάβει αρκετοί/ες που δεν ανήκουν στον α/α χώρο, μπορώ να στο αποδείξω αυτό αν θες μόνο από κοντά ...

Περισσότερο για μέρος της διαμάχης μεταξύ αναρχικών και μπάτσων μου μοιάζει το συγκεκριμένο επεισόδιο, αφού αυτές οι 2 ομάδες έχουν "στενές" σχέσεις.

το συγκεκριμένο παιδί δεν γνωρίζω που είναι ενταγμένο ιδεολογικά και δεν με ενδιαφέρει, γνωρίζω όμως πως δεν είναι ενεργό μέλος σε καμία αναρχική συλλογικότητα...

Το τσογλανι με το κρανος και το ροπαλο ειναι και γαμω τα παιδια. Σπαει τα παντα και τον πληρωνουν κιολας.

Αυτη ειναι δουλεια οχι αστεια. :P

Ακομα και αυτος που το κανει απο χομπυ ειναι εξισου γαματος.

αν έβαζες μετά την λέξη "χόμπυ" και τις λέξεις "ταξική συνείδηση" θα συμφωνούσαμε πλήρως...;)

Ξέρει κανένας πόσοι έχουν καταδικαστεί για καταστροφές και λεηλασίες σε πορείες που έχουν γίνει τα τελευταία δύο χρόνια στην Ελλάδα;
δίκαια ή άδικα;;;:lol:

Ψαξε να βρεις ομως ποιος του δινει δουλεια και τον συντηρει στη θεση που εχει. Εκτος κι αν θεωρησουμε οτι ΟΛΟΙ οσοι πχ ειχαν το κρανος και το ροπαλακι στα επεισοδια του αλεξη, ηταν "εργαζομενοι"
ήταν, και μάλιστα δημόσιοι ( άστο ρε pournaras, ο BaLsAmoMenos έγραψε... είχε οίστρο)

[...]
με γειά σου και χαρά σου λοιπόν , και εγώ μπορώ να γράψω για "τις ίσα πέρα λειβαδιές"που είναι κατά την προσωπική μου άποψη , άμεσα σχετικές με την αποφυλάκιση του Μάριου ...so;;;
  • Super Moderators
Δημοσ.

με γειά σου και χαρά σου λοιπόν , και εγώ μπορώ να γράψω για "τις ίσα πέρα λειβαδιές"που είναι κατά την προσωπική μου άποψη , άμεσα σχετικές με την αποφυλάκιση του Μάριου ...so;;;

...so θα περιμένω την απόφαση της Δικαιοσύνης.

B)

Δημοσ.

Δεν είχα την υπομονή να διαβάσω όλα τα posts παρά μόνο 5-6.

Δύο τρία πράγματα μόνο.

- Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Το να συμμετέχει κανείς σε πορείες / διαδηλώσεις δε λέει τίποτα. Αλλά μήπως υπήρχε και κάτι παραπάνω που δε γνωρίζουμε?

- Από πότε το troktiko και το Indymedia αποτελούν αξιόπιστες πηγές? Έλεος, οι ίδιοι τους έχουμε δώσει αξία και εξουσία. Από τη στιγμή που στο troktiko δημοσιεύει όποιος να-ναι και ότι να-ναι δε μου δίνει καμία αίσθηση εγκυρότητας.

- Όσο υπάρχουν διαδηλώσεις, καταλήψεις κτηρίων, spray στους τοίχους και καταστροφές για απελευθέρωση αναρχικών κ.α. τόσο θα χαντακώνονται όσοι έχουν το δίκιο τους. Αυτό το λευτεριά στο Μάριο ... δε μου λέει τίποτα. (edit: Ορίστε και το "Λευτεριά στον Περίανδρο").

Δημοσ.

Σαφως και ξερουμε ποιος τους συντηρει. Δεν εχει ακουσει ποτε για ΜΑΤ που να ανοιγουν και να βγαινουν απο πισω "μπαχαλοι" φωτοτυπιες (ιδιο κρανος, ιδια γαντια, κτλ)?

Συμφωνω, οτι οσοι σπανε δεν ειναι "εργαζομενοι" αλλα ακομα και αυτος που εσπασε σε μια πορεια στην επομενη μπορει να μην πεταξει καπακι (quoted from ομνι) και το αντιθετο. Περα απο τους λιγους που κατεβαινουν για να παιξουν, οι υπολοιποι ειναι τελειως φλου καταστασης και συνηθως σε τετοιες στιγμες λειτουγει αυτη η ψυχολογια του οχλου που ειναι απολυτως φυσιολογικη.

Στα επεισοδεια του Αλεξη ηταν αλλη φαση και εκει, που λογο της τεραστιας παρουσιας διαδηλωτων, μπαχαλων, κτλ δεν μπορουσε ολο αυτο το ρευμα να ενωθει και να κανει κατι. Ηταν η μεγαλυτερη εκτονωση των τελευταιων ετων γιατι πραγματι μονο αυτο ηταν, μια εκτονωση. Δεν ζητουσε κατι.

αν έβαζες μετά την λέξη "χόμπυ" και τις λέξεις "ταξική συνείδηση" θα συμφωνούσαμε πλήρως...;)

Και εσυ αν εβαζες μετα τις λεξεις "ταξικη συνειδηση" και τις λεξεις "τα σπαω ολα επειδη μου τη σπανε οι ανθρωποι, μου αρεσει να τους βλεπω να κλαινε" τοτε θα συμφωνουσα οχι μονο με'σενα και αλλα και με αυτους που τα σπανε. :P

Δημοσ.

Δεν ξέρω ποιος έχει δίκιο και ποιος όχι μην με πρήξετε αλλά...

γιατί σπεύδουν πάντα κάποιοι συγκεκριμένοι χώροι να υπερασπίζονται τον οποιονδήποτε συλλαμβάνεται? Ξανα λέω, δεν ξέρω τι έγινε και δεν με ενδιαφέρει αλλά η μόνιμη στήριξη και η αναγόρευση σε "αγωνιστή" οποιουδήποτε συλλαμβάνεται δεν σας φαίνεται περίεργη? Πόση βαρύτητα θα έπρεπε να δίνουμε στα λόγια τους? Εδώ πέρα αποκαλούν αγωνιστή τον βιολόγο ράμπο τρομοκράτη που σκοτώθηκε σε πιστολίδι* με αστυνομικούς, θέλει και ερώτημα για το τι άτομα μιλάμε? Και είναι οι ίδιοι που λένε αγωνιστή και τον κολυμβητή με τα σαμπουάν στην τσάντα trust me.

Όσο για τον δεύτερο η δικαιοσύνη είναι αρμόδια να κρίνει, όχι εμείς.

*Μιλάμε για καθαρή περίπτωση, το πιστόλι τα λέει όλα. Αν δεν υπήρχε το πιστόλι πιθανώς θα είχαν ακουστεί (από τους γνωστούς πάλι) διάφορα του τύπου "το παιδί πήγαινε για καφέ αλλά τελικά ήπιε μπύρα και κράτησε το μπουκάλι για ανακύκλωση", "είχε σαπούνια μασσαλίας στην τσάντα", "κουβαλούσε βενζίνη για την σόμπα της γιαγιάς του" κτλ.

Τέλος, έχει γίνει μάλλον κάποιο λάθος με τον τίτλο. Το "άδικη" νομίζω είναι αυθαίρετο, προσωπική εκτίμηση του τόπικ στάρτερ χωρίς να αποδεικνύεται από πουθενά. Ξέρετε υπάρχουν και οι "δίκαιες" φυλακίσεις με βάση την ελληνική νομοθεσία, χωρίς να υπονοώ ότι αυτή ήταν μία από αυτές. Εγώ λέω ότι δεν ξέρουμε, θα ήταν καλύτερος σαν τίτλος ο "Συμπαράσταση σε φυλάκιση νεαρού" για παράδειγμα ή "φυλάκιση νεαρού με την κατηγορία...".

Δημοσ.

Και εσυ αν εβαζες μετα τις λεξεις "ταξικη συνειδηση" και τις λεξεις "τα σπαω ολα επειδη μου τη σπανε οι ανθρωποι, μου αρεσει να τους βλεπω να κλαινε" τοτε θα συμφωνουσα οχι μονο με'σενα και αλλα και με αυτους που τα σπανε. :P

ορίζεις και άλλη συνιστώσα γέροντα...:P

Δεν ξέρω ποιος έχει δίκιο και ποιος όχι μην με πρήξετε αλλά...

γιατί σπεύδουν πάντα κάποιοι συγκεκριμένοι χώροι να υπερασπίζονται τον οποιονδήποτε συλλαμβάνεται? Ξανα λέω, δεν ξέρω τι έγινε και δεν με ενδιαφέρει αλλά η μόνιμη στήριξη και η αναγόρευση σε "αγωνιστή" οποιουδήποτε συλλαμβάνεται δεν σας φαίνεται περίεργη?

αλληλεγγύη το λένε αυτό ,σου φαντάζει περίεργη εεε...

Πόση βαρύτητα θα έπρεπε να δίνουμε στα λόγια τους? Εδώ πέρα αποκαλούν αγωνιστή τον βιολόγο ράμπο τρομοκράτη που σκοτώθηκε σε πιστολίδι* με αστυνομικούς, θέλει και ερώτημα για το τι άτομα μιλάμε? Και είναι οι ίδιοι που λένε αγωνιστή και τον κολυμβητή με τα σαμπουάν στην τσάντα trust me.

γιατί ενδιαφέρεσαι πως ονομάζουν οι τάδε τον δείνα; γιατί δεν αρκείσαι στο πως νιώθεις εσύ να ονομάζεις τον δείνα...από την στιγμή που δεν συμφωνείς αναζητάς το γιατί στον άλλο;και μόνο;

---------- Προσθήκη στις 19:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:32 ----------

zitas_kids_marios_korydallos.jpg

leuteria_ston_mario_korydallos.jpg

Σήμερα το πρωί [11πμ, 21.3.2010], πρώτη μέρα της Άνοιξης, οι γονείς των παιδιών που έχουν τον Μάριο Ζ. δάσκαλο στο ΟΑΚΑ και όλοι οι φίλοι του και συγγενείς, ήμασταν εκεί…μπροστά στις φυλακές Κορυδαλλού να συμπαρασταθούμε ΕΙΡΗΝΙΚΆ στον Φίλο, στον Δάσκαλο Μάριο Ζέρβα! Τα παιδιά ζωγράφισαν για τον Μάριο και όλοι μαζί τον πήραμε τηλέφωνο. Τόσο απλά, τόσο ειρηνικά, τόσο δυνατά!

http://anergoidimosiografoi.blogspot.com/2010/03/blog-post_21.html

Δημοσ.

Το "άδικη" δεν μπήκε αυθαίρετα.

Η συμπαράσταση, όσον αφορά τον τόπικ στάρτερ, δε γίνεται επειδή ανήκει στην συγκεκριμένη κάστα, με την οποία θα έλεγα ότι μάλλον δεν έχει καμιά σχέση.

Το indymedia και το troktiko, τα οποία ο τόπικ στάρτερ δεν έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση, προσφέρθηκαν ως links. Ως link όμως προσφέρθηκε και η ανακοίνωση του δελτίου τύπου από το υπουργέιο (the other side, αν θες τη γνώμη μου).

Το zougla όμως, το έχει σε μια μικρή εκτίμηση.

Όπως τρέφει εκτίμηση σε καθηγητή πανεπιστημίου ο οποίος βγαίνει ανοιχτά και υποστηρίζει τον νεαρό.

Ο τόπικ στάρτερ προσφέρθηκε να βοηθήσει με τον τρόπο του, γιατί έτυχε να γνωρίζει πέντε πράγματα παραπάνω.

Hint: η επιστολή από την α' πτέρυγα μάλλον δεν είναι από τα δικά του χέρια, είναι πολύ πολιτικοποιημένο το μήνυμα, για να το έχει γράψει κάποιος που απέχει μακράν από το να χαρακτηριστεί πολιτικοποιημένος.

Αυτή τουλάχιστον είναι η γνώμη μου, ε.

Αν ενοχλεί το "άδικη", ας αφαιρεθεί. Δεν αλλάζει και τίποτα.

Επ' ευκαιρία: χτες στο πρώη παρκινγκ, νυν πάρκο επί της ζωοδόχου πηγής είχε μια ωραία εκδήλωση για το νεαρό, υπό μορφή θεάτρου σκιών.

Αυτή ήταν η όμορφη πλευρά της συμπαράστασης υπέρ.

Η άσχημη ήταν οι μολότωφ και τα δακρυγόνα που έπεσαν μετά από κανένα τρίωρο, για τα οποία δεν είμαι σίγουρος ότι υπήρχε σχέση. Μπορεί να ήταν η αφορμή. Μπορεί και όχι. Ευκαιρία ψάχνουν όσοι θέλουν εκτόνωση μ' αυτόν τον τρόπο.

Η διαμαρτυρία όμως δεν είναι κακή. Όταν γίνεται σωστά. Κι όταν έχεις απέναντι κάποιον που καταλαβαίνει και κοιτά το συμφέρον σου. Γιατί όταν ούτε το ένα υφίσταται, ούτε το άλλο, το αποτέλεσμα ποτέ δε θα είναι καλό.

Δημοσ.
από τον πληθυντικό αριθμό κατέληξες σε μια αίολη διαπίστωση που δείχνει μια ικανότητα που έχει η κούρτοβικ,εκτός αν τα μασάς και δεν έχεις τίποτα άλλο να τις προσάψεις... οπότε είναι καλύτερα να το αφήσεις , μην απαξιώνεις επαγγελματικά ανθρώπους μόνο και μόνο για να δημιουργήσεις εντυπώσεις...

Πάντως εγώ ανέφερα προσωπική εμπειρία από την "δεοντολογική" συμπεριφορά της εν λόγω κυρίας, η οποία προσπαθούσε με τακτικές μπάτσων και με ψευδομαρτυρίες - υφαρπαγή δηλώσεων - διπλάρωμα στους διαδρόμους και απειλές από "συμμορία" που την περιστοίχιζε να βγάλει καταδικαστική απόφαση εναντίον ενός 17χρονου αθλητή που βρισκόταν σε προπόνηση την ώρα του ατυχήματος (αυτό τον έσωσε και μόνο)...

Σε πλήρη αντιστοίχιση με τις τακτικές της αστυνομίας σε παρόμοιες περιπτώσεις άδικων κατηγοριών.

Πριν γίνει αυτό το γεγονός την θεωρούσα συμπαθή (χωρίς να την γνωρίζω). Μετά από αυτό την φτύνω κατάμουτρα και την θεωρώ ως άλλη όψη του ίδιου νομίσματος όπως και τις συμμορίες που το παίζουν αναρχικοί.

Και επειδή έχω δουλέψει πολλά χρόνια στο κέντρο, απλώς αναφέρω και τα ντου που έχουν γίνει από τις "συλλογικότητες" των εξαρχείων σε μαγαζιά του κέντρου, σε περιπτώσεις που κάποιος "δικός τους" είχε συλληφθεί για κλοπές στα μαγαζιά αυτά, και τόλμησαν να του κάνουν μήνυση για κλοπή.

Για μένα αυτό δεν είναι ιδεολογία , είναι αλητοσυμμορία.

...σίγουρα δεν είναι, γιατί δεν υπάρχει πολυκατάστημα που να πουλά αυτήν την μάρκα στην αιόλου...

:lol::lol:

Καλά , Lowe Alpine τότε απ' το nazca...

Δημοσ.
Πάντως εγώ ανέφερα προσωπική εμπειρία από την "δεοντολογική" συμπεριφορά της εν λόγω κυρίας,
η προσωπική εμπειρία δεν είναι θέσφατο, πολλές φορές δε περνά από πολλά φίλτρα υποκειμενικά ,

αν και σε κάποιες ιδεολογικές τοποθετήσεις της διαφωνώ πλήρως, δεν σου κρύβω πως η καλωσύνη και η υπερευαισθησία αυτής της γυναίκας είναι αξιοσημείωτη ...

και μόνο που διακατέχεται από την νομική σκέψη αυτού του συστήματος δικαιοσύνης που υπάρχει στην χώρα και μπορεί να κρατάει ανέπαφα αυτά τα χαρακτηριστικά την κάνουν να φαίνεται "ψηλό βουνό" στα μάτια μου...

Κατά τα άλλα έχεις μπερδέψει τις ομάδες, άλλο πράγμα τα χουλιγκάνια των εξαρχείων και άλλο οι συλλογικότητες και οι συνελεύσεις των αναρχικών.

---------- Προσθήκη στις 16:36 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:27 ----------

ethnos1.jpg?w=655

Δημοσ.
Όσο μαλάκες κι αν είναι οι μπάτσοι ,αυτό είναι χοντράδα

χαχαχα!καλα πλακα κανεις?Εδω πηγαν για εξακριβωση στοιχειων εναν παιχτη του μπασκετ με το ονομα Τζιγκανοβιτς(ή καπως ετσι) που αγωνιζοταν στην ομαδα μπασκετ των τρικαλων επειδη εμοιαζε εμφανισιακα στον Πασσαρη!Οπου ο μεν παιχτης ειναι γυρω στα 2,10 ο δε πασσαρης ουτε ενα 1,70

Δημοσ.
χαχαχα!καλα πλακα κανεις?Εδω πηγαν για εξακριβωση στοιχειων εναν παιχτη του μπασκετ με το ονομα Τζιγκανοβιτς(ή καπως ετσι) που αγωνιζοταν στην ομαδα μπασκετ των τρικαλων επειδη εμοιαζε εμφανισιακα στον Πασσαρη!Οπου ο μεν παιχτης ειναι γυρω στα 2,10 ο δε πασσαρης ουτε ενα 1,70

Η μαλακία δεν είναι το ίδιο με τη δολιότητα.

Αν και πολλές φορές είναι προαπαιτούμενο. Τότε λέγεται κουτοπονηριά :lol::lol:

η προσωπική εμπειρία δεν είναι θέσφατο, πολλές φορές δε περνά από πολλά φίλτρα υποκειμενικά ,

αν και σε κάποιες ιδεολογικές τοποθετήσεις της διαφωνώ πλήρως, δεν σου κρύβω πως η καλωσύνη και η υπερευαισθησία αυτής της γυναίκας είναι αξιοσημείωτη ...

και μόνο που διακατέχεται από την νομική σκέψη αυτού του συστήματος δικαιοσύνης που υπάρχει στην χώρα και μπορεί να κρατάει ανέπαφα αυτά τα χαρακτηριστικά την κάνουν να φαίνεται "ψηλό βουνό" στα μάτια μου...

Κατά τα άλλα έχεις μπερδέψει τις ομάδες, άλλο πράγμα τα χουλιγκάνια των εξαρχείων και άλλο οι συλλογικότητες και οι συνελεύσεις των αναρχικών.

---------- Προσθήκη στις 16:36 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:27 ----------

Πάντοτε η άποψη του καθενός είναι υποκειμενική.

Απλώς η προσωπική εμπειρία νομίζω ότι έχει μεγαλύτερη ισχύ από το "άκουσα" " μου είπαν".

Από την άλλη μπορεί έτσι να είναι όλοι οι δικηγόροι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα έπρεπε να την συμπαθήσω επειδή πρέπει να τα κάνει αυτά στη δουλειά της.

Όσο για την διάκριση που αναφέρεις μεταξύ χούλιγκανς - αλητών

και αναρχικών - καταλήψεων - κοινόβιων,

νομίζω ότι έχει επικρατήσει στον κόσμο να τα ταυτίζει αυτά τα δύο.

Παρόλο που και στα εξάρχεια σύχναζα για πολλά χρόνια και σε καταλήψεις έχω βρεθεί και σε εκδηλώσεις , δεν ασχολήθηκα πιο βαθιά με την ιδεολογία (δεν μου ταιριάζει).

Η καπήλευση του αναρχισμού που μπορεί να γίνεται από την τσογλαναρία πρέπει να προστατευτεί από τους ίδιους τους αναρχικούς. Αλλά κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται στον τρόπο σκέψης τους.

Για αυτό τσουβαλιάζονται όλοι στα μάτια του κόσμου.

Και νομίζω δίκαια, γιατί η τσογλαναρία είναι το 90% και οι νορμάλ αναρχικοί με μυαλό το υπόλοιπο.

για αυτό και ανέφερα σε προηγούμενο ποστ ότι σηκώνει μεγάλη κουβέντα το τι είναι αναρχικός.

Δημοσ.

Πάντοτε η άποψη του καθενός είναι υποκειμενική.

Απλώς η προσωπική εμπειρία νομίζω ότι έχει μεγαλύτερη ισχύ από το "άκουσα" " μου είπαν".

...δεν έχει μεγαλύτερη ισχύ γιατί ,όπως σου έγραψα πάραπίσω διακατέχεται από ψύγματα εώς κοτρώνες από προσωπικά πάθη,ιδεοληψίες,αντιλήψεις, συμφέροντα κλπ κλπ

και εγώ έχω 'προσωπική' εμπειρία από την συγκεκριμένη, και μπορώ να σου γράψω χίλια δυό για αυτήν...ακόμα...ακόμα πως η φιλοτιμία της μπορεί να μην φτάνει αρκετές φορές για την άσκηση της υπερασπιστικής της γραμμής , να διαφωνώ σε περιπτώσεις που "συμβούλεψε" κατά την γνώμη μου πελάτες της λάθος ΑΛΛΑ μπορεί να έτσι έκρινε πως ήταν καλύτερα ...και αυτό κρατάω ...

πως είναι ένας άνθρωπος που μέσα σε αυτό το σύστημα προσφέρει, μαζί με κάποιους άλλους, λειτούργημα...

Όσο για την διάκριση που αναφέρεις μεταξύ χούλιγκανς - αλητών

και αναρχικών - καταλήψεων - κοινόβιων,

νομίζω ότι έχει επικρατήσει στον κόσμο να τα ταυτίζει αυτά τα δύο.

Παρόλο που και στα εξάρχεια σύχναζα για πολλά χρόνια και σε καταλήψεις έχω βρεθεί και σε εκδηλώσεις , δεν ασχολήθηκα πιο βαθιά με την ιδεολογία (δεν μου ταιριάζει).

Η καπήλευση του αναρχισμού που μπορεί να γίνεται από την τσογλαναρία πρέπει να προστατευτεί από τους ίδιους τους αναρχικούς. Αλλά κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται στον τρόπο σκέψης τους.

Για αυτό τσουβαλιάζονται όλοι στα μάτια του κόσμου.

Και νομίζω δίκαια, γιατί η τσογλαναρία είναι το 90% και οι νορμάλ αναρχικοί με μυαλό το υπόλοιπο.

για αυτό και ανέφερα σε προηγούμενο ποστ ότι σηκώνει μεγάλη κουβέντα το τι είναι αναρχικός.

ο καθένας έχει την ατομική του ευθύνη ακόμα και στα θέματα της επιλογής μεριάς ....

από αυτόν τον κόσμο που αναφέρεις , που τσουβαλιάζει, από αυτόν τον κόσμο,'οπως τον λες, χίλιες φορές προτιμώ τα χουλιγκάνια...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...