Προς το περιεχόμενο

τι θα γίνει με το e-click.gr;;;;

arxaggelos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

όπως φαίνεται το μαγαζί αυτό βάζει μούφες τιμές για να βγαίνει πρώτο στο σκρουτζ και μόλις πατάς το λινκ τρως άκυρο. Μου έτυχε με διάφορα προϊόντα τις τελευταίες ημέρες (βασικά με κινητά), και βάζουν μια τρελή τιμή-κράχτη για κινητά που δεν υπάρχουν. Μου έχουν σπάσει τα νεύρα. Μπορεί να γίνει μέσα από το σκρουτζ κάτι σε στυλ "αναφοράς" νεκρού λινκ για να μη μας δουλεύουν; To review δεν νομίζω ότι βοηθάει, το θέμα είναι να βγαίνει το κάθε μαγαζί στη σειρά που πρέπει στην αναζήτηση, όσα αστέρια και να έχει (και καλά)

Δημοσ.

Πάντως εγώ που παρήγγειλα προσφάτως ήρθε ταχύτατα και στην αναγραφόμενη τιμή. Τώρα αυτό που αναφέρεις για το skroutz, δεν ξέρω.

Δημοσ.
Πάντως εγώ που παρήγγειλα προσφάτως ήρθε ταχύτατα και στην αναγραφόμενη τιμή. Τώρα αυτό που αναφέρεις για το skroutz, δεν ξέρω.

Για να μην παρεξηγηθώ: αυτά τα οποία υπάρχουν στην ιστοσελίδα τους πιθανότατα να τα στέλνουν κανονικά. Εγώ αναφέρομαι σε λινκ που τα πατάς και όταν πας στο μαγαζί σου λέει "το προϊόν δεν βρέθηκε". Πρόσφατα μου έτυχε με διάφορα κινητά που αναζητούσα και τα είχαν σε εξευτελιστική τιμή (ένα το είχαν 400 αντί για 500+ που το είχε ο επόμενος, και κα'να δύο ακόμη)

Screenshots δεν έχω γιατί τώρα από ότι βλέπω σαν να συνήλθε λίγο. Πάλι καλά.

Και εννοείται ότι δεν έχω κάτι προσωπικό με το κατάστημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...