fysikos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 παιδιά έχω ένα amilo pro v3545 το οποίο δεν εκκινεί με τίποτα. το βάζω με την μπαταρία δεν ανοιγεί.μονο με το τροφοδοτικο δεν ανοιγεί. βάζω μπαταρία και συνδέω και το τροφοδοτικό, ανάβει το λαμπάκι οτι φορτίζει η μπαταρια (πορτοκαλι) αλλα πατώ το κουμπί εκκίνησησ και παραμένει κλειστό. τί να ψάξω? amilo pro v3545
turist Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δοκίμασε να βγάλεις τη μπαταρία του CMOS χωρίς τη κανονική μπαταρία και το ρεύμα στη θέση τους, και πάτησε το power. Αν δεν κάνει τπτ είσαι για mobo. όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω.
andybgr Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 λοιπόν..υπάρχει λύση αλλά δεν είναι απλή.. το έχω κάνει και εγώ και ένας φίλος μου και έχει πιάσει... το πρόβλημα είναι ηλεκτρολογικό της μητρικής.. ξέρεις εκείνες τις μικρές γραμμούλες πάνω στη μητρική (και σε όλων τον ειδών τα chips) που είναι για το ηλεκτρικό κύκλωμα? κάποια δε κάνει καλή επαφή.. αφού λοιπόν πρώτα δοκιμάσεις αυτό που σου είπε ο turist..... η μητρική ειναι για πέταμα, γιατί δε δοκιμάζεις το εξής... άνοιξε το laptop.. κοίτα τη μητρική... κοίτα στο σημείο που είναι το κουμπάκι για το on/off..δες που είναι αυτές οι γραμμούλες..πάρε ένα πιστολάκι για τα μαλλιά και ζέστανε το σημείο αυτό ελαφρός γύρω γύρω και ταυτόχρονα ακολούθησε τες όπου πάνε (είναι 2-3) πάρε και κάτι σαν κουμπί και πάτα πάνω στης γραμμούλες.... για κάποιο λόγο θα επανελθει το κύκλωμα και θα πάρει μπρος το λαπτοπ.. δοκίμαζε να πατάς το κουμπί του λάπτοπ μέχρι να ανοίξει δλδ μέχρι να βρείς το σημείο..αυτό σημαίνει πως δεν πρέπει να αποσυνδέσεις τπτ - δλδ να δουλεέυεις με ανοιχτό καπάκι.. τωρα συσκευές όπως το πληκτρολόγιο κτλ που δεν επιρεάζουν τη λειτουργεία μπορούν να αφαιρεθούν.. έχουμε φτιαξει πολλά λαπτοπ έτσι.. όχι όλα ομως... δοκίμασε το και μπορεί να είσαι τυχερός εξάλου δεν έχεις τπτ να χάσεις
P270 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 κανε πρωτα κατι αλλο κοιτα αν εχει γιατι δεν θυμαμε πανω δεξια η αριστερα σχεδον κατω απο την οθονη διακοπτακη για να πεφτει σε υπνο το pc οταν κλεινης την οθονη πολλες φορες το προβλημα βρισκεται εκει βγαλε το καπακι που εχει επανω το power button και θα δεις το καλωδιο για τον διακοπτη που σου λεω βγαλτο απο το φις και αναψε το pc μαλλον θα παιξει αν γινει αυτο απλα τοτε θα πρεπει να βαλεις τον διακοπτη στην θεση του γιατι απλα εχει μετακινηθει πολλα αμιλο pro το παθαιναν αυτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.