Προς το περιεχόμενο

Μουφα μητρικη για O/C?

Nikosgiann

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το λοιπον:

cpu:Amd phenom II x4 920 @ 2,8ghz

Mobo:MSI K9A2 NEO-F (AMD 770 chipset)

RAM:2x2gb Geil 800Mhz cas4 dual channel

stock ψυξη(εχω βγαλει το ανεμηστηρακι και εχω κολλησει ενα 80)γενικα δεν ειναι μουφα η ψυκτρα παροτι στοκ,και εχει και χαλκοσωληνες

ειμαι σε 34 βαθμους idle..

θελω να κανω ενα γ@μημενο o/c και δεν μπορω..

αλλαζω λιγακι fsb 2,8->3 ghz και στην 2η εκκινηση του pc μου σβηνει την οθονη και μετα με restart μου λεει boot failure κτλ...

να αλλαξω το cvolt δεν μ'αφηνει,ενω εχει επιλογη ειναι δεν μπορω να μπω μεσα..

φτανω στο αμην και κανω ο/c με το αυτοματο που εχει δηλαδη το βαζω σε commander 15% και μετα εχω παλι τα ιδια προβληματα boot failure Και με αναγκαζει να γυρισω σε stock ghz...

τι φταιει??????

Δημοσ.

και εγω την 770, εχω αλλα την MSI C45 770 με τον Athlon 250 και δεν μου τραβαει και πολυ δυστυχως

αλλα οχι τοσο χαλια οπως λες ;)

Δημοσ.

μολις το κανα...μπορω να πω οτι εγιναν πολλα κ περιεργα πραγματα..

εβαλα cas5 k 667 και εκανα κ το αυτοματο commander 15% (2.8->3.2)..

μετα απο αυτο το χαος...

εκανε boot και στο desktop freezeαρε η οθονη..εντελως κολλημενη..εκανα 2-3 ρεσταρτ παλι το ιδιο..

μετα μου ελεγε για safe mode μπηκα κ δεν μπορουσε να τρeξει cpuz..

κανω restore το bios αλλα δεν μου αλλαζε τις μνημες απο τα 667 στα 800 με τιποτα..

τεσπα,παει να ξεκινησει και ηθελε repair ta windows,το κανει,το bios το εχω οπως κ πριν με 2,8ghz και ξεκιναει κανονικα ο υπολογιστης και στο cpuz δεινχει 3,2ghz με DRAM FREQ 460...

Δημοσ.

ριξε τις μνημες σου αρχικα και ανεβασε το fsb λιγο μεχρι εκει που δεν ειναι σταθερο το μηχανημα (δεν ξερω αμα εχεις ξεκλειδωτο πολλαπλασιαστη...)

εκει ανεβαzεις λγο το voltage και ανεβαζεις παλι λιγο το fsb και ουτο καθεξης ;)

Δημοσ.

το προβλημα ειναι οτι και στα 3 που το πηγαινα manual εκανε fail boot..βεβαια δεν ειχα ριξει τις μνημες..τρο voltage δεν με αφηνει να το αλλαξω..:-(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...