Προς το περιεχόμενο

τα κακα των netbooks?

zrek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν είναι και τόσο ίδια στην πράξη τα netbook στην δικιά μου εμπειρία. Στην ποιότητα κατασκευής έχει τεράστια διαφορά ένα Lenovo από ένα Asus. Και άσε τα TurboX τελείως έξω από την συζήτηση...

Αυτό το συναρπαστικό thread (σε στυλ, διάρκεια και άλλους άξονες) τελικά δείχνει πόσο άσχημα κάνουν την δουλειά τους τα καταστήματα μου φαίνεται. Και δυστυχώς οι άσχετοι δεν διαβάζουν ειδικό τύπο. Θέλουν απλά (στυλ παλιό RAM) μια απάντηση, ένα μοντέλο, μασημένη τροφή και διαβεβαίωση...

Ίδια είναι πάνω κάτω στις επιδόσεις. Φυσικά και αλλάζει η ποιότητα κατασκευής σε κάθε μάρκα. Αυτό είναι αυτονόητο.

• Απαντ. 105
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εγω πιστευω οτι ο Ν540 και ο Ν270 δεν εχουν καμια μα καμια διαφορα σε τιποτα(μπορει ο Ν270 να ειναι και καλυτερος επιδι θα αντεχει πολη ωρα χωρις φορτιση

Δημοσ.

για αυτο τι εχετε να πειτε????

http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=18171

καλη αγορα???

σκεφτομαι να το παρω...

με ενδιαφερει για αψογο σερφαρισμα,office και παρουσιασεις και καμια ταινια...θελω να δουλευω απροβληματιστα και να το εχω παντα μαζι μου...σκεφτομαι να του βαλω και 3 γιγα μνημη.....

αν εχετε να προτεινετε και κατι καλυτερο ακουω...

Δημοσ.

415? πολλά ρε φίλε... Και τα 3 gb είναι υπερβολή για netbook... εδω στο λαπτοπ μου που τρέχω βαρια προγραμματα (ArcGIS, Erdas) και παιχνιδια (FSX) τα 4 είναι υπεραρκετα.

Θα σου πρότεινα να δεις κάτι οικονομικότερο που θα σου κάνει σίγουρα τη δουλεία σου... Στα 200-250 εχει διάφορα...

επίσης το βάρος του (Βάρος (kg): 1.48) και το μεγεθος του ξεφευγει λίγο απο Netbook και πάει για μικρό φορητό. Μήπως με τα ίδια χρήματα αξιζει να πάρεις φορητό;

---------- Προσθήκη στις 17:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:45 ----------

(κατα τ'αλλα, εαν δεν ήμουν σφιχτός ως προς χρήματα για netbook, μ'άρεσεi...)

Δημοσ.
415? πολλά ρε φίλε... Και τα 3 gb είναι υπερβολή για netbook... εδω στο λαπτοπ μου που τρέχω βαρια προγραμματα (ArcGIS, Erdas) και παιχνιδια (FSX) τα 4 είναι υπεραρκετα.

Θα σου πρότεινα να δεις κάτι οικονομικότερο που θα σου κάνει σίγουρα τη δουλεία σου... Στα 200-250 εχει διάφορα...

επίσης το βάρος του (Βάρος (kg): 1.48) και το μεγεθος του ξεφευγει λίγο απο Netbook και πάει για μικρό φορητό. Μήπως με τα ίδια χρήματα αξιζει να πάρεις φορητό;

---------- Προσθήκη στις 17:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:45 ----------

εχω μια εκπτωση 20% απο το πλαισιο θα το παρω περιπου 350ε..και εμενα με προβληματιζει λιγο το μεγεθος του και το βαροις του θα προτιμουσα κατι στο 1 κιλο και 8ιντζο αλλα που υπαρχει κατι αντιστοιχο???

Δημοσ.

Λοιπόν zrek, άκουσα ότι τα netbook και γενικότερα οι υπολογιστές κάνουν κακό στην υγεία σου αλλά και των υπολοίπων από εμάς. Οπόταν καλύτερα ξέχνα το

Δημοσ.

συμφωνώ..και εγώ τρέχω ταυτόχρονα, erdas, arcgis ktl με vista κ 3 μνήμη..... :P σε κάνα layer stack αν είναι μεγάλες εικόνες σούρνετε λίγο αλλά ποτέ δε κολλάει.. και με vista ε... B):cool:

για netbook ψηφίζω dellaki..κ μέχρι 250.. παραπάνω είναι πεταμένα λεφτά..

Δημοσ.

παιδιά βοήθεια!!! λοιπόν και εγώ σκέφτομαι ένα netbook. Το βασικό για μένα είναι να έχει χαμηλή τιμή αλλά να μην είναι και για πέταμα! Απαιτήσεις σε κάρτες γραφικών κλπ δεν έχω και πολλές! Αυτό που είναι σημαντικό είναι να μπορώ να ρυθμίζω την φωτεινότητα γιατί θέλω να διαβάζω ebook! Θα μου πείτε γιατί δεν αγοράζω ebook reader? εε είναι πιο ακριβό ιδίως στην Ελλάδα και όπως και να το κάνεις κάνουν μόνο ΕΝΑ πράγμα!! εγώ θέλω και να διαβάζω ebooks αλλά να ακούω και κανα τραγουδάκι, να μπαίνω και καθόλου ιντερνετ, αριθμομηχανή, word αααντε το πολυ να δώ κανα επεισόδιο απο καμια κατεβασμένη σειρά! για τα υπόλοιπα εχω το pc γραφειου!!

Καμια πρόταση??:-) (σορρυ για το μεγάλο ποστ)

Δημοσ.
παιδιά βοήθεια!!! λοιπόν και εγώ σκέφτομαι ένα netbook. Το βασικό για μένα είναι να έχει χαμηλή τιμή αλλά να μην είναι και για πέταμα! Απαιτήσεις σε κάρτες γραφικών κλπ δεν έχω και πολλές! Αυτό που είναι σημαντικό είναι να μπορώ να ρυθμίζω την φωτεινότητα γιατί θέλω να διαβάζω ebook! Θα μου πείτε γιατί δεν αγοράζω ebook reader? εε είναι πιο ακριβό ιδίως στην Ελλάδα και όπως και να το κάνεις κάνουν μόνο ΕΝΑ πράγμα!! εγώ θέλω και να διαβάζω ebooks αλλά να ακούω και κανα τραγουδάκι, να μπαίνω και καθόλου ιντερνετ, αριθμομηχανή, word αααντε το πολυ να δώ κανα επεισόδιο απο καμια κατεβασμένη σειρά! για τα υπόλοιπα εχω το pc γραφειου!!

Καμια πρόταση??:-) (σορρυ για το μεγάλο ποστ)

Να περιμένεις μέχρι τον Ιούνιο θα βγούν ένα σωρό tablets που σίγουρα θα σε καλύψουν. Με οθόνη netbook ξεχνα τα ebooks.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...