Προς το περιεχόμενο

τα κακα των netbooks?

zrek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μάλλον τον μάλωσαν οι δικοι του για τη μπουρδα που θέλει να πάρει και εξαφανίστηκε! :D

(ή μήπως θέλει να πάρει κομμάτι κομμάτι desktop? HOHOHO!)

@Erric και εγω αυτό ήθελα να του προτείνω αλλα με πρόλαβες...

---------- Προσθήκη στις 13:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:11 ----------

ΑΑΑ, του βρηκα και ετερον ημισυ... http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=359949

• Απαντ. 105
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν είναι μόνιμο το ban, θα επιστρέψει οσονούπω (αύριο το βραδάκι, για την ακρίβεια).

Μπορείτε να συνεχίσετε ontopic ή να περιμένετε την επιστροφή του topic starter.

Δημοσ.

Πως το μαθαίνεις αν κάποιος είναι Banned;

Κάτω από το iant (στα αριστερά) δε θα λεει Senior Member αλλά Banned

Δημοσ.

LOL κλαιω απο τα γελια απιστευτο αυτο το post της απελπισιας που σας επιασε μην κανει αλλη ερωτηση του τυπου μια ζεστη μια κρυο! χαχαχα

Δημοσ.
ειναι και 11,6 ιντσον

---------- Προσθήκη στις 18:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:50 ----------

ναι φιλε μου το εστιλαν σε μημιμα ενα παιδι γιαφτο αλαξα γνομη.αυτο καλητερο ειναι απο το τουρβο χ

---------- Προσθήκη στις 18:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:52 ----------

μπορεις να απαντισεις στο εροτιμα μου?

Ρε φίλε με τα πόδια γράφεις ? Άσε τα netbook και πάρε κάνα τέτοιο

kylie_keyboard.jpg

Δημοσ.

γιατί να μην υπάρχει;

Προφανως ειναι ατομο που δεν εχει ασχοληθει ποτε με pc,κ αν ειχε θα ειχε απο αυτα της 10ετιας+ με P3 800MHz κλπ...(δεν λεω κ εμενα ετσι και με ρωτουσες πριν 3 χρονια για pc δεν ηξερα τπτ,ειδα τους πρωτους 2πυρηνους,πηρα ενα τετοιο μηχανημα-ειχα P4 στα 3,2 τοτε-και ειχα ανοιξει τον πυργο ψαχνοντας να βρω που ειναι ο αλλος επεξεργαστης-2πυρηνο ακουγα αλλα δεν εβλεπα-στην τελικη νομιζα οτι το northbridge ηταν ο αλλος)

δεν λεω καλα κανει και ρωταει αλλα μεχρι ενα σημειο ρε παιδια...πραγματικα εχω βαρεθει να απανταω για το αν ο Ν270 ειναι καλυτερος του Ν450 η τι προβληματα θα υπαρχουν..

Δημοσ.

@off topic: Αυτο που μου την δινει ειναι να δινεις μασημενη τροφη σε καποιον ο οποιος δεν εχει καμια ορεξη να ψαξει και να μαθει 5 πραγματα για κατι που θελει να αποκτησει. Το αστειο ειναι οτι ενω του απανταμε φαινεται πολυ απαιτητικος και θετει εκ νεου συνεχως νεα ερωτηματα.....Σαφως και να ρωτησει αλλα το εχει π@ρα@γ@μησει....αυτα απο μενα, δεν θα ασχοληθω αλλο:P

Δημοσ.

Δεν είναι και τόσο ίδια στην πράξη τα netbook στην δικιά μου εμπειρία. Στην ποιότητα κατασκευής έχει τεράστια διαφορά ένα Lenovo από ένα Asus. Και άσε τα TurboX τελείως έξω από την συζήτηση...

Αυτό το συναρπαστικό thread (σε στυλ, διάρκεια και άλλους άξονες) τελικά δείχνει πόσο άσχημα κάνουν την δουλειά τους τα καταστήματα μου φαίνεται. Και δυστυχώς οι άσχετοι δεν διαβάζουν ειδικό τύπο. Θέλουν απλά (στυλ παλιό RAM) μια απάντηση, ένα μοντέλο, μασημένη τροφή και διαβεβαίωση...

Δημοσ.
Δεν είναι και τόσο ίδια στην πράξη τα netbook στην δικιά μου εμπειρία. Στην ποιότητα κατασκευής έχει τεράστια διαφορά ένα Lenovo από ένα Asus. Και άσε τα TurboX τελείως έξω από την συζήτηση...

Αυτό το συναρπαστικό thread (σε στυλ, διάρκεια και άλλους άξονες) τελικά δείχνει πόσο άσχημα κάνουν την δουλειά τους τα καταστήματα μου φαίνεται. Και δυστυχώς οι άσχετοι δεν διαβάζουν ειδικό τύπο. Θέλουν απλά (στυλ παλιό RAM) μια απάντηση, ένα μοντέλο, μασημένη τροφή και διαβεβαίωση...

Για τα laptop Turbo-X δεν έχω γνώμη.

Για το netbook όμως Turbo-X Escape, διαφωνώ πως η ποιότητα κατασκευής του είναι κακή.

Μάλλον αξιοζήλευτη είναι.

Δημοσ.

μπορει το escape να μην ειναι ετσι,αλλα το mininote ειναι σκετο πλαστικο.Περσι το καλοκαιρι οταν ειχα παει να παρω το δικο μου απο το εν λογω καταστημα,τα ειχαν διπλα διπλα και πραγματικα απόρησα γιατι ειχε τοσο(340 Ε).ξενερωσα τοσο με την απεικονιση που ειχε σε σχεση με το acer που εχω.Aσε που τοτε ειχε και τον Ν270!

Δημοσ.

μολις ειδα το thread! μπαινει κατευθειαν στα bookmarks!

αλλα μην του λετε να παρει turbo-x ρε παιδια.

Δημοσ.
μολις ειδα το thread! μπαινει κατευθειαν στα bookmarks!

αλλα μην του λετε να παρει turbo-x ρε παιδια.

Πως φαίνεται πως τρέχεις Firefox! ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...