Xristaras12 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 κοιτα τι εγραψα 65μπιτα!!!χαχαχαχαχα ναι εχεις δικιο...μετα θα εχουμε και αλλα θεματα!! χαχα
mec123 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 νομιζω το εχουμε παρα..μπιπ το θεμα εχω δουλεψει εναν Ζ520 και πραγματικα μου ερχοταν να το πεταξω..διπλοκλικαρες τον chrome και περιμενες με μαργαριτες στα χερια λεγοντας θα ανοιξει-δεν θα ανοιξει:-D:-D πιο ψοφια πραγματα απο τα νετβοοκ δεν υπαρχουν¨!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εχω και εγω ενα νετβοοκ της HP.. μ@λ@κ13ς μονο ιντερνετ μπενω απο κει!
Xristaras12 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 μην κοροιδευετε ρε μαγκες εχεις δικιο..απλα μερικες φορες χρειαζεται..δεν λεω καλα κανει και ρωταει οταν θελει να μαθει κατι.Εξαλλου γ αυτο ειμαστε εδω οσο μπορουμε να απανταμε @mec Τον Ν280 μου τον εχω ρημαξει μεχρι αηδιας!!Απο τα νευρα μου που δεν μπορω να τον κλοκαρω το αφηνω και τρεχει linpacks 4-5ωρες!
basilis5 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 θα παρω το netbook Turbo-X Escape και οποιος το εχει θελω να μου πει εντιποσεις προβλιματα φιλε μου θελω να σου κανω 2 ερωτησεις. 1.γιατι πρεπει να ανοιξεις 5 θεματα για να παρεις ενα νετμπουκ; 2.γιατι τοσα ορθογραφικα λαθη;μηπως κανενα λεξικο ειναι σημαντικοτερη επενδυση απο ενα νετμπουκ; στο θεμα μας. οτι νετμπουκ και να παρεις θα ειναι το ιδιο ακριβως πραγμα.δεν αλλαζει τπτ στις επιδοσεις.μονο η αυτονομια αλλαζει,η αναλυση στην οθονη οσκληρος και η τιμη. μην το λιβανιζεις.
kostasfalcon Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 φιλε μου θελω να σου κανω 2 ερωτησεις.1.γιατι πρεπει να ανοιξεις 5 θεματα για να παρεις ενα νετμπουκ; 2.γιατι τοσα ορθογραφικα λαθη;μηπως κανενα λεξικο ειναι σημαντικοτερη επενδυση απο ενα νετμπουκ; στο θεμα μας. οτι νετμπουκ και να παρεις θα ειναι το ιδιο ακριβως πραγμα.δεν αλλαζει τπτ στις επιδοσεις.μονο η αυτονομια αλλαζει,η αναλυση στην οθονη οσκληρος και η τιμη. μην το λιβανιζεις. Μου φαινεται οτι αδικως ρωτας......αλλαξε γνωμη και θελει το asus 1101 αρε γλεντια......
GoldenEye Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 θα παρω το netbook Turbo-X Escape και οποιος το εχει θελω να μου πει εντιποσεις προβλιματα σε κοβω να μην παιρνεις τιποτα. ειπαμε το dell απ το you με 249 ευρω ή το asus απο το saturn στα 199.
Xristaras12 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 ελπιζω μονο να μην καταληξει σε desktop γιατι την χασαμε την μπαλα μετα...
nikoskon Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Έχω εγώ Turbo-X Escape! Πάρ'το! lock it before he get it!
gtctsiamp Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 zrek όλα τα netbook πάνω κάτω τα ίδια είναι. Η μόνη λύση αν θες το nebook σου να είναι γρήγορο είναι να βγάλεις τα Windows και να του βάλεις την έκδοση της Ubuntu για nebooks. Εγώ αυτό έχω κάνει στο δικό μου και πάει σφαίρα σε σχέση με πριν. Το άλλο θετικό είναι ότι με το ubuntu θα λαλήσεις και θα μεταφερθείς μόνιμα στο section του Linux να σε χαρούν και τα παιδιά εκεί.
iant Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 zrek όλα τα netbook πάνω κάτω τα ίδια είναι. Η μόνη λύση αν θες το nebook σου να είναι γρήγορο είναι να βγάλεις τα Windows και να του βάλεις την έκδοση της Ubuntu για nebooks. Εγώ αυτό έχω κάνει στο δικό μου και πάει σφαίρα σε σχέση με πριν. Το άλλο θετικό είναι ότι με το ubuntu θα λαλήσεις και θα μεταφερθείς μόνιμα στο section του Linux να σε χαρούν και τα παιδιά εκεί.
Errik Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Φιλε η λέξη τσουρέκια σου λέει κάτι; Edit: Χρήσιμο Link: https://addons.mozilla.org/el/firefox/addon/3439 Βάλτο, θα σου/μας χρειαστεί
kostasfalcon Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 zrek όλα τα netbook πάνω κάτω τα ίδια είναι. Η μόνη λύση αν θες το nebook σου να είναι γρήγορο είναι να βγάλεις τα Windows και να του βάλεις την έκδοση της Ubuntu για nebooks. Εγώ αυτό έχω κάνει στο δικό μου και πάει σφαίρα σε σχέση με πριν. Το άλλο θετικό είναι ότι με το ubuntu θα λαλήσεις και θα μεταφερθείς μόνιμα στο section του Linux να σε χαρούν και τα παιδιά εκεί. Πολυ καλο
Pooky(1) Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Όχι ρε μη του λέτε τέτοια. Να πάρεις Macbook pro φίλε. Ή Ipad που είναι και της μόδας. Αν πας στο Mac section και ανοίξεις 667 θέματα (sorry ρε φίλε ο 666 είναι άλλος, γίνε γείτονας) για τις διαφορές mac και netbooks θα λάβεις ολοκληρωμένες απαντήσεις. Linuxάδες σας έσωσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gtctsiamp Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Ότι και να λέμε πιο "ελαφρύ" λειτουργικό σύστημα για netbooks από το Ubuntu Netbook Remix δεν υπάρχει. Κάνει τα πάντα, είναι πανάλαφρο και στήνεται πανεύκολα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.