Προς το περιεχόμενο

τα κακα των netbooks?

zrek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 105
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν ξερω τι σιμενουν???? πιος ειναι καλυτερος Ν450 Η Ζ520???

Δημοσ.

Παιδια εγω σας συμβουλεβω να μην του βαλετε αλες ιδεες στο κεφαλι γιατι το εχει χεσι το θεμα. ολο νεα θεματα ασκοπα.Φιλε οποιο νετβοοκ και να παρεις. δηλαδη ενα με 250 ευρο και ενα με 350 παραδειγμα δεν θα καταλαβεις διαφορα. Tα νετβοοκ ειναι μονο και μονο για να τα κουβαλας παντου και για ιντερνετ αντε και κανα ΜΑΜΕ το πολυ σου λεω :P

Δημοσ.

kompressors suck! HEHE!

Αδερφε μου πήγαινε μια βόλτα απο το πλαίσιο και κανενα e-shop όπως προείπα,δ ες ποιο σου αρέσει και πάρτο. Αν είσαι στην αθήνα, στο saturn στο σταθμο λαρίσης εχει και ενα καλο asus 199€. Πάρτο να να ησυχάσεις/ουμε μέχρι να το χαλάσεις ! :P

Δημοσ.

Μεχρι 400 ευρο ειχε πει... Να παρει ενα λαπτοπ απλο πολυ απλο με 400 ευρο. καλυτερο θα ειναι απο το νετβοοκ παντος. Συμφονειτε?http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Acer-Emachine-E525-312G25Mn-LX-N7502-088.htm Εστω αυτο να παρει με 400 ε θα ειναι πολυ καλυτερα.

Δημοσ.

mec σωστος και ωραιος!!!

απλα 65μπιτα με 2 γιγα ραμ;ηδη στο δικο μου λαπτοπ με 4 γιγα και στην αναμονη εχει 1,10GB

Δημοσ.
z520<n540 αρκετα θα λεγα

δεν θα καταλάβει το μαθηματικό σύμβολο που χρησιμοποίησες..μπορεί να μην το έχει κάνει ακόμη στο δημοτικό:devil::devil:

Δημοσ.

νομιζω το εχουμε παρα..μπιπ το θεμα

εχω δουλεψει εναν Ζ520 και πραγματικα μου ερχοταν να το πεταξω..διπλοκλικαρες τον chrome και περιμενες με μαργαριτες στα χερια λεγοντας θα ανοιξει-δεν θα ανοιξει:-D:-D:-D

Δημοσ.
mec σωστος και ωραιος!!!

απλα 65μπιτα με 2 γιγα ραμ;ηδη στο δικο μου λαπτοπ με 4 γιγα και στην αναμονη εχει 1,10GB

Δεν προσεξα το λειτουργεικο που εχει. Αλλα αποτι φαινετε δεν ξερει τι ειναι τα 32 μπιτ ι 64 ουτε καν που θα το καταλαβει :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...